Любители на Котки Тема 92

• 41 528
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Майче, като го чуя как хрупа и сън не ме лови.  Grinning
Плюс това последните няколко дена е невъзможен и мяука
НОН-СТОП! Спи за 1-2 часа и се почва с ариите. Певец ще го
правим май май.  newsm78

# 181
  • София
правим май май.  newsm78

За певец-може. Ама къде ще му продаваме албумите? Европа, Азия, Америка. Малко пиар трябва. Wink
Той спи 1-2 часа, ама през нощта, а през деня се "скъсва" да спи , предполагам.
Моята като се разгонеше и така мяукаше. Една нощ не издържам, отивам в кухнята, вадя цитопласта и тръгвам да го слагам на устата й. ooooh! Добре, че ММ има малко повече акъл от мен/ за това не бих се обзаложила/ , та ме спря. Joy

# 182
Ама то и моята котка е еена чистница....зъбите си чистила през нощт! Всичките клечки бяха разпилени из цялата кухня.... Confused

И нашият днес това правил Laughing

# 183
правим май май.  newsm78

За певец-може. Ама къде ще му продаваме албумите? Европа, Азия, Америка. Малко пиар трябва. Wink
Моята като се разгонеше и така мяукаше. Една нощ не издържам, отивам в кухнята, вадя цитопласта и тръгвам да го слагам на устата й. ooooh! Добре, че ММ има малко повече акъл от мен/ за това не бих се обзаложила/ , та ме спря. Joy

Е при нас е обратното. Аз съм по-търпелива. Пазя го, че ще му изтръгне гласните струни.  Mr. Green
И се провиква много интересно... гърлено. Настоятелен е и не се отказва.
Не съм убедена, че ще оценят изкуствното му.  Grinning
Не знам какво да го правя вече. Мяука постоянно и това е. Naughty

# 184
Имате си големи палавници ...  Mr. Green

Jerry F, той Мони и да си докопа храната, какво толкова ще направи? Ще пробие консервата или пауча?  newsm78 Laughing Гладник, лакомник, дебеланчо  - белята си взе с него, много сЪ извинявам  Blush Joy

Пожелавам на всички боледуващи котета да се оправят, на всички певци - по-малко да се разпяват и да оставят стопаните си да поспят, а на калпазанчовците - да не ги болят много дупетата като ги натупат  Joy hahaha

Ние да се покажем, влезли сме в плика на юргана и ни е много добре ...  Heart Eyes

И искам да се оплача - хич не мога да си поиграя с Белла .. само спи до печката и се топли, става само да яде и да се разтъпче за кратко, или пък ако й е много топло - да се опъне на пода като манекенка на плажа  Laughing hahaha
Една летаргия я е обхванала, пуска я само сутрин като печката е угаснала, студено й е, гладна е, трябва да нагледа всички дали са станали за работа и да ги събуди задължително, щото как може то така да спят в 7 сутринта  #Crazy Mr. Green То не е скачане, тичане, гоненица, битки с различни предмети .  ooooh!
Вашите правят ли така?  newsm78

# 185
  • София
Bubbly . . ., моята не прави така. Метнала се е на мен. Мързелана. Mr. Green Laughing

правим май май.  newsm78

Е при нас е обратното. Аз съм по-търпелива. Пазя го, че ще му изтръгне гласните струни.  Mr. Green
И се провиква много интересно... гърлено. Настоятелен е и не се отказва.
Не съм убедена, че ще оценят изкуствното му.  Grinning
Не знам какво да го правя вече. Мяука постоянно и това е. Naughty

Кастриран ли е? Не мога да включа в момента. Спи ми се. Embarassed

# 186
Да. Преди около месец го резнахме.  Grinning
Питах отново какво може да причинява тези арии.
Казаха ми, че проси внимание. Еми не мога да разбера
защо го проси в другата стая, където няма никой и като
отида при него бяга и се крие.  Thinking

# 187
  • София

Играе си. И на мен ми се случва сега. След 13+ години. Котка идва мяука, а после тича и се крие в "затвора",  т.е. в стаята за гости. И аз се питам какво й става, преди не е правила такова нещо, ама нали всеки ден ни изненадват с нещо.
Нападни го ти и го гушни. Никога не бих повярвала, ако не съм го виждам чат-пат с очите си как Кот може да се преструва. Уж, не иска, ама иска . Да го мачкаш, целуваш. Страни котки...
Ама пак си помисли, нямаш ли лепенки, дето не ти се свидят? Wink Laughing

# 188

Играе си. И на мен ми се случва сега. След 13+ години. Котка идва мяука, а после тича и се крие в "затвора",  т.е. в стаята за гости. И аз се питам какво й става, преди не е правила такова нещо, ама нали всеки ден ни изненадват с нещо.
Нападни го ти и го гушни. Никога не бих повярвала, ако не съм го виждам чат-пат с очите си как Кот може да се преструва. Уж, не иска, ама иска . Да го мачкаш, целуваш. Страни котки...
Ама пак си помисли, нямаш ли лепенки, дето не ти се свидят? Wink Laughing

Ако ще го накарам да млъкне, не ми свидят.  Grinning Той, че прави номера, прави.
Но не винаги е така. Понякога наистина мяука ей така. Застава и почва.
Галя го, играем си... ами не. Иска да си мяука душата и това е.  Mr. Green
При нас е набелязал да се крие зад фотьойла и само задницата му стърчи и като
щраус си мисли, че не го виждам.  hahaha

# 189
...щото как може то така да спят в 7 сутринта  #Crazy Mr. Green То не е скачане, тичане, гоненица, битки с различни предмети .  ooooh! Вашите правят ли така?  newsm78

Aз сутрин нямам коте, а КОН! От спалнята чувам само "туф, туф, дум, дум, дум, трат, трат, ссссс, прас, дум, дум!"  Crazy 

# 190
  • София
Hunny_bunny, Таня преди време го беше написала защо мяукат така. Защото им е скучен живота, за да си чуват собственият глас в който са влюбени и още нещо беше , което не запомних. Така, че не се учудвай. Мяукат, защото са лигльовци. Ей така, да привличат внимание.
Ама ако му залепиш веднъж козината на муцуната с лепенка, много се съмнявам, че ще продължава да мячи. Шегувам се!!!! Не го прави. Simple Smile

# 191
  • София
...щото как може то така да спят в 7 сутринта  #Crazy Mr. Green То не е скачане, тичане, гоненица, битки с различни предмети .  ooooh! Вашите правят ли така?  newsm78

Aз сутрин нямам коте, а КОН! От спалнята чувам само "туф, туф, дум, дум, дум, трат, трат, ссссс, прас, дум, дум!"  Crazy  

Радва се на живота котето. Ти какво искаш? Mr. Green
 hahaha

Като малка Маци много скачаше. Туп-трас-прас, ужас. Съседът под нас пък си мислеше, че ние скачаме. Shocked

# 192
Hunny_bunny, Таня преди време го беше написала защо мяукат така. Защото им е скучен живота, за да си чуват собственият глас в който са влюбени и още нещо беше , което не запомних. Така, че не се учудвай. Мяукат, защото са лигльовци. Ей така, да привличат внимание.
Ама ако му залепиш веднъж козината на муцуната с лепенка, много се съмнявам, че ще продължава да мячи. Шегувам се!!!! Не го прави. Simple Smile

Ееееййй, тъкмо се зарадвах и бях готова да вадя тиксо. Само това не съм пробвала.
И ти веднага ми угаси ентусиазмът.  Sad
Говорейки за коне, и онзи дундьо галопира и прави едни звуци ядосани.  hahaha
Тръгнал на война срещу въздуха.

Ето ви един калпазан в спящо (моментно) състояние.

# 193
  • София
Цитат на: Hunny_bunny link=topic=827515.msg30241630#msg30241630 date=1424902395

[img width=64 height=64
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 194

Понякога единия тестис остава в коремната кухина?! Ако мяука на разгонено, можеш да го заведеш на видозон.

Общи условия

Активация на акаунт