"Никога няма да се откажа" -Asla Vazgecmem НОВ СЕРИАЛ С Толгахан Сайъшман

• 107 373
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Някой гледа ли  Rolling Eyes
Аххх тази лисица Елмаз  #Cussing out знах си че има нещо към Ийт тя  Naughty. Тя не е човек, който може да се влюби в нижитурката Джахид  Whistling. Призля й обаче като им видя сватбените снимки   Mr. Green. Сега и тя ще им трови живота на Нур и Ийт  Crossing Arms

# 601
Много и стават съперничките на Нур.Оная кукувица Иджлял чак тресе устните от бяс че не и се получи " любовната " нощ

# 602
  • Sofia
Здравейте на всички, които сега се запознават с този сериал. Аз го изгледах на руски и сега ще внеса малко пояснения, че чета малко неща, които не са истина.

- братовчедът на Иит и Джахид е по бащина линия и не е любовник на Иджлял. Той е влюбен в Иджлял, но тя не го отразява въобще. Иова, че забременява Иджлял е малко по особена случка, която по-добре да я видите сами, защото когато аз гледах сериала това беше страхотна хрумка на СЦ и в друг сериал не съм го виждала.

- Мерт е истинско дете на Иит и Иджлял, там няма нищо скрито покрито. Майка и я е накарала да роди дете на Иит, за да го върже. Иджлял е лудо влюбена (за мен това не е любов, а мания за притежание, но това си е моето разбиране за нещата) в Иит, тя не е искала дете, Иит е искал.

- Бракът между Иит и Иджлял е наистина между първи братовчеди, защо им е позволено незнам. Иит не вярвал в любовта, леля му решила да го ожени (за да угоди на дъщеря си, да я направи щастлива и за пари предполагам) и той приел, не се е съпротивлявал изобщо.

- Братът (Синан) е виждал, че Иит не обича Иджлял, не е знаел за намесата на майка си. На него са му казали, че се женят по любов. Мисля, че нямаше друго около заминаването му за Америка, ама може и да не си спомням.

- Не си спомням колко дават интимни отношения, но има като в турски сериал.

Това е засега, гледайте сериала, на мен ми хареса, ама много злоба и номера има, да ви предупредя. Ще има да се ядосвате, ама всичко е добре, когато свършва добре, а това етака за този сериал.

Желая ви приятна вечер! Ако питате нещо конкретно ще ви отговоря, обаче е по-добре да незнаете всичко, за мен поне емоцията по очакването е важна.

# 603
Здравейте на всички, които сега се запознават с този сериал. Аз го изгледах на руски и сега ще внеса малко пояснения, че чета малко неща, които не са истина.

- братовчедът на Иит и Джахид е по бащина линия и не е любовник на Иджлял. Той е влюбен в Иджлял, но тя не го отразява въобще. Иова, че забременява Иджлял е малко по особена случка, която по-добре да я видите сами, защото когато аз гледах сериала това беше страхотна хрумка на СЦ и в друг сериал не съм го виждала.

- Мерт е истинско дете на Иит и Иджлял, там няма нищо скрито покрито. Майка и я е накарала да роди дете на Иит, за да го върже. Иджлял е лудо влюбена (за мен това не е любов, а мания за притежание, но това си е моето разбиране за нещата) в Иит, тя не е искала дете, Иит е искал.

- Бракът между Иит и Иджлял е наистина между първи братовчеди, защо им е позволено незнам. Иит не вярвал в любовта, леля му решила да го ожени (за да угоди на дъщеря си, да я направи щастлива и за пари предполагам) и той приел, не се е съпротивлявал изобщо.

- Братът (Синан) е виждал, че Иит не обича Иджлял, не е знаел за намесата на майка си. На него са му казали, че се женят по любов. Мисля, че нямаше друго около заминаването му за Америка, ама може и да не си спомням.

- Не си спомням колко дават интимни отношения, но има като в турски сериал.

Това е засега, гледайте сериала, на мен ми хареса, ама много злоба и номера има, да ви предупредя. Ще има да се ядосвате, ама всичко е добре, когато свършва добре, а това етака за този сериал.

Желая ви приятна вечер! Ако питате нещо конкретно ще ви отговоря, обаче е по-добре да незнаете всичко, за мен поне емоцията по очакването е важна.
Аз да питам първа.Кога кукувицата Иджлял ще разбере , че Нур и Ийт са женени и как ще реагира.
Не ми пречи да знам предварително пак ми е интересно, но го сложи в скрит текст, все пак има хора които не искат да знаят.

# 604
  • Sofia
Не си спомням, пък и незнам докъде сте стигнали, аз ще го гледам като го излъчат целия.

Ще кажа само, че Иджлял всъщност се подобрява, започва много неща да си спомня, но се крие. А като разбере за Иит и Нур ще продължи да се прави на не разбрала и ще скрои някой номера с цел да си го върне. С една дума гледайте спокойно, защото ще ви опъват нервите и лелята, и Иджлял и кой ли не още.

Не съм много конкретна, защото съм позабравила последователността на събитията, но ще е интересно.

След като сте хванали, че нещо е отрязано е много лошо, защото пълнеж има като във всичките им сериали, ама 30 минути са адски много. Проверявайте, ако ви се изгуби нишката, доколкото си спомням вървеше съвсем логично, нямаше нещо да не се е разбрало как е станало.

Приятна вечер!

# 605
Голям цирк тази вечер с хамама.Imp Интересно Ийт дали щеше да поддаде, ако Нур не беше вдигнала шум. Thinking Не разбрах Нур нарочно ли вдигна шум и ги прекъсна, или без да иска. Май нарочно, но след това като видя истерията на Иджлял, съжали и се извини. И все очакваше някаква реакция от Ийт, но такава нямаше. Все пак той се възползва от прекъсването, за да се измъкне от ситуацията. Елмаз кой знае какви ще ги надроби сега. Сигурно ще гледа да натопи по някакъв начин братовчедка си.

# 606
Голям цирк тази вечер с хамама.Imp Интересно Ийт дали щеше да поддаде, ако Нур не беше вдигнала шум. Thinking Не разбрах Нур нарочно ли вдигна шум и ги прекъсна, или без да иска. Май нарочно, но след това като видя истерията на Иджлял, съжали и се извини. И все очакваше някаква реакция от Ийт, но такава нямаше. Все пак той се възползва от прекъсването, за да се измъкне от ситуацията. Елмаз кой знае какви ще ги надроби сега. Сигурно ще гледа да натопи по някакъв начин братовчедка си.
100% браровчедката ще ги забърка някакви  Thinking не ми идва нищо на ума как, но определено и тя ще я манипулира  Нур Naughty
didiasp благодаря за поясненията  bouquet

# 607
Хвърлих едно око на епизодите напред. Не разбрах кога ще разбере дели Иджлял / много добра игра на актрисата/, но доста има Иит да укротява Нур. А Елмаз я дават доста бременна и защо си мисля, че ще е от онзи недомасления брат на Иит, така че моралната май си е преосмислила ценностната система. Назан, ами евала и на актрисата. Харесах си я още в 1001 нощ, където игра съпругата на Али Кемал и там го раздаваше интригантка, докато свеки не и сви сърмите и не я хвана в изневяра...Толгахан и актрисата която изпълнява лелята играха заедно в Сезони на любовта...
Темпи, Коте, така е докато нашите излязат на светло ще се занимаваме с фемили Козан / май така бяха/.

# 608
Момичета пропуснах серията в петък вечер ,къде мога да я гледам?Ще съм ви много благодарна Hug

# 609
  • Пазарджик
Момичета пропуснах серията в петък вечер ,къде мога да я гледам?Ще съм ви много благодарна Hug

Ето тук: - https://noviseriali.com/%D1%81%D0%B5%D0%B3%D0%B0-%D0%B8-%D0%B7%D … 19_611e3fe20.html

# 610
Днеска ходих на проверка припомняне  Whistling Whistling

Иджлял разбра съвсем случайно за брака на Ийт и Нур, ама не беше, каквото очакваме  Whistling и има доста време до тогава  Peace

Джанъм, позна- Елмаз наистина ще надуе корема от Джахит, дето уж не можеше да има деца  Whistling ooooh! Пък Назан ще иска бебето  Mr. Green

Славе, Коте, нашата Нера може само да се учи от тия вещици тука  Twisted Evil Ама и на Айтюл като при нея нещо не й се получават плановете да събира младите  Joy Joy

# 611
Добро утро  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Хвърлих едно око на епизодите напред. Не разбрах кога ще разбере дели Иджлял / много добра игра на актрисата/, но доста има Иит да укротява Нур. А Елмаз я дават доста бременна и защо си мисля, че ще е от онзи недомасления брат на Иит, така че моралната май си е преосмислила ценностната система. Назан, ами евала и на актрисата. Харесах си я още в 1001 нощ, където игра съпругата на Али Кемал и там го раздаваше интригантка, докато свеки не и сви сърмите и не я хвана в изневяра...Толгахан и актрисата която изпълнява лелята играха заедно в Сезони на любовта...
Темпи, Коте, така е докато нашите излязат на светло ще се занимаваме с фемили Козан / май така бяха/.

Славе  HugHeart Eyes
така ще е  smile3521

Днеска ходих на проверка припомняне  Whistling Whistling

Иджлял разбра съвсем случайно за брака на Ийт и Нур, ама не беше, каквото очакваме  Whistling и има доста време до тогава  Peace

Джанъм, позна- Елмаз наистина ще надуе корема от Джахит, дето уж не можеше да има деца  Whistling ooooh! Пък Назан ще иска бебето  Mr. Green

Славе, Коте, нашата Нера може само да се учи от тия вещици тука  Twisted Evil Ама и на Айтюл като при нея нещо не й се получават плановете да събира младите  Joy Joy

Оххо  Shocked Елмазката ще се бори май да стане госпожа Козан  newsm78. Като не може с малкия брат, ще върже големия  ooooh!. Не знам Джахид как я търпи Назан, ама пред Елмазката е за предпочинате, ще му скъси живота тая  Naughty Wink.

Татлъм  Hug Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Нера само може да взима уроци по злабо и лошотия от Айтюлката  Naughty ама файда - йок  Mr. Green Mr. Green

# 612
Джахит никога няма да остави Назан заради оная пикла  Mr. Green Ако ще и десет деца да му народи, файда йок  Joy Joy

# 613
Джахит никога няма да остави Назан заради оная пикла  Mr. Green Ако ще и десет деца да му народи, файда йок  Joy Joy

И аз така си мисля Thinking а дали изобщо обича жена си, или просто си я търпи и не й обръща внимание Rolling Eyes

# 614
  • ... да усещаш мириса на море ...
didiasp, благодаря за поясненията

Не знам, преди да научи или след, но има и друи изненадващи моменти. Не гледайте спойлера, ако не искате да знаете бъдещи моменти...

Скрит текст:

Йонджа Джевхер (Yonca Cevher), те май предимно я избират за такива роли. И в "Дила" беше подобна гад... Тук, героинята и Назан май по някое време си получава заслуженото Wink Не гледайте спойлера, ако не искате да знаете бъдещи моменти...

Скрит текст:

А това е Елиф Юрсе (Elif Ürse) актрисата, която озвучава Амине в сериала. Не знам дали в целия, но в първите епизоди със сигурност

Общи условия

Активация на акаунт