"Никога няма да се откажа" -Asla Vazgecmem НОВ СЕРИАЛ С Толгахан Сайъшман

• 108 451
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
  • Керодиспансера
Диде , мислех ,че вече си свикнала с това отношение още от гимназията , и не би трябвало да обръщаш внимание на такива хора  Peace

Ради, като харесваш Йозджан Дениз , гледаш ли Съдбата  newsm78

# 181
При теб как са нещата с класацията!  Peace

Скрит текст:
1.Чаатай Улусой
2.Мурат Йълдъръм
3.Йозджан Дениз
4.Бурак Йозчивит
5.Къванч Татлъту
6.Толгахан Сайъшман
7.Сечкин Йоздемир
8.Кенан Имирзалиоглу
9.Ибрахим Челиккол
10.Халит Ергенч

Еми г/д е това Simple Smile
О супер!  Hug
Е все излиза някой младо зайче и се намърдва някъде из класацията  Joy

# 182

Какво се случи,Диде?Каза, че си пострадала?
Не питай докато гонех автобуса миналата сутрин така се изръсих и нали се лъзгаше и имаше сняг ама да не закъснея,че този преподавател е бая строг и се озовах на земята и така се подредих... ooooh!
Направо не мога да си стъпя на кракът така ми е синьо коляното,но за щастие няма нещо счупено... StopПък и вече съм по добре изписаха ми там мазила някакви ама първият ден беше ад... Sad

# 183
Ужас..дано мине бързо  Hug Аз май ще лягам вече, че утре ще ставам рано Sad Минах го това с ученето и лекциите и сега съм на вълна с дете Simple Smile Благодаря за превода още веднъж  Hug

Лека нощ на всички  Hug Heart Eyes

# 184
Диде , мислех ,че вече си свикнала с това отношение още от гимназията , и не би трябвало да обръщаш внимание на такива хора  Peace

Абе аз внимание не им обръщам особено ама знаеш,че съм кибритлия,но чак преподавател да те пита ми стои гадно и обидно... Peace Иначе ми е ясно,че има на всякъде и "вие" и "ние" и това най-много го мразя.... ooooh! Аз бая гледам да се стегна за да ида до Турция догодина за 6 месеца,че после малко да може да от хлабя... Peace
Ели колкото до Съдбата го гледам и аз когато го хвана Йозджан е Йозджан!
Талант от всякъде!  Peace Ама вторника много труден загледах и Раджона страшна игра направиха тези бе и тримата много ми харесаха.... Peace
Иначе и Ашк Йениден гледам ама като е на запис ми става криво за рейтинга... Mr. Green

# 185
Ужас..дано мине бързо  Hug Аз май ще лягам вече, че утре ще ставам рано Sad Минах го това с ученето и лекциите и сега съм на вълна с дете Simple Smile Благодаря за превода още веднъж  Hug

Лека нощ на всички  Hug Heart Eyes
Мерси Ради! Hug
 Супер и аз много обичам децата да целунеш пантата от мен... Hug
Стана хубав мохабет... Joy

# 186

Ето песента от епизода с нея ви пожелавам "Лека нощ"
Отивам да изгледам Ашк Йениден,че заради нета и куп проблеми пак не стигна до мен на време... Hug
Лека нощ отново!  Hug

# 187
Ради, като харесваш Йозджан Дениз , гледаш ли Съдбата  newsm78

Оо да, гледам денят, в който е написана съдбата ми Simple Smile Ако го гледаш да знаеш имам всички преведени серии до сега Wink

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 10:05 от РаДиИи

# 188
  • Керодиспансера
Добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug

Развеждат ли се  newsm78 #Crazy

# 189
  • Керодиспансера

# 190
  • Керодиспансера

# 191
Добро утро  Hug Ууу мяй ще се разведат Sad

# 192