Любители на Котки Тема 92

• 41 571
  • 751
  •   2
Отговори
# 285
Може ли малко помощ от ползвалите медицинско боди след кастрацията. Първите дни е ясно, че ще я наблюдавам и нося до тоалетна, но след това ще трябва да си седи самичка в къщи.
Колко дена ще се наблюдавате?

# 286
  • София
Каква е тая тоалетна от ДМ?

# 287
# 288
# 289
Ох, влюбих се в тоя рошав колорпойнт  Heart Eyes

Моля ви, ако някой предлага такива котенца нека ми пише  Praynig

https://www.facebook.com/1422821124620387/photos/a.1432820013620 … ype=1&theater

# 290
Moмичета, целувате ли домашните си любимци?

Аз винаги съм мислила за "луди", хората, които целуват домашните си животни. А сега ме избива на целувки...  Crazy  Преди ли съм бъркала в мисленето си или станах от "лудите"?  Laughing

# 291
  • София
Може ли малко помощ от ползвалите медицинско боди след кастрацията. Първите дни е ясно, че ще я наблюдавам и нося до тоалетна, но след това ще трябва да си седи самичка в къщи.
Колко дена ще се наблюдавате?

4 дни след операцията ще има някой в къщи с нея

# 292
Не знам дали е лудо, но винаги съм си целувала и котките, и конете, без да се замислям.

# 293
Moмичета, целувате ли домашните си любимци?

Аз винаги съм мислила за "луди", хората, които целуват домашните си животни. А сега ме избива на целувки...  Crazy  Преди ли съм бъркала в мисленето си или станах от "лудите"?  Laughing

Целуваме ги, говорим си с тях, те ни говорят, че дори и се разбираме, и все едни такива лудости.  Whistling Crazy

# 294
Да покажа племенник и Мони. Кой е по-умен  Laughing

Последна редакция: пт, 06 мар 2015, 19:59 от Jerry F

# 295
  • София
Джери, на мен поне не ми излиза снимка.

А да попитам, нормално ли е да мяука при всяко ходене до тоалетна? Дали я боли нещо или така си мяукат?

# 296
4 дни след операцията ще има някой в къщи с нея
За 4 дни мисля, че котенцето ще се възстанови и ако през тези дни не дърпа шевовете, мисля че няма опасност след това да започне Peace

# 297
  • In a surreal moment!
Аз целуването го нямам за лудост...Лудост ли е...Не ми пука Simple Smile
Целувала съм Снежанка след като роди 11 малки сладки розови прасенца. Изтрих и зурличката и си я разцелувах звучно, а тя нежно ми изгрухтя.
Раждаше само и единствено в мое присъствие. Велико преживяване! Нямам думи да опиша какъв взрив на Живота е разкъсването на свинската плацента и изквичаването на първия свински дъх. То не е прасе, а риба, така се огъва и рипа....Ох, май трябваше за котки да говоря...ама темата за целуването ме отплесна. Ще кажа, за последно, че аз котките си ги целувам навсякъде, дори и по малките порозовели от студа и снега лапички. Жива съм, здрава съм, не съм се гътнала от целуване. Simple Smile

# 298
  • Варна
Целуваме ги. Не всеки път дават, ама понякога крадем целувките.  Twisted Evil
А после Мила задължително прави т. нар. от мен "проясняване"-тръска си главата, а понякога и тялото.
Не само след целувка-може и да е само погалване.

# 299
Аз си ги целувам и двамата, госпожицата се мръши повече , но Чарли е целувач от класа и винаги връща жеста  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт