"Никога няма да се откажа" -Asla Vazgecmem НОВ СЕРИАЛ С Толгахан Сайъшман

• 107 466
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
  • Керодиспансера

# 496
Знаееееееех сииииииииииии, че е бременна... пфууу каква съм врачка  Grinning Grinning Grinning
Лошо, че и лелята разбра веднаха с Нур...сега ще й прави номера  Crossing Arms
Дано и аз не съм врачка като теб, че не знам защо, но си мисля, че ще има някакви моменти на сближеност между Ийт и Иджлял и Нур пак ще се отдръпне, и ще си премълчи за детето. Май ни очакват тежки епизоди.  Rolling Eyes  ooooh!

# 497

Дали му казва, че е бременна?

# 498
серия 13  фрагман 2

https://vk.com/aslavazgecmem_tv?z=video-77223212_171414457%2Fb281a937cb200d1e2d

# 499
Кой знае сега какво ще лъжат и Иджлял. Дано поне Нур да каже на Ийт.

# 500
  • гр.София

Дали му казва, че е бременна?

Кой знае сега какво ще лъжат и Иджлял. Дано поне Нур да каже на Ийт.

Дано да му каже... но все си мисля, че няма да е в тази серия!  Confused

# 501
И аз тъй си мисля че няма да му каже  Peace тейзето ще направи нещо само и само да я махне от къщата, а Ийит съм сигурна ме ще сгреши нещо с Иджлял както е сърдит на Нур  #Cussing out и тя като разбере и ще си събере вече багажа и той ни нея ни бебето ще види

# 502
Как разбира Ийт любовта? Като не обръща никакво внимание на своята любима? Тази, която най-много обича на света и с която е прекарал първата си незабравима нощ?
И която много пъти имаше нужда от него, а той беше само страничен наблюдател.

А в прегръдките му е постоянно бившата! При най-малкия проблем - и хоп - прегръдка!

Крайно време е Нур да отиде някъде, да го остави временно, та Ийт да се събуди.

# 503
  • гр.София
Как разбира Ийт любовта? Като не обръща никакво внимание на своята любима? Тази, която най-много обича на света и с която е прекарал първата си незабравима нощ?

А в прегръдките му е постоянно бившата! При най-малкия проблем - и хоп - прегръдка!

Aз не можах да го гледам онлайн... каза ли му за бебето?

# 504

Aз не можах да го гледам онлайн... каза ли му за бебето?
Не. Той не я остави да каже и дума. Както предния път пак я накара да мълчи. Офф после пак ще се вайка, много ме дразни така като прави...  #2gunfire

# 505
  • гр.София

Дано не загуби бебето... Sad Sad Sad Sad Sad

# 506
Дано, но не знам защо си мисля, че ще го загуби. Пък и е доста рано още да имат деца и да са щастливи.

# 507
До коя серия ги има преведени на бг език онлайн ?

# 508
Мисля че до 2

# 509
Момичета, гледахте ли епизодът? Офф нещо почна да ми се губи този сериал.. В началото имаше такава химия между тях, особено от страна на Йит, a сега е някакъв много студен. Тя лежи на земята със затворени очи в безсъзнание, той изобщо не се стресна. Като гледам фрагмана и следващата серия няма да е нещо по- различно. Изобщоо нещо не виждам на къде отива този филм.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт