Бродирана красота - Тема 129

• 69 454
  • 721
  •   1
Отговори
# 15
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Или с пълнеж от стара възглавница.
Има и един друг страхотен пълнеж - пълнежа от детски плюшени играчи, но един път детето ме усети и стана страшно  #Cussing out
Ако имате под ръка стари такива - най-добре.

Аетера, действаш ми депресиращо  Crossing Arms

# 16
  • Русе
ba4iiska, едно голямо двойно благодаря от мен.  newsm51 И за новата тема и за схемичките.  Мечето с букета и подаръка не съм го срещала, много ми хареса, ще си го бодна с голямо удоволствие.
Бива ли така да разваляш играчките на детето, представих си моя ако му посегна на плюшките. Колегата ме гледа странно, че се хиля на бюрото.

# 17
  • София
Хайде цоп и аз при вас.

Бачийска чудесна нова тема   bouquet
И още в началото схемички, които много ме изкушават.  Mr. Green

И да се похваля: с герберите напредвам, но започнах е още нещо

# 18
  • Ямбол
ba4iiska ЕЕЕ що пък депресивно?  Mr. Green
teddybearm много свежи тия гербери Simple Smile

# 19
  • Русе
teddybearm, герберите ти греят, греят, прекрасни цветове. А второто какво е, че ме заинтригува, вижда се, че не е гоблен?

# 20
  • София
парашутани това е покривка, ще е за подарък за Великден.

# 21
Аетера и аз се депрресирам от такива големи проекти и свалям шапка на всеки, който се захване с нещо такова. Това е за възхищение, а не нашите покани. Не е трудно да се  шият много бройки. Номера е да се шият едновременно всичките, така в един момент след десетина схемата се запаметява и се шие лесно.
 Тедибеарм, ми ще започнеш новичко, що да не започнеш... не е интересно да се шие по едно. Аз май не съм оставала с по едно започнато, все са ми над 5

# 22
  • Русе
teddybearm, много хубав подарък си решила да направиш, чак си представих купата с боядисаните яйца в средата.

# 23
  • София
парашутани много благодаря  Hug

Тедибеарм, ми ще започнеш новичко, що да не започнеш... не е интересно да се шие по едно. Аз май не съм оставала с по едно започнато, все са ми над 5
Роси 123 хич не ме подстрекавай, аз тържествени клетви съм полагала, повече от 2 - 3 едновременно да не шия и сега съм на границата  hahaha (а така ме сърбят ръцете за още  Joy)

# 24
Благодаря за новата тема   bouquet . Нямам с какво да се запиша.

Бачийска ме е изпреварила с идеята за пълнеж от плюшени играчки. Сега в магазините за по левче има голям избор. Аз по-миналата Коледа в Кауфланд намерих една като силиконова вата. Веднага си взех едно пакетче. ММ ме гледаше недоумяващо за какво ми е това нещо. С него напълних и на Вики игленика за РД.

Аетера, мнооого добре!

Благодаря и за пролетните схемички. Едната точно ще ми влезе в употреба, само че май ще ми е голяма за картончетата. Ще мисля в движение.

# 25
Запис и от мен:)

# 26
  • с.Николово, обл. Русе

А кога ще видим етап от Дамата?

# 27
За игленици, бискорнюта и тем подобни, наистина ватата в най - удачна. С памук става по - сбито и по- трудно се боде игла. От играчките е много добра, защото е раьчепкана. Аз съм ползвала и такава за подплата и я режа на малки  парченца и така я тъпча в бискорнюто.

# 28
http://i.imgur.com/Ur6y5hZ.jpg
Благодаря за новата тема!Имам молба ....дали би могла да се намери схема на този гоблен?

# 29
Тя Бачийска вече даде схемата на мечето с лалето, но да дам и аз тази от ПМ която обещах  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт