"Никога няма да се откажа" -Asla Vazgecmem НОВ СЕРИАЛ С Толгахан Сайъшман

• 108 371
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
  • Керодиспансера
Добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug

С тоя ще берем ядове  ooooh!

# 106
Ели аз снощи не успях да гледам защото висях на Канал Д и чаках фрагмана на ШМ-то
Ама после хванах повторението... ooooh!
Така до колкото разбрах с този имат брак с имам и седях у потрес  Rolling Eyes
Сцената която ме докосна много беше тази която Йиит постави ръката си на сърцето си и каза не "Не ме боли толкова колкото тук"
И сцената където Нур каза на Йиит че ще остане за да се грижи за малкият Мерт ако се разведат
После в дневника си тя писа:
"Мразя ли те Йиит Козан? Мразя те! Мразя това ,че те обичам!
Много силни думи и тук имаше от страна на Йиит
Нур:Приемаш ли развода?
Йиит:Стига ти да си до мен!  Peace
Много ми харесва персонажа на Йиит... Peace
Другото което стана той този не изникна така Айтюл поиска от Назан да говори с чичото на Нур за да разбере слабите им страни тоест нейните и се оказа че този дойде от там... Peace
Аз защо си мисля ,че Елмаз е влюбена в Йиит не знам и най-странното е че актрисата ми хареса.. hahaha

# 107
Рейтинга

Тотал...
6 ASLA VAZGECMEM SHOW TV 4,310128066 10,019203195

АБ
24 ASLA VAZGECMEM SHOW TV 1,754736715 4,445127342

# 108
  • Керодиспансера
Диди  Hug благодаря ти за поясненията  Heart Eyes явно драмата се задълбочава  Naughty Ийит ми харесва , но ме дразнят такива мъже , които се крият зад разни обстоятелства , а не застанат открито да покажат и да се борят за чувствата си , за живота си .Така нараняват повече хора  и най-вече тия ,които обичат  Peace

# 109
Здравейте, момичета! От скоро се загледах в този сериал и съм много очарована Simple Smile Надявам се да съм добре дошла във вашите теми и тук да си коментираме заедно.Благодаря много на превеждащите  Hug  bouquet

# 110
Здравейте Simple Smile

# 111
Добре дошла РаДиИи   bouquet  Добре дошла Нарцис-а.к.а РевизорО(борец с контрабандата)   bouquet  bouquet Ще се радвам заедно да коментираме сериала   bouquet  bouquet

# 112
# 113
# 114
# 115
# 116
  • Керодиспансера
 wavey
Миленче  Hug  Gers  Hug Ради  Hug Хазар  Hug
Радвам се , че се увеличаваме и ще стане по-интересно в темата  Heart Eyes

# 117
Миленчето веднага я привиках аз Simple Smile хайде да ставаме повече и да е по-забавно.Много ми е сладка Амине Гюлше , много ми прилича на Ирина Шейк Simple Smile за сега ми харесва и играта й..

# 118
  • Керодиспансера
Добро утро  Hug Hug Hug Hug
Ето една Амине извън сериала  Laughing

и от сериала  Peace

# 119
Добро утро  Hug Hug Hug
Симпатяга е и с Толгахан си отиват  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт