ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ! Какво сме направили до сега?

• 619 011
  • 2 424
  •   1
Отговори
# 1 605
Mucuni Благодаря ти .Днес вече е 7 ден след трансфера .Много бавно минава времето.

# 1 606
shannel, стиснати палци от мен за положителен резултат!  Praynig
Ужасно е чакането, ако можеш мисли само положително и се разсейвай с каквото обичаш да правиш.

rali4kaaa, съжалявам, че са запушени, но важното е как си с яйчниковия резерв.
Защо трябва да правиш лапароскопия?

# 1 607
Mucuni Благодаря ти .Днес вече е 7 ден след трансфера .Много бавно минава времето.

Според мен вече на кръвния би трябвало да отчете, можеш да пуснеш спокойно.
Стиснати палци за голямо ЧХГ!  Praynig

# 1 608

Още вчера ми отчете пикливия.Но си чакам датата ,не смея да се радвам.И друг път съм ги виждала чертичките ,но нищо не стана.

# 1 609
Здравейте , искам и аз да се покажа тук.  След няколко опита - неуспешни инвитро в Гърция, където живяхме, решихме да продължим с опитите тук в България!

Въпросник

1. На колко години сте, а партньора? -  Аз съм на 42 години, съпругът ми също.
2. от колко врме опитвате за дете? -  от 10 години, 2опита инвитро и няколко инсеминации
3. Имате ли поставена диагноза? - диагнозата е най-объркващата според мен - неизяснен стерилитет. Ем всичко е нормално, ем нищо не се получава...
4.  Кой лекар посещавате? -  Сега започнахме в клиника Ню Лайф - Пловдив, при Др. Петрова
5. Какви изследвания сте направили? - все още чакам резултати от кръвни изследвания и такива на хормоните.
6. Приемате ли някакви лекарства? Ако да какви? - нищо не приемам за сега, очаквам резултатите и ще решим какво ще предпремем
7. Имате ли неуспешни бременности? Ако да колко и знаете ли причината? -  не, нямам.... и аз се чудя за причината...

Та с други думи, започвам всичко отново, опасявам се че нямам време за губене и че с просто инвитро май няма да се разминем... на 42 ...
Има ли случаи такива - ем няма проблем, ем не става и не става... какво сте правили...
С изключително добро впечатление съм от клиниката и персонала... Има ли сред вас, техни пациенти, моля да споделите...

# 1 610
shannel, надявам се, че мога да ти честитя!  Hug

Kevi_lina,  как си с яйчниковия резерв и  запазила ли си яйцеклетки?

# 1 611
амммм... какво да кажа. преди няколко дни излезнаха всички резултати от иследванията които направихме. Май май трябва да кажа чао на идеята за бебе с мои яйцеклетки. Не е добро положението. Чета и следя темите свързани с донорски програми. В клиниката в която ходя имат такава. Мисля тези дни да разпитам съвсем точно за ред, цени, срокове - всичко.
Настройвам се!

# 1 612
Kevi_lina, спокойно, в началото е стряскащо, но знай, че е възможно. Аз заченах с донорска яйцеклетка, около 3 месеца чакахме, после замразихме и мен ме подготвяха, та грубо 4 месеца е периода, но знаеш, че всеки случай е индивидуален.  Много е важна дебелината на маточната лигавица.

# 1 613
Ами "преглътнах горчивата новина", нямам избор. А крайна сметка не съм единствена, ще се справя. Имате ли мнение за Донорската програма на клиника Ню Лайф Пловдив? Ходим в тази клиника и може би ще продължим там и с донорската програма...., но ми е интересно да разбера мнения. Ще поразпитам и в темите за Донорски яйцеклетки, който следя ...
Благодаря

# 1 614
  • Пловдив

Още вчера ми отчете пикливия.Но си чакам датата ,не смея да се радвам.И друг път съм ги виждала чертичките ,но нищо не стана.
Момичета,чак ме беше страх да вляза и аз тук,днес съм седми ден след трансфер!Не знам как да издържа с чакането.....

# 1 615
  • Варна
1. На колко години сте, а партньора? Аз на 29, ММ на 32
2. от колко врме опитвате за дете? Не правим, от 3 години знаем,  че само с инвитро можем
3. Имате ли поставена диагноза? премахнати маточни тръби след две извънматочни бременности
4.  Кой лекар посещавате? Д-р Наталия Юдова
5. Какви изследвания сте направили? хламидия
6. Приемате ли някакви лекарства? Ако да какви? не
7. Имате ли неуспешни бременности? Ако да колко и знаете ли причината? Една успешна естествена на 4г и 7м девойка и две извънматочни след нея.

След седмица ще пуснем документите за фонда. Докторката ми каза само хормони, сперматограма и копия на епикризите. Нямало нужда от ЦС.

# 1 616
  • Варна
Нели, Наталия Юдова от Майчин дом Варна ли?

# 1 617
  • Варна
Да,  имаш ли впечатления за нея?

# 1 618
  • Варна
Веднъж бях на преглед при нея когато ми откриха ендометриозната киста.
Като цяло беше много мила. Назначи ми план за изследвания и за действия.
Това, което ме притесни е , че първо препоръча инсеминации и ако не стане тогава цветна снимка. По-логично ми се виждаше да е обратното.
Аз все пак бях отишла за да даде мнение дали трябва да се оперира или не тази киста и не се задълбочих в плана. Не съм питала защо така е преценила.
Реших да се доверя на лекарите в инвитро клиниката в Тутракан.
Иначе на скоро по Гала даваха за една двойка във Варна на която Майчин дом са подарили безплатна инвитро процедура, която я провеждаше Д-р Юдова . Аз хванах само края , когато отваряха теста от лабораторията, който беше положителен.
Желая ти успех!

# 1 619
Здравейте, повечето ли тук, които пишат са се подложили на инвитро  newsm78

на мен гинеколожката видя на 14тия ден след началото на цикъла фоликул, би ми инжекция Овитрел и каза от следващия ден да си слагам вагинално две таблетки Прогестерон......Разбирасе трябваше с приятеля ми да се постараем в дена на инжекцията и деня след това Grinning защото овулация настъпвала 24 до 36 часа след биене на инжекцията.

Никой ли от вас не е с подобен случай? Бих се радвала, някой да сподели опит

Общи условия

Активация на акаунт