Звездни компромати- 234 част

• 69 819
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Гага без изродските сценични костюми, рокли от месо и тонове грим, лично на мен ми е даже симпатична  Simple Smile

# 31
На Ана Уинтур само ме е яд, че ѝ направиха такъв комплимент Мерил Стрийп да я изиграе.

# 32
  • Бургас
Още в предната тема  Wink , но от толкова Нюанси е останала незабелязана  Laughing.

Joy Joy JoyВ престижната клиника "Клюкарник", в предната тема роди hahaha
Забавно се получи

още от това странно ревю Thinking

Ами не мога да ви изчета. Пази Боже да ми се допикае и като се върна и гледам 20+ мнения. Като скакалци сте, бе  Mr. Green

Чудя се как така Кание се е въздържал да й викне "Ставай, ку*ко. Знам, че не си инвалид".
А Ана през цялото ревю си е мислила "Господи, в какво се забърках".

Кание много си е повярвал миличкия. Мислил си е, че може да обере чорапогащниците на жена си и да направи модна колекция с тях. Освен рецидивисти, "специализиращи" в банковите обири, не знам кой друг ще му купи творенията

# 33
# 34
  • при моите любими
 Popcorn

# 35
Освен рецидивисти, "специализиращи" в банковите обири, не знам кой друг ще му купи творенията

Joy Joy Joy

# 36
  • Варна
Докато разглеждах кабинета на Ана Уинтур попаднах на нейна снимка в кежуъл дрехи. Не я бях виждала в такава светлина.

Колекцията на Кание не е ли за Адидас? Поне нещо такова мернах, докато копирах снимките.

# 37
# 38
В.Бекъм се научи в последствие да се облича, преди време си беше типична,футболна съпружка. Много критики отнесе, научи се, дори махна дините.
Кими и тя има да се учи, един ден на нейния стил ще се възхищава публиката.

# 39
Разгледах снимките на Иванка Тръмп. Забележете колко естествени са. Снимки на децата в нормални ситуации, а не позьорски като на Николета, Ким К и прочие. Личи си, че въпреки парите на татко, дъщерята е била възпитавана отговорно.

# 40
Даутцен Круз - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

# 41
  • София
Ким К колкото и да е безвкусна, е страшно модерна Tired

Да, за Адидас е колекцията.
Освен Флашданс ми навява и асоциации с фантастичен филм, за живота на Земята след 200 години примерно, обаче ретро фантастика, да кажем - Зов за завръщане Laughing

Останаха ми очите в ботушите на Ана Уинтор Flutter
Разгледах снимките на Иванка Тръмп. Забележете колко естествени са. Снимки на децата в нормални ситуации, а не позьорски като на Николета, Ким К и прочие. Личи си, че въпреки парите на татко, дъщерята е била възпитавана отговорно.
Това е класа и възпитание, много харесвам Иванка Тръмп Flutter

# 42
  • София
Откакто им се роди бебето са ми много симпатични. Личи й на Тамара, че истински се наслаждава на майчинството. Сигурно и тя има покани от къде ли не, но не си развява щерката по помпозни мероприятия.  Wink

Иванка Тръмп е просто УАУ!  Heart Eyes

# 43
  • София
Откакто им се роди бебето са ми много симпатични. Личи й на Тамара, че истински се наслаждава на майчинството. Сигурно и тя има покани от къде ли не, но не си развява щерката по помпозни мероприятия.  Wink

Иванка Тръмп е просто УАУ!  Heart Eyes

А на Тамара бебето е едно винаги нахилено и каквото е пухкаво  Crazy И на мен са ми много приятни.

# 44
На Кание линията може да се използва и като усмирителна риза.....
Скрит текст:

Софчето Маринова пак тя

и един Бекъм от активния спорт.....

Боби Михайлов вчера имаше чрд и култовото клипче на същия

Джой, благодаря за темата!

Общи условия

Активация на акаунт