Звездни компромати- 234 част

• 70 028
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Понякога си казвам - Боже, добре че не съм мъж, егати жените!
Ма после като видя онези братоци Хемсуърт или мистър Дорнан, или пък който и да е строен хубавец, че напоследък всички ми харесват  Mr. Green и си викам - еми и аз се мъча, и на мен не ми е лесно!

# 211
Обаче на Ким много добре и седи къса коса, браво за успешната промяна.   Blush

# 212
И аз Риана я намирам много красива, с една такава нежна красота, затова изобщо не мога да я възприема в образа, който си/и изгражда/т.

и като стана дума за Риана певицата отново била видяна с Лео в нощен клуб

Лео последно раздели ли се с онази неговата последната моделка? newsm78 Не че това го спираше по някакъв начин де, но просто ми стана интересно, че не съм виждала техни снимки заедно от доста време

# 213
  • София
Боже, нямате изчитане, още съм две теми назад  ooooh!

# 214
  • София
Лео си е сменил вкуса към жените ли?  newsm78  Хубава двойка биха били всъщност с Риана.

# 215
 Аз харесвам Риана, но и Бионсе харесвам, макар и по различен начин. Визуално Риана повече, темперамент пък на Бионсе повече, огън е на сцената. Риана е някак статична, това е единственият и минус. По миналата година на Грами беше съвършена.. Даже и простих ноктите, каквито принципно ме отвращават.

# 216
Лео си е сменил вкуса към жените ли?  newsm78  Хубава двойка биха били всъщност с Риана.

За мен, те са толкова различни.. И заедно и по отделно разликата по между им е огромна.  Simple Smile Тя ми и динамична, а той..някак си бавен.. И средите им са различни..  Simple Smile

# 217
http://instagram.com/p/zFE2_TkYgH/?modal=true

Кание пак го измайтапиха  Mr. Green

# 218
Хейдън поздравила Кличко за св.Валентин така.

# 219
# 220
# 221
# 222
  • Sofia
Пак са помъкнали Норт на някакво ревю.

# 223
  • Варна
Дали Цвъ вечер посреща с такъв сластен поглед Fat Boy Di  newsm78
--------------------------------------------------------------------

Вече запознах да съжалявам Норт. Хайде за ревюто на баща й мога да ги разбера, че са искали да са цялото семейство.

# 224
Вече запознах да съжелявам Норт. Хайде за ревюто на баща й мога да ги разбера, че са искали да са цялото семейство.
И аз. Нито те виждат нещо от това ревю, нито детето е щастливо. По-добре изобщо да не ходят. Между другото Ники Минаж ми харесва много на тази снимка.
Ето я и статията, има още снимки на Норт.

Последна редакция: нд, 15 фев 2015, 08:46 от Audrey Hepburn

Общи условия

Активация на акаунт