Звездни компромати- 234 част

• 70 102
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Захир шъ съ пукна!Чак тренд за ноктите.Т'юю,аз съм доволна ако се оттътрузя сутрин на работа с два еднакви ботуша,те тренд за ноктите чак.Хора без работа,ей!

# 421
 Flutter Че да не го казвам аз?! Самата г-жа Бередин е седнала да ни даде съвет по стил и то от седмицата на модата!!  Whistling

# 422
  • София
Захир шъ съ пукна!Чак тренд за ноктите.Т'юю,аз съм доволна ако се оттътрузя сутрин на работа с два еднакви ботуша,те тренд за ноктите чак.Хора без работа,ей!
Рибозом, много си изостанала.  Grinning Винаги е имало мода в маникюрите - дължина, форма, цвят на лака, па вид на лака и още куп неща.

# 423
От тази голяма уста, маникюрът се губи.   Rolling Eyes

# 424
  • Бургас

Ши мъ извинява, ама онази хадвокатка с орловите нОкти я изпревари  Crossing Arms
Тъй като я гледам и тя си е закупила от китайците онази гума за уста

# 425
Боже, едвам я познах! Всъщност не я познах, а прочетох отдолу името.  Да не е смукала и тя прахосмукачката!  Mr. Green

# 426
  • където ми харесва

Ши мъ извинява, ама онази хадвокатка с орловите нОкти я изпревари  Crossing Arms
Тъй като я гледам и тя си е закупила от китайците онази гума за уста
А не, тя е фенка на игличките...

# 427
  • Варна
Аз имам една особена алергия и ако някой ме удари или аз се ударя усните или ги прехапя, ставам точно като Антония.

Държи ме 24ч и се чудя къде да си скрия и абсурд да се снимам в този си вид.

# 428
 Аз когато съм плакала много  Mr. Green Очите ми стават зелени и устата се подува. Ако като цяло не подпухвах щях да рева всеки ден преди да излеза.

# 429
Аз пък като се вбеся ставам така.Подува ми се устата и очите ми стават грамадански и зли Crazy

# 430
  • София
Ще си мерим лошотията ли сега, преди малко един недоволен, че не му се усмихнах, ме нарече "Строга господарка" - в хранителен магазин Rolling Eyes

Антония Петрова се е обезобразила, верно се е комплексирала покрай прякорите си, че не спира да се 'подобрява' ooooh!

# 431
  • където ми харесва
Аз когато съм плакала много  Mr. Green Очите ми стават зелени и устата се подува. Ако като цяло не подпухвах щях да рева всеки ден преди да излеза.
Laughing Не знам какъв цвят са твоите очи по принцип, но от същото "упражнение", моите кафяви очи стават стоманено сиви, иначе и устата ми се надува...Мъжа ми каза, че изглеждам секси, аз го цапардосах и той да поплаче, че поне и двамата да сме секси.

# 432
Аз имам една особена алергия и ако някой ме удари или аз се ударя усните или ги прехапя, ставам точно като Антония.

Държи ме 24ч и се чудя къде да си скрия и абсурд да се снимам в този си вид.
Joy И аз имам алергия. Напоследък "услужливо" ми се надува горната устна(мога и да покажа ефекта, увековечих го Mr. Green ). Онзи ден точно преди нощна смяна, блоп, изду се. Спешно звъня на ММ "купи ми Зиртек и се прибирай бързо, че трябва иначе да се дупча с Урбазона". Спаси ме навреме де, но отидох на работа като фолк звИздЪ. Много е странно усещането! Като изтръпнало е мястото и като се усмихвам, кожата ми е тясна, опъва се. Колегите ме занасят, че се боцкам с филъри. hahaha Странно е, че е издута горната устна в двата края, но не и по средата, точно както е на Мара устата, за щастие не чак толкова!

Понякога ми е мъка за йонито на маникюрестите. Не може на всякъде, дето ходят, да има биде. Thinking

# 433
  • Бургас
Да бе, едната имала алергия, другата ревяла, третата се ядосвала. Признайте си, че сте си купили от онези китайски гуми  Wink

# 434

Понякога ми е мъка за йонито на маникюрестите. Не може на всякъде, дето ходят, да има биде. Thinking
 Joy Joy Joy
 Мъжът и е в услуга сигурно.
Аз когато съм плакала много  Mr. Green Очите ми стават зелени и устата се подува. Ако като цяло не подпухвах щях да рева всеки ден преди да излеза.
Laughing Не знам какъв цвят са твоите очи по принцип, но от същото "упражнение", моите кафяви очи стават стоманено сиви, иначе и устата ми се надува...Мъжа ми каза, че изглеждам секси, аз го цапардосах и той да поплаче, че поне и двамата да сме секси.
Сиви, леко синеят според светлина/дрехи. Но след плач са много хубави  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт