Звездни компромати- 234 част

• 69 912
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Да,тя е.

# 541
  • Варна
Направили са я на прасе в лицето.
Същото си помислих и аз.

# 542
Много ли ще боли, ако си призная, че харесвам Николета  Embarassed
и
Златка, но не с това червило.  Embarassed
+1  Embarassed Embarassed Embarassed

# 543
  • bad@ss
Направили са я на прасе в лицето.
Същото си помислих и аз.
Аз не мога да си обясня защо го правят. С хора, които знаем как изглеждат и виждаме по телевизията и на улицата. Не е ли достатъчно леко позаглаждане на кожата, повдигане на контура и гушката, ако има нужда. Защо ги правят да не приличат на себе си, че и на човеци дори. Ако някой нашенски мастър некадърник е наясно, моля да сподели  Mr. Green

# 544
  • в Кошера
Много ли ще боли, ако си призная, че харесвам Николета  Embarassed

Всъщност тук и на мен ми харесва.  Peace
Добър ход е подрязването на рапунцелската коса, много добър даже.
Златка ми е погрозняла, обаче. А беше доста по-симпатична от НикитУ. Дясностоящата хич не ми се ще да я коментирам.  Whistling

# 545
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Гледам Ким и не мога да проумея що за ансамбълче е сътворила!!!

# 546
# 547
  • София
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Гледам Ким и не мога да проумея що за ансамбълче е сътворила!!!
Не го е сътворила тя, а дизайнерът вдясно.  Peace

# 548
Ана безуспешно се опитва да се скрие зад косата си, да не я виждат с тоз ужасон.

# 549
Да де, ама тя си е пъхнала телесата в него...  Sick

# 550

Просто ми е чудно,как живи хора могат да изглеждат толкова пластмасови? Включително и в косите.Все едно си подбрал три варианта на Барби и си ги снимал.Изглеждат зловещи направо.Поне едно кичурче да стърчи нанякъде...кой е казал,че този неестествен вид е красив?Няма грам живец в тези жени.

# 551
  • Murcia, Spain/Ruse
Мдаа,много е гадно когато суратя ти не следва тялото.Забелязвам го по себе си.Сякаш с напредване на годините лицето ми много се изостри и бузите ми се стопиха.И ако сега имам тяло много по-добро от на 20 години,то лицето ми е много по-изпито и отдръпнато.Все имам чувството,че каквато и мазнинка да сваля е от там Confused.Вярно е това,че като остаряваш е по-добре да си по-пухкав CrazyСпециално аз съм с по-скоро скулесто и слабо лице и в момента се чудя как да го поокръгля,според мъжа ми съм била като гладно коте-само едни очи имало Tired това след като изкарах 10 дена грипа с повръщане и разстройство,страх ме е да се претегля. Sad

Това все едно аз съм го писала JoyСега на 34 съм с 10 кг по-малко отколкото на 20,ноооо лицетоо не мога да се гледам....Моя казва,че съм ходещи и скърцащи кокали,аз се чувствам ок,само бузи ми трябват  bowuu

# 552
Мдаа,много е гадно когато суратя ти не следва тялото.Забелязвам го по себе си.Сякаш с напредване на годините лицето ми много се изостри и бузите ми се стопиха.И ако сега имам тяло много по-добро от на 20 години,то лицето ми е много по-изпито и отдръпнато.Все имам чувството,че каквато и мазнинка да сваля е от там Confused.Вярно е това,че като остаряваш е по-добре да си по-пухкав CrazyСпециално аз съм с по-скоро скулесто и слабо лице и в момента се чудя как да го поокръгля,според мъжа ми съм била като гладно коте-само едни очи имало Tired това след като изкарах 10 дена грипа с повръщане и разстройство,страх ме е да се претегля. Sad

Това все едно аз съм го писала JoyСега на 34 съм с 10 кг по-малко отколкото на 20,ноооо лицетоо не мога да се гледам....Моя казва,че съм ходещи и скърцащи кокали,аз се чувствам ок,само бузи ми трябват  bowuu

Да ви дам от моите , аз искам пък да изчезнат .  Laughing Хич не си ги харесвам , само за щипкане са .  Laughing Crossing Arms

# 553

Просто ми е чудно,как живи хора могат да изглеждат толкова пластмасови? Включително и в косите.Все едно си подбрал три варианта на Барби и си ги снимал.Изглеждат зловещи направо.Поне едно кичурче да стърчи нанякъде...кой е казал,че този неестествен вид е красив?Няма грам живец в тези жени.

За това си има една приказка "Тя бе като японска вишна! Много красива, но дърво"  hahaha

# 554
  • Пловдив
Женска компания ли са били или...мъжете-касички не се показват  Mr. Green
Ама и Преслава си е намерила дружка  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт