Звездни компромати- 234 част

• 69 856
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Благоверния Петрозар. Уууу, Джордж Клуни...  Crazy Ей ся Ива удари и носа и г*за в тавана!  Joy
Joy baby_neutral  Въх...ши уумра...нямах представа!

# 691
Стъки буквално две думи не може да върже на кръст. И аз не знам Юлиана какво си говори с него.

# 692
# 693
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И после да ми разправят как ролята и влиянието на жените в Холивуд е нараснало за последните десетилетия Tired

# 694
Стъки буквално две думи не може да върже на кръст. И аз не знам Юлиана какво си говори с него.

Е,може и да не си говорят много-много Wink

# 695
# 696
И после да ми разправят как ролята и влиянието на жените в Холивуд е нараснало за последните десетилетия Tired
не разбрах, особено връзката със снимките, но да си призная не четох и статията, а само прехвърлих.

# 697
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Просто наблюдение върху списъка и прилежащатата визия Peace. Струва ми се, че ако Ема Томпсън си изиграе сега ролята от "Имението Хауърдс енд", не би получила Оскар за сметка на някоя франчайзна розова принцеса, която ще стои добре в бъдеща комиксова трилогия до рамото на някой супермен. Толкова за речта на Бланшет как жените вече могат да диктуват играта с таланта си.

# 698
Просто наблюдение върху списъка и прилежащатата визия Peace. Струва ми се, че ако Ема Томпсън си изиграе сега ролята от "Имението Хауърдс енд", не би получила Оскар за сметка на някоя франчайзна розова принцеса, която ще стои добре в бъдеща комиксова трилогия до рамото на някой супермен. Толкова за речта на Бланшет как жените вече могат да диктуват играта с таланта си.
хм, замисли ме.

п.п  и бездарни зайчета получават оскари тези дни, та те някак контролират.  Ох, ще го мисля, съвсем съм не подготвена по темата.

# 699
На мен Юлияна Дончева ми стана анти, когато за една Коледа беше взела дете от дом, направи си пиара и го върна обратно.

# 700
  • София
А Ива Екимова май е малко бременна.

Тъкмо това си помислих.  Whistling Поналяла се е цялостно, определено.  Peace
И аз съм на това мнение. А утре сутринта и жълтата преса ще е на същото  Mr. Green

# 701
А Ива Екимова май е малко бременна.
Тъкмо това си помислих.  Whistling Поналяла се е цялостно, определено.  Peace
И аз съм на това мнение. А утре сутринта и жълтата преса ще е на същото  Mr. Green
Ми то вече се коментира:
http://www.kliuki.bg/335618/%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D0%B5%D0%BA%D0%B … 0%B7%D0%B0%D1%80/ преди 4 часа
http://hot-news.bg/n/iva-ekimova-e-bremenna-snimki.93957.html от преди два часа (махнете тирето между hot и news)
http://crime.bg/%D1%88%D0%BE%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B5 … 0%BD%D0%BD%D0%B0/ преди 5 часа

# 702
Ехе, бързички са. Сега очакваме и фейсбук изявление от нея.

# 703
Ако е бременна не е ли рано да е толкова окръглена Rolling Eyes

# 704
 Joy hahaha първата статия е голяма глупост,другите сигурно също,но не ги отворих.

Общи условия

Активация на акаунт