"Никога няма да се откажа" -Asla Vazgecmem НОВ СЕРИАЛ С Толгахан Сайъшман

• 107 389
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Ехо - не гледате ли вече Grinning
Кълбото взе да се разплита.....и Елмаз,и лелята вече са почти наясно.
Горката Нур - колко ли още ще страда.Много ми харесват сцените на интимност,макар и съвсем невинни, между нея и Ийт.Толкова любов струи между двамата.Имате ли представа още дълго ли ще чакаме да видим малко по - силна демонстрация на чувства Embarassed

# 586
Аз пък искан да знам кога най после  ще се разберв че Ийт и Нур са женени.Най вече кога Иджлял ще разбере.Подозирам че няма да е скоро и че като разбере все пак ще започне най трудното.

# 587
Нур ще продължи да страда с това семейство на Ийт. Шанса им е да живеят отделно, но не се знае кога ще стане. Предполагам, накрая. А леля й  и Елмаз разсъждават резонно, според възгледите си. Те не знаят за сключения брак.Няма защо да им се сърди човек.

Последна редакция: пт, 13 окт 2017, 11:43 от Vali_N

# 588
Иджлял да не се окаже осиновена в семейството, че този брак между братовчеди ми е абсурден Whistling, осен ако не са 5-6, те комшиите се лельосват до 10 коляно Mr. Green
И на мен са ми много странни тези роднински бракове  newsm78 ама кой знае  Whistling
Славе  Hug

Привет и от мен, да се цопна и аз тук  Mr. Green Hug Hug

Доколкото имам спомен, мисля че дъртата вещица не е родна леля на Ийт и другите  newsm78 Сега някъде трябва да се появи и братчеда им, а след това и другата сестра  Whistling Whistling

Иджлял е неспасяем случай, язък за детето  ooooh!

Не знам колко ви дразни накъсването на сериите от бтв, ама половин часовата липса миналата седмица ме извади от кожата ми  #Cussing out Кой нормален човек разбра как Джахит разкри Назан и Таяр, след като бтв най- любезна изрязаха точно този половин час  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 589
Имате ли представа още дълго ли ще чакаме да видим малко по - силна демонстрация на чувства Embarassed

Ако бтв не окастрят още сериала, някъде към края на месеца трябва да видим първата им нощ  Whistling Peace

# 590
А кога Иджлял ще разбере че вече друга има право да нарича Ийт " съпругът ми".
Леле представям си как ше откачи и какви ще ги надроби..

# 591
  • ... да усещаш мириса на море ...
Другата сестра и братовчеда не са ли от втори сезон?

Има изтрити постове. Защо ли? Thinking

# 592
Сестрата може, ама братовчеда на май не му остава много до появата  newsm78 newsm78 Може и да бъркам, доста отдавна беше, а и не съм следила сериала точно  Peace

# 593
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ехооо  wavey

Аз общо взето не мога го гледам епизода от - до  Whistling, че кръжа около печката  Laughing, ама пак горе-долу вдявам за какво иде реч  Wink.
Иджлял да не се окаже осиновена в семейството, че този брак между братовчеди ми е абсурден Whistling, осен ако не са 5-6, те комшиите се лельосват до 10 коляно Mr. Green
И на мен са ми много странни тези роднински бракове  newsm78 ама кой знае  Whistling
Славе  Hug

Привет и от мен, да се цопна и аз тук  Mr. Green Hug Hug

Доколкото имам спомен, мисля че дъртата вещица не е родна леля на Ийт и другите  newsm78 Сега някъде трябва да се появи и братчеда им, а след това и другата сестра  Whistling Whistling

Иджлял е неспасяем случай, язък за детето  ooooh!

Не знам колко ви дразни накъсването на сериите от бтв, ама половин часовата липса миналата седмица ме извади от кожата ми  #Cussing out Кой нормален човек разбра как Джахит разкри Назан и Таяр, след като бтв най- любезна изрязаха точно този половин час  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

А татлъм  Hug Heart Eyes събрахаме се  Laughing в очакване на наште, да оправим и другите  hahaha hahaha.
Ти пък сега  Shocked и други братовчеди ли има  Thinking аййй как ми разгоря любопитството  Crazy, нали ме знаеш  Blush. Тия други братовчеди какви ще се явяват на Айтюл  newsm78 племенници или ... Thinking.
Елмаз какво е седнала да мисли Нур как се обръща към Ийт  Crossing Arms тя плюе Назан, че за нищо не става, ама и тя не е по-различна от нея  Peace. Я, как подивя като разбра, че Джахид напусна  #Crazy. Ама и тоя хайван всички са му се качили на главата и го тъпчат, ли тъпчат пък той дори няма смелостта да се защити  Crossing Arms. Очаквам да видя промяна в образа му  Naughty. Изрязаната част за разговора между Назан и дъртия я гледах в нета и хич не съм разбрала, че е имало такова изрязване от Бтв  Thinking, ама то това си им е запазена марка на тях  Crossing Arms
Хайде хубав ден  bouquet

# 594
# 595
Джанъм  Hug ми така де, те нашите както се мотат  Whistling таман всичко тука да си изясним  Joy Joy

Скрит текст:
Братовчеда доколкото помня беше един, Фърат, и то от страна на бащата на Йит май, завърнал се от Франция  Thinking Той беше любовник на Иджлял, даже май бе забременяла от него  Mr. Green Дъртата даже се опитва и да го убие заради това.  Mr. Green
Цирка ще е пълен нататък, дано само бтв излъчат всичко

# 596
# 597
Джанъм  Hug ми така де, те нашите както се мотат  Whistling таман всичко тука да си изясним  Joy Joy

Скрит текст:
Братовчеда доколкото помня беше един, Фърат, и то от страна на бащата на Йит май, завърнал се от Франция  Thinking Той беше любовник на Иджлял, даже май бе забременяла от него  Mr. Green Дъртата даже се опитва и да го убие заради това.  Mr. Green

Вай бе сега да не излезе, че тоя брат`чед е истинския баща на Мерт, ако Иджлял е била бременна от него и глеЙ майтап Айтюлката да е нахендрила Ийт да се ожени за бременната й от друг щерка
Ей тогава цирка ще е пълен

# 598

Скрит текст:
Братовчеда доколкото помня беше един, Фърат, и то от страна на бащата на Йит май, завърнал се от Франция  Thinking Той беше любовник на Иджлял, даже май бе забременяла от него  Mr. Green Дъртата даже се опитва и да го убие заради това.  Mr. Green

Вай бе сега да не излезе, че тоя брат`чед е истинския баща на Мерт, ако Иджлял е била бременна от него и глеЙ майтап Айтюлката да е нахендрила Ийт да се ожени за бременната й от друг щерка
И дали това не е тайната която знае Синан и заради която е бил пратен чак в Америка.
Айде кажете де кога Иджлял ще разбере за Нур и Ийт .Че са съпрузи.

# 599
Скрит текст:

Скрит текст:

И дали това не е тайната която знае Синан и заради която е бил пратен чак в Америка.
Айде кажете де кога Иджлял ще разбере за Нур и Ийт .Че са съпрузи.

Нямам никаква представа но ще е чок интересно за мен да й видя физиономията на тая кукумицинка като види кой е съпругът на Нур, за който й показа кафето пък тя си мисли, че е тоя дето са му я обещали . Има нещо гнило с това заминаване на Синан чак на другия край на света само за образованието ще каже човек че в Европа сме само неграмотници

Общи условия

Активация на акаунт