"Никога няма да се откажа" -Asla Vazgecmem НОВ СЕРИАЛ С Толгахан Сайъшман

• 107 358
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
  • Добруджа
Здравейте! Може ли да ми дадете линк за преведени епизод след 53? До 53 ги намирам с руски субтитри, но след това не намирам превод.

# 616
Здравейте! Може ли да ми дадете линк за преведени епизод след 53? До 53 ги намирам с руски субтитри, но след това не намирам превод.

dobrudjanka

http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/189 … sskom-yazyke.html

Приятно гледане! bouquet

# 617
  • Добруджа
Благодаря! Flowers Hibiscus

# 618
  • Сандански
Zdraveite a s beg prevod ima li go nqkade

# 619
Здравейте!
Хайде да покоментираме - вече има доста материал. Wink - ту тръгне дискусията,ту спре...
Снощи не разбрах кога и как Синан ги видя да се целуват,пропуснах го това.
Лелята май вече си намери майсторката - но като че ли не стана ясно какво друго поиска малката лисица освен парите - да живее в къщата ли, вие разбрахте ли ?
Опасна е тази Елмаз - чак ми стана жал за леличка - дано не я тресне някой инфаркт - кой ще контролира положението тогава:lol:
Нур и Ийт - много са истински,толкова нежност и скрито очакване има във всяка сцена между тях Heart Eyes

# 620
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет Hug
Хаха изтръпнах като дадоха как Синан ги видя Joy. Много ми се щеше да ги види и оная кукумицинка Иджлял ама нейсе Angry. Тая ако не друго, то ревността й ще я довърши. Не разбира ли, че любов на сила не става. А и с тия тяхни роднински бракове ме убиват просто.
Още предния път писах, че Елмазката ще излизи скрита лимонка. И естествено снощи, не ме опроверга. Не знам какво си мисли, че ще постигне, защото ми се струва, че лелята ще й намери цаката и ще я ритне. Дано да ни греша, че тази ми опротивя повече и от ревнивката. А Ийт и Нур са много сладки. Точно като влюбени тинейджъри са ми. Heart Eyes. Назан и тя все планове крои. Ще я видим какви ще ги надроби сега със съветите си към Синан.
И аз не разбрах какви са всички желания на Елмаз, които трябва да изпълни Айтюл Thinking.

# 621
На мвн все още най протияна ми е Иджлял.Не че Елмаз и лелята и отстъпват де.
Мнението ми е че Иджлял винаги е била такава- нейните желания са закон, чуждите желания и чувства са табу.Свикнала е да става само това което тя иска иначе следва истерия.Явно в била и любимото дете на майка си , дете на което никога нищо не му е отказвано.
За Елмаз- не мисля , че старата лисица ще си остави магарето в калта.Може в началото да и угоди на Елмаз , ни ще намери начин да я постави на място.

# 622
На мвн все още най протияна ми е Иджлял.Не че Елмаз и лелята и отстъпват де.
Мнението ми е че Иджлял винаги е била такава- нейните желания са закон, чуждите желания и чувства са табу.Свикнала е да става само това което тя иска иначе следва истерия.Явно в била и любимото дете на майка си , дете на което никога нищо не му е отказвано.
За Елмаз- не мисля , че старата лисица ще си остави магарето в калта.Може в началото да и угоди на Елмаз , ни ще намери начин да я постави на място.

+1  Peace. Много си права за Иджлял точно като разглезено дете е  Crossing Arms. Всичко трябва да става на нейното, щото иначе ще тропне с крак  #2gunfire #2gunfire. Направо го съжалявам Ийт  ooooh! как го е търпял преди катастрофата това чучело не знам  Whistling. Но той понеже все гледа всички около него да са щастливи, изобщо не се замисля колко всъщност е нещастен той  Tired. Ще я търпи докато се оправела, ами тя и на това разчита. Любимият й съпруг вечно да е до полата й. Нямам търпение да разбере час по-скоро че Нур е актуалната съпруга на Ийт  smile3508

# 623
На мен след снощната серия най-противна ми стана Елмаз. Не знам какви допълнителни условия постави на Айтюл, но изглежда, че Айтюл ще се принуди да й играе по свирката, за да предпази дъщеря си. Поне засега. Назан обаче подтиква брата на Иджлял към действия, които ще му изиграят лоша шега. Тя май цели с един куршум да си отмъсти на всички. За Иджлял ми е жал донякъде. Тя все пак не знае, че е разведена. За Айтюл също - не знае на кого да угоди по-напред.

# 624
Изобщо не ми е жал нито за Иджлял, нито за Айтюл. Лелята и без това ги командори всички наред, да й играят по свирката и естествено всичко е в полза на дъщеря й. Обаче има нещо гнило в цялата работа. Айтюл прави всичко, за да е щастлива дъщеря й, но пък към сина си няма същото отношение. Още не мога да разбера основнта причина поради която са го пратили в Америка. Не ми се вярва да е заради едното образование. Има нещо което твърдо и упорито крият от него и това нещо ми се струва, ако се разбере какво точно е, ще премине на страната на Ийт, колкото и да го ненавижда сега. За мен е глупаво така да го мрази, и то с предлога, че сестра му не била щастлива с него и той никога не бил я напрвил щастлива. Че как да направиш щастлив човек, когото не обичаш Rolling Eyes, така е с браковете по сметка - няма пълно щастие. Пък и Иджлял навремето си е умряла на ината майка да накара Ийт да се ожени, да се беше замислила дали ще е щастлива с него, при положение, че е знаела, че той не я обича. Аз поне така разбрах до сега.

# 625
     Здравейте !
  Радвам се че темата се продължи. Аз не съм от пишещите, но много обичам да чета коментариите ви.
Имам въпрос към тези, които вече са гледали сериала:

Скрит текст:
Какво става с бременноста на Нур? Гледах малко напред на руски докато и каза доктора, че е бременна.
Нека отговора да е  в скрит текст.

Благодаря предварително.
И въпрос към по-прозорливите  -  аварията с колата на Ийт и престоя в хотела случайни ли бяха или той симулира аварията?

Последна редакция: сб, 21 окт 2017, 21:06 от siika_pz

# 626
Привет! Аз мисля, че аварията е случайна. Все пак идеята по сценарий явно е главните герои най-после да преспят заедно. Затова бяха и крясъците на Мерт, да не може майка му да го изтърпи и да извика бавачката. Интересно, че това дете крещи така само около майка си. Първия път Иджлял беше зле, детето настояваше майка му на всяка цена да му види рисунката. И аз да съм, трудно ще го изтърпя. Вярно, че е малко дете, но ми се струва, че прекалява, т.е. сценаристите прекаляват в стремежа си да покажат неспособността на Иджлял да се справи с детето си. Иначе не одобрявам номера, който скрои на Нур в магазина. Жалко за Синан, героят ми хареса в началото. Оставиха интригантките да се вихрят.

# 627
    Здравейте !
  Радвам се че темата се продължи. Аз не съм от пишещите, но много обичам да чета коментариите ви.
Имам въпрос към тези, които вече са гледали сериала:

Скрит текст:
Какво става с бременноста на Нур? Гледах малко напред на руски докато и каза доктора, че е бременна.
Нека отговора да е  в скрит текст.

Благодаря предварително.

Скрит текст:
Загуби бебето  ooooh! ooooh! Малкото изродче, което все повече ми заприличва на майка си, се бе качило на дървото и се инатеше за нещо...  тя отиде да го убеждава да слезе... качи се да му помогне и двамата паднаха, като малкия падна върху нея...  #Cussing out #Cussing out

# 628

Vali_N, Темпи, благодаря за отговорите! bouquet
   И на мен първоначално ми беше симпатичен и като външност и като образ Синан. Не знам по нататък дали се появява в сериала. Айтюл, Иджлял и Елмаз са ми отвратителни.
  Айтюл нарича Нур змия, но самата тя с походката и погледа е като истинска змия, готова във всеки момент
да клъвне всеки с изключение на разглезената си до противност дъщеря. За мен е много подходяща актрисата, играеща Иджлял с този "груб" глас.
  Темпи,
Скрит текст:
  Ийт разбира ли, че Нур е била бременна ?

# 629
 Hug

Миналата седмица нямах възможност да гледам епизодите, да попитам Иит И Нур каращисаха ли се вече Confused

Иначе мнението ми като цяло- Иджлял тотално изтерясала, майка и - извратено чувство за майчина обич, Иит - не може да угоди на всички, ако ще и да има няколко клонинга, Нур - то бива търпение, но това нейното клони към дебилност, Елмаз  от зло по зло, до по някое време като оплете конците, Назам интригантка, по големия брат льольо абсолютен, малкия Мерт и него го направиха лудо и щастливо...

Общи условия

Активация на акаунт