Звездни компромати- 234 част

• 69 900
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
и снимките на Синди и на Бионсе са сто процента пипани допълнително за да изглеждат толкова зле  Peace

То си личи че са обработвани допълнително, не е да не сме ги виждали на видео и по папарашки снимки  Peace

# 661
Ласкин очаква ли трето дете от Сърчаджиева?

# 662
Мдаа,много е гадно когато суратя ти не следва тялото.Забелязвам го по себе си.Сякаш с напредване на годините лицето ми много се изостри и бузите ми се стопиха.И ако сега имам тяло много по-добро от на 20 години,то лицето ми е много по-изпито и отдръпнато.Все имам чувството,че каквато и мазнинка да сваля е от там Confused.Вярно е това,че като остаряваш е по-добре да си по-пухкав CrazyСпециално аз съм с по-скоро скулесто и слабо лице и в момента се чудя как да го поокръгля,според мъжа ми съм била като гладно коте-само едни очи имало Tired това след като изкарах 10 дена грипа с повръщане и разстройство,страх ме е да се претегля. Sad

Това все едно аз съм го писала JoyСега на 34 съм с 10 кг по-малко отколкото на 20,ноооо лицетоо не мога да се гледам....Моя казва,че съм ходещи и скърцащи кокали,аз се чувствам ок,само бузи ми трябват  bowuu

Такааа, и аз идвам в групата  Mr. Green Ако намерите начин как да се натрупа мазнинка в бузките, свиркайте Simple Smile

Сори за офф-а.

# 663
  • София
Такааа, и аз идвам в групата  Mr. Green Ако намерите начин как да се натрупа мазнинка в бузките, свиркайте Simple Smile
Като прибавиш 20 килограма отгоре върху осанката ти, гаранция, че ще се сдобиеш и с бузки, и с двойна гуша и с други екстри.  Peace

Много ми хареса обръщението на Ласкин към дъщеря му. И нямаше да е толкова показно, ако не го бяха разпространили. И на мен ми се насълзиха очите, много ме трогна.

# 664
нЕма угодия за нищо!  Mr. Green
Ако ползваш ФБ си показен и имаш дефицити, ако не ползваш си над нещата, cool някак си... Моди безчет, всяка със своя таргет!...

# 665
Като прибавиш 20 килограма отгоре върху осанката ти, гаранция, че ще се сдобиеш и с бузки, и с двойна гуша и с други екстри.  Peace

Оу, пропуснала съм да добавя САМО в бузките, на другите места не ми трябват излишни мазнинки Simple Smile

# 666
‎ПЕПЕЛЯШКА‬ направи своята световна премиера най един от най-престижните кино фестивали - Берлинале. Филмът излиза на 13 март, ето ги и  звездите:

# 667
Кейт Хъдзън на ревюто на Майкъл Корс

# 668
Обсъдихме ги вече звездите от Пепеляшка от тези снимки Peace.

Пак те на премиера в Милано.

# 669
miss july, всеки го възприема различно. За теб е вълнуващо, за мен е показно. Ама няма значение Simple Smile Аз не разбирам и другото, което описваш. Да пуснеш снимка и да чакаш честитки, ама пак всеки ги вижда различно нещата и се радва на различни неща Simple Smile
Същото е като например, аз харесвам Кийра, пък някой друг не я харесва Simple Smile Хора разни...
О, какво знаеш ти?! Звезделина Иванова беше постнала на стената си "Честит рожден ден на мен!".  Joy

# 670
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Невероятна рокля, а Ричард е все по-красив Heart Eyes

# 671
Роуз от Даунтън Аби?

# 672
Да, тя е. Много ми е красива и нежна!

# 673
И на мен Heart Eyes

# 674
  • Бургас
Невероятна рокля, а Ричард е все по-красив Heart Eyes