Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 65

• 33 784
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Непокорна, ами те 30 таблетки нищо не са ... за половин месец си ги изпила, че и по-малко. Мисля, че цената е добра. Оригиналната цена не бих я дала за 30 таблетки.

# 661
И аз с отчет - ден първи на X-Factor: ST. Аз това съм го правила някога преди година май. Затвърждавам сега Mr. Green
Утре ще е някакво HIIT кардио Laughing

# 662
  • София
Непокорна, този Л карнитин ми изглежда много добре дори! Поръчвай непременно  Peace
За тази цена и то 1000 мг е перфектно.

Смоуки, и аз в кюпа, да съм ти подкрепа. От 10 дни съм ангел в храненето, в смисъл спазвам количествата, които си бях решила, съответно започнах да виждам резултати и тази събота и неделя всичко омазах, та си върнах и малкото свалено с къртовски усилия.  Tired

Отчет с Джилиан: https://www.youtube.com/watch?v=VfkuK3mMowM

# 663
Абе Вив, кво се лигавиш с Джилиан, скачай при Руми Grinning

# 664
  • София
Подгрявам бре, не се ли сещаш  Laughing
Все пак съм начинаеща  Joy
 Hug

# 665
Абе те Начинаещите на Руми са по-интензивни от това, което правиш горе. Давай по-смело, знам че можеш  Hug

# 666
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Смуки, и аз не съм тренирала уикенда. След спининга в петък, в събота краката ми още бяха като премазани от влак. Вечерта имахме гости, неделята спах до късно и въпреки това вчера в 22-22:30 си бях в леглото. Навих си аларма за 6, за да отида в залата да тренирам, обаче понеже от телефона във ФБ ми дрънчаха разни чатове и си изключих известията, като не подозирах, че и алармата влиза в тях. Мислех,, че се отнася само за известия от рода на ФБ, поща и т.н. Та днес алармата не звънна, аз се събудих 7 чак, викам айде следобед. Сега пък следобед се отвори един ангажимент. Офффф ...  Confused

Ох, Маги, мечтая за една такава тренировка на двора! Наистина!

Нуклеър, и аз не съм голям спец по йогата, но последния път като питах, Ваняса ми обясни Пъмпкин, че е тази бавната с дишането, а по-динамичната Хата  Peace

Фъстък, к'во се занимаваш. Пускай си болничен и приключвай въпроса!

На другото Маги - да ти е жива и здрава майчицата   bouquet

# 667
  • Пловдив
Mery,стига де, въпросната тренировка на Джилиян е изключително добра, все пак съществуват и други треньори, освен Руми!
И азбподкрепа на любимата Вив и Смоуки, таман мин седмуца свалих някакви грамчета, и събота и неделя просто поводите не спряха. И днес пак отначало. Но с ММ от днес сме на състезание кой ще отслабне повече за месец. Разбира се, аз ще го изгубя, той все пак е 130кг. Но, важното е състезание да имаа.
Отчитам Кардио чалиндж за последен път, от другата седмуца най-накрая почвам втори месец.
РейнМаги, да е жива и здрава майка ти! Още дъълги години да е около теб!
Весел ден!

Последна редакция: пн, 23 фев 2015, 13:57 от luba_rizova

# 668
luba, така е, нищо не съм казала  Wink

# 669
  • Пловдив
Каза, казааааа Crossing Arms, даже се скара на Вивчето Twisted Evil  Laughing

# 670
Няма да коментирам Simple Smile

За да не е спам, да се похваля ... бащаткото ми закачи лоста (който не става на нито една врата вътре) навънка, та сега има къде да се набирам и да се кефя  Crazy

# 671
  • София
А, Мерката иска да ме подбутне да почна любимото ми 90 ДП, но аз съм се запънала като магаре на мост и не поддавам  Laughing Рано ми е, още не съм си върнала формата, но пък така мотивиращо и подкрепящо ми дойде, че чак се замислих, дарли да не се метна. Но не, не, трябва да съм реалист, за момента още ще подгрявам.
Кудош да става, момичета, шегички  Hug

# 672
Аз сега чак разглеждам на Руми 90 дневната.
Гледам, че са по 20-30 минути на ден.
Стигаха ли ви толкова тренировки на ден?

# 673
Джери, стига, че и много идва понякога  Laughing  Peace и мнооого хубаво дупе и бедър ще оформиш накрая  Crazy Какво накрая... аз още по средата бях много доволна и промяната се виждаше  Heart Eyes

# 674
Мери, мерсиииии Heart Eyes
Искам и корем да оформя.
Край, почвам от утре Hug

Общи условия

Активация на акаунт