Великобритания - тема 57 Пролетно Великденска

• 82 295
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
  • UK
Blagodarq vi Simple Smile

Problema e, che dynoto na laptopa e povredeno I ne moje da se opravi I trqbva da se smeni, a to e ot nai skypite chasti. Shte trqbva da si go platq. Maika mi mi izprati povecheto pari, sykvartiranta shte dade ostanalite i shte im vyrna parite. Kursa e ujasen obache, 2.75, napravo obir.

# 586
  Аз ползвам Pedometer да си меря крачките и км-те. На ден навъртам около 10км, когато съм на работа, но дупето ми не спада и грам....
  Таничка, доста завишени очаквания имаш от Англия. Дано имате огромен късмет, защото доста разочарована може да останеш. С добри чувства ти го казвам, успех  Peace
   МГМ честита работа! За тия пари може да си купиш един таблет и да не се занимаваш с изгърмели компютри.

# 587
  • някъде в орбита...
Miss Fine, понякога не високите очаквания оцветяват мненията тук, а ентусиазмът Peace

# 588
Аз ползвам "Fit" на google. Измерва ми времето и крачките, но не и километрите   Rolling Eyes  Но си ми води статистика всеки ден.

# 589
  • UK
Ne obicham da izpolzvam tablet za osnoven kompiutyr, klaustrofobichno mi e. A I na laptopa mi e vsichko, trqbva si mi. Simple Smile

# 590
  • Англия
Тези приложения работят ли офлайн и трябва ли да е включен gps-a?

# 591
Miss Fine, понякога не високите очаквания оцветяват мненията тук, а ентусиазмът Peace
 Лошо няма да има ентусиазъм, да има цели и тн. Но може би защото аз винаги тръгвам някъде със занижени очаквания и подготовка за борба, та за това някои постове ми изглеждат леко научно фантастични...Но както казах, дано всички имаме късмет и много щастие.
   Моето приложение работи офлайн и без gps.

# 592
По темата с вкусотии от Теско се включвам с това http://www.tesco.com/groceries/product/details/?id=262200986
Не е вкусно, но не е и ужасно. Засища и почти от втория ден се усеща ефект. Но аз усетя ли малко ефект и се отпускам да ям пак. Mr. Green Отделно, сериозно се замислям още малко като се затопли да ходя да бягам в парка.

# 593
  • На острова
Апликацията я получих след като ъпдейтнах предпоследния ios на i-phone. Тоест не е от App Store, а фабрично някак си. Иконка Health с едно сърце. Мери стъпки и километри, на мъжа ми - и етажи. Офлайн работи също.
По принцип много искам да си взема jawbone гривна, ама ми се свидят £100: https://jawbone.com/store/buy/up24
Защото все пак не мога навсякъде да ходя с телефона, докато гривната отчита всичко за 24 ч.
Тичам си редовно, преди изключително много си правех домашни тренировки и йога, но не знам поради каква причина спрях. И веднага си пролича  Tired
Мъжът ми ми подари колело и събирам сили, а и чаках времето да се пооправи, да ходя с него на работа. 5 мили е до там, но ме е шубе.. Единственото, което ме успокоява е, че не е натоварен път.

Последна редакция: сб, 14 мар 2015, 00:35 от ~Миа~

# 594
Аз ако бях от Бургас въобще нямаше да емигрирам, хората са страхотни, климат, море ...изкуство... В София никога не се почувствах у дома и затова нямах проблем с носталгия, но Бургас е с атмосфера, която много ще ти липсва. Тук не просто вали, то е мрачно и еднообразно целогодишно mostly Joy

# 595
  • Bristol
Аз познавам хора от Бургас тук, които си свикнаха и им харесва. Ако емигрираш само заради климата, определено не си заслужава Simple Smile На мен пък София и Варна ми бяха любимите градове, но ги развалиха много  Rolling Eyes В Бургас последно ходих 2000 година и не ми допадна, но сега много подобрения били направили.

5 мили е перфектно разстояние с колелото до работа! Аз въртя само 3 мили и не е достатъчно за упражнение. И мен ме беше страх, но се свиква, а и пътьом, гледайки другите колоездачи, откриваш нови маршрути, по-добри. Веднъж свикнеш ли и зимата ще продължиш, стига да не духа силен вятър.

# 596
  • Варна
МГМ мъжът ми работи в компютърната сфера и каза голяма грешка е да се мъчиш да го оправяш този лаптоп с изгоряло дъно. За 200-250 паунда ще си вземеш нов. А ако имаш важни неща можеш да дадеш в БГ някъде да ти ги измъкнат от харда. Тук както беше писал някой по горе само ще ти го дочупят и ще си дадеш парите на вятъра, а пак ще си на отправната точка без компютър. Те затова и англичаните не се занимават с ремонти  хвърлят и купуват нов, че не се знае изхода от ремонта  #2gunfire

Детето има РД и смятам да поканя съседчетата, че сме нови да се опознаем Wink Изобщо не знам какво да очаквам  newsm78 Надявам се и някой възрастен да дойде, че с 7-8 шест седемгодишни няма да се оправя. Мисля да агитирам едно съседче 11тина годишно с нашата кака да измислят разни игри да ги забавляват. Не знам дали ще ми се получи. Да не се окажа само с тълпа беснеещи индианци сам самичка  newsm78

Merry ти си по детските забавления дай някоя идея  Praynig, че после почивните дни ще трябва и втори тур да правим с обичайните заподозрени  Grinning

Последна редакция: сб, 14 мар 2015, 11:50 от Борикс

# 597
Аз съм от Бургас, свикнала съм тук и ми харесва. Но, Бургас ех, Бургас и морето. Живяла съм във Варна 6 години, никак не ми липсва даже не се сещам за нея. Но Бургас ....ех.....няма такава сила, която да ме зареди така положително както една разходка край морето, моста, пясъка. Но може би е нещо като топлината която усещаш като се сетиш за летата на село при баба (който има). Има и нещо друго, който е щастлив позитивен и реализиран в Бургас, ще бъде такъв и тук. На който всичко му пречи в България, държава, съседи, политици, безработица и други, ще намери и какво да му пречи и тук. Местоживеенето не определя щастието.

# 598
По принцип много искам да си взема jawbone гривна, ама ми се свидят £100: https://jawbone.com/store/buy/up24

Какво точно измерва гривната, че не ми стана ясно от оскъдното ревю в сайта им? Или аз не съм гледала където трябва  newsm78

# 599
  • На острова
Измерва цялостната ти физическата ти активност, качество на съня, плюс калориен прием. Свързва се с my fitnesspal, или друга програма. На мен ми харесва, защото ми е важно да наблюдавам дали изразходвам повече от колкото приемам. А и така или иначе гледам да броя калории с фитнеспал-а. Иначе му изпускам края. Но засега мога да си карам с телефона или да си купя по-обикновен педометър.

Мери, да предполагам, че ще ми хареса. А и шефа много стимулира идването на работа с колело/пеш. Самият той е запален колоездач, карал е някакъв тур до Франция /не Тур дьо Франс, разбира се  Laughing/, в офиса е направил баня и самият той идва с колело или пеш, после мята един душ и скача в костюма. Аз не бих се осмелила да се къпя в офиса, но мога да се преобличам в нашата си тоалетна. Отделно видях в гугъл мапс единият от маршрутите ми го дава през един парк, с голф и тенис игрища и ме изкарва на 5 мин от офиса, но трябва да го пробвам предварително. Един колега така решил да дойде по нов маршрут през гората и дойде с час и половина закъснение, сигналът на телефон му изчезнал и въобще не знаел накъде да кара. Някакъв друг колоездаеч го извел където трябва, ама се беше препотил като цяло  Joy

Общи условия

Активация на акаунт