Звездни компромати- 234 част

• 69 931
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Роклята, която представя Наоми, ми е много приказна. Какво беше..."рокля като нощта, слънцето, звездите..."... имаше някаква такава приказка...  Simple Smile

Скрит текст:
Магарешката кожа Peace

# 466
Много харесвам Кийра и никак Бръмбъра- рогач.

# 467
  • Велико Търново
Много харесвам Кийра и никак Бръмбъра- рогач.

Това е и моето мнение Wink

Кейти Холмс учудващо ми харесва на показаните по-горе снимки, по принцип има нещо в "суратя", което ме дразни Confused

# 468
# 469
Известните от "харема" на Леонардо досега Simple Smile
http://woman.---/n/modelite-na-leonardo-di-kaprio.38622.html
(премахнете 3-те тирета в линка)

# 470
# 471
  • София
Не могаааа, всеки път като ѝ видя дирника и избухвам в смях.  Joy

# 472
Ох, тия задници за ужасни! Моля ви да не вземе някоя да последва тренда!  Naughty

Ким К е хубава с тази прическа. Разбира се закрила съм с ръка половината монитор и гледам само главата й!  Mr. Green

# 473
  • Бургас
Не могаааа, всеки път като ѝ видя дирника и избухвам в смях.  Joy

Тя си е направо карикатура с този пърдухал отзад.

Джанис Дикинсън е като женската версия на Ам-гъл.

# 474
# 475

е, да, ама какво тяло...

# 476
Аз имам чувството, че Тедито Велинова ще е същата като Джанис на дърти години след услужливата намеса на мъжа си.

# 477
Джанис е с прекрасно тяло,  още докато водеше с Тайра нейното предаване я харесвах много,  сега пластиките и са много,  но пак е в удивителна форма.

# 478
# 479
Мдаа,много е гадно когато суратя ти не следва тялото.Забелязвам го по себе си.Сякаш с напредване на годините лицето ми много се изостри и бузите ми се стопиха.И ако сега имам тяло много по-добро от на 20 години,то лицето ми е много по-изпито и отдръпнато.Все имам чувството,че каквато и мазнинка да сваля е от там Confused.Вярно е това,че като остаряваш е по-добре да си по-пухкав CrazyСпециално аз съм с по-скоро скулесто и слабо лице и в момента се чудя как да го поокръгля,според мъжа ми съм била като гладно коте-само едни очи имало Tired това след като изкарах 10 дена грипа с повръщане и разстройство,страх ме е да се претегля. Sad

Общи условия

Активация на акаунт