"Никога няма да се откажа" -Asla Vazgecmem НОВ СЕРИАЛ С Толгахан Сайъшман

• 107 328
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Привет!

Хубав е сериала и доста динамичен. Хареса ми и го изгледах напред. Става интригуващ, с много обрати.
Ийт си е "келеш" та дрънка. Само Нур го озъптява, но не винаги. Тя доста има да страда с неговия егоцентричен характер. Но и тя си е голям барут, въпреки, че сега влезе в периода си на овчица, който трае доста време. Самоизмъчва се, но го обича безпаметно и той нея, макар и проявяващ чутовно чувство на собственост към нея.
Загледах отново първата серия, за да си пропимня началото и доста им се кефя на Нур и Ийт как започнаха всичко помежду си. Страстна, барутна, всепоглъщаща и нежна връзка виждам в тях. Ийт понякога е толкова жесток, че ми идва да му одера кожата. Нур е много отстъпчива, во винаги, когато види някаква истина я изтъква и отстоява пред Ийт.

Нещо, след снощи.

# 646
Дано не ме изтрият, че поствам два поста един след друг, но вие не пишете ,а аз имам въпрос.
Когато свърши темата има ли някой, който може да направи втора и евентуално поредните следващи?
Дали домакинята на настоящата тема я чете и някой има ли връзка с нея?
Моля, ако някоя от вас има повече информация нека я сведе до нас.

Последна редакция: вт, 24 окт 2017, 19:09 от Dimana-nova1

# 647
Дано не ме изтрият, че поствам два поста един след друг, но вие не пишете ,а аз имам въпрос.
Когато свърши темата има ли някой, който може да направи втора и евентуално поредните следващи?
Дали домакинята на настоящата тема я чете и някой има ли връзка с нея?
Моля, ако някоя от вас има повече информация нека я сведе до нас.

Пиши на авторката на лс, може да е активен профила и

# 648
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте  Hug
Рядко пиша че напоследък не ми остава време да гледам  Whistling. Димана  Hug ако искаш пиши на авторката, ако ли пък не аз нога да пусна тема като изпишем тази  Peace

# 649
   Жалко, че Елмаз и Нур би трябвало да са като сестри, но Елмаз с такова озлобление пече
 на бавен огън Нур с приказките за "романтичната вечеря" и уж щастливия живот на Ийт и Иджлял
 преди комата. Не може да се примири, че Нур е обичаната.

# 650
Едвам я изтърпявам Иджлял.Как пък не усеща студенината на Ийт.Или не иска да усети.Такъв егоизъм не съм виждала.Само тя е важна, само с нея да се съобразяват. Търпение нямам да разбере че вече не е съпруга на Ийт.

# 651
Здравейте  Hug
Рядко пиша че напоследък не ми остава време да гледам  Whistling. Димана  Hug ако искаш пиши на авторката, ако ли пък не аз нога да пусна тема като изпишем тази  Peace

Кotelina Hugрадвам се, че ще можеш да пуснеш нова тема. Peace

# 652

Иджлял се държи все едно целия свят е длъжен да се върти около нея, а тя с безпрекословен тон да
заповядва, но за това според мен е виновна майка и, която е задоволявала всяко нейно желание от
малка.За Айтюл не е никой по-важен от дъщеря и изпълняването на нейните желания е закон. И двете са много противни и ти се иска да получат възмездие за поведението и характера си.

# 653
Здравейте  Hug

Моля,като пускате новата тема, да промените заглавието или да добавите "Сега и завинаги" по Бтв, защото мисля,че има гледаемост,но хората не се ориентират от заглавието,че става въпрос за същия сериал и затова темата върви по - бавно.
Иначе - сериалът ми става все по -интересен, а като си помисля, че мислех да спирам да го гледам след първите серии.Много ми е красив този Ийт - и много му отива тази роля.
За триото змии - какво да кажа - лелята най се търпи, Назан - страшна злоба и простотия - убийствена комбинация просто. Иджлял - как я е търпял Ийт толкова време,добре че е била комата,да си почине малко hahaha
А Нур, милата - как издържа на всички унижения и се сдържа да не изкрещи истината, не знам!

# 654
Загледах се в сериала, искам да следя и темата. Peace bouquet

# 655
Здравейте  Hug

Моля,като пускате новата тема, да промените заглавието или да добавите "Сега и завинаги" по Бтв, защото мисля,че има гледаемост,но хората не се ориентират от заглавието,че става въпрос за същия сериал и затова темата върви по - бавно.
Иначе - сериалът ми става все по -интересен, а като си помисля, че мислех да спирам да го гледам след първите серии.Много ми е красив този Ийт - и много му отива тази роля.
За триото змии - какво да кажа - лелята най се търпи, Назан - страшна злоба и простотия - убийствена комбинация просто. Иджлял - как я е търпял Ийт толкова време,добре че е била комата,да си почине малко hahaha
А Нур, милата - как издържа на всички унижения и се сдържа да не изкрещи истината, не знам!

Привет!

Мелани, много си права за промяна на името на темата. И на мен мие много хубав Толгахан/Ийт и ролята му отива абсолютно и много хубаво се справя с характера на героя си.
Сериалът става все по-интересен и динамичен. Жалко, че не се пише по него, а има какво.
Сега да изгледаме и поредната серия и ви желая приятна вечер с Ийт и  Нур. Peace

# 656
Здравейте. Загледах се в сериала и ми хареса. Сценаристите са добри. Такава интрига да завъртят направо не е за вярване. Триото змии бих го оприличила като квартет - ще добавя и братовчетката на Нур  Peace
Благодаря за информацията, която сте споделили  Simple Smile

# 657
  • на вълнолома
Здравейте! Сега открих, че има тема за филма във форума, докато търсих поредния епизод да гледам Simple SmileАз Ийт съм го гледала в Сезона на лалето и си го харесвам много Sad, нищо че играе между чука и наковалнята тук...Вие по БТВ ли следите сериите? Дали няма с бг превод някъде ?От опит знам, че имаше преди прекрасни момичета тук, които превеждаха сериалите, и аз съм участвала малко в превода на Огледален свят Simple Smile.

# 658
  • София
накрая на серията Ийт реагира кат типичен турчин Joy
така се облещи на плакатите, като че ли са снимали Нур гола
горката, как е дръзнала, сигурно сега ще има да й трие сол на главата

# 659
Не знам дали реагира като турчин, по скоро излезе че Елмаз е казала истината, че Нур иска да е известна.
Нека, нека се ядоса нека ревнува, та белким набере кураж да признае през всички че Нур му е жена.
Иджлял започва да си спомня и това което си спомня не и харесва не и изнася.

Общи условия

Активация на акаунт