Любители на Котки Тема 92

• 41 506
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
Да. Преди около месец го резнахме.  Grinning
Питах отново какво може да причинява тези арии.
Казаха ми, че проси внимание. Еми не мога да разбера
защо го проси в другата стая, където няма никой и като
отида при него бяга и се крие.  Thinking

Понякога единия тестис остава в коремната кухина?! Ако мяука на разгонено, можеш да го заведеш на видозон.

Ами то не се ли забелязва? Нашият си имаше 2 топченца. Сега милия си има само едни малки грахчета  ooooh! Grinning Питах при вета защо реве така. Казаха ми, че или има остатъчни хормони, или проси внимание. Най-вероятно било да е поведение и да не отшуми и да ми трови нервите така цял живот.  Grinning

# 196
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Още доста време имат остатъчни хормони след кастрацията, така че не се учудвайте. Peace

newsm53 newsm53 newsm53

# 197
Още доста време имат остатъчни хормони след кастрацията, така че не се учудвайте. Peace

newsm53 newsm53 newsm53

Много хубаво ме успокои. Това исках да чуя! Че ще му мине някой ден  Mr. Green Hug

А този пухчо май е сбъркал "стадото"  hahaha

# 198
Да. Преди около месец го резнахме.  Grinning
Питах отново какво може да причинява тези арии.
Казаха ми, че проси внимание. Еми не мога да разбера
защо го проси в другата стая, където няма никой и като
отида при него бяга и се крие.  Thinking

Понякога единия тестис остава в коремната кухина?! Ако мяука на разгонено, можеш да го заведеш на видозон.

Ами то не се ли забелязва? Нашият си имаше 2 топченца. Сега милия си има само едни малки грахчета  ooooh! Grinning Питах при вета защо реве така. Казаха ми, че или има остатъчни хормони, или проси внимание. Най-вероятно било да е поведение и да не отшуми и да ми трови нервите така цял живот.  Grinning

Скоро писах за коте с проблемно поведение и точно това се оказа. Беше го водила на 3 прегледа да и кажат, че му няма нищо, след видеозона се оказа това.  Peace Сега му правили втора операция, коремна.

# 199
Извинявам се предварително за глупавия въпрос, но тъй като ми е първа женска котка не съм много на ясно . Какви са симптомите на разгонване при женските котани ? Че преди около седмица забелязах малко кръв из къщи , а ранени нямаше . А от няколко дена нещо много гласовита става на моменти . newsm78

# 200
  • София
Извинявам се предварително за глупавия въпрос, но тъй като ми е първа женска котка не съм много на ясно . Какви са симптомите на разгонване при женските котани ? Че преди около седмица забелязах малко кръв из къщи , а ранени нямаше . А от няколко дена нещо много гласовита става на моменти . newsm78
Taka е. Laughing Стават гласовити, започват да вдигат опашки, да не ядат, мяукането понякога е непоносимо. Както писах идеше ми да й лепна тиксо на устата на моята, а съвсем на сериозно питах вет. за премахване на гласни струни. ooooh! Представи си докъде я бях докарала. Обаче, кръвотечение нямат както е при кучетата. И какво разбираш под "малко кръв"? Литър, два? Laughing 

# 201
Тапетите ви в къщи са скучни и търсите повод да ги смените ? Котката ще ви покаже,че не само са скучни, но и никак не са устойчиви  .....  и наистина им е време за смяна .
Така като се замислите, дамаската на дивана също вече ви е омръзнала ? Котката ви знае това много преди вас,
Най сетне прахът от горните рафтове на секцията ще бъде забърсан .... Е, нищо, че заедно с него ще бъдат " забърсани" и няколко вази. Вие вече не разполагате с тапети и диван, така, че сте много над материалните неща в живота .
Не се чувствате щастливи ? Сега ще усетите какво е това чувство когато котката ви минава покрай любимия ви сервиз , без да събори нито една чаша.
В епохата на бездушните синтетични влакна , така дразнещи кожата, вашата котка съвсем безкористно ще ви зарежда с добро количество естествена вълна във всяка стая .
До сега не сте знаели колко живот има зад хладилника ви ? Тепърва от там ще излизат изгубените ви обици , капачки от Мин. Вода , и какви ли не още забравени неща ...
 Joy Joy Joy

# 202
  • На края на вселената!
Хъни Бъни, преди кастрацията имал ли е разгонване? Ако да, то тогава е възможно да е остатъчни хормони. Нашият тъкмо се беше разгонил, предупредиха ни за остатъчни хормони, изчезвали гадовете след около 3месеца (ама що толкова се мотаят не знам). При нашия за месец мина всичко. Но той по принцип не е от мяукащите пухита, по-скоро мряка. А да, щях да забравя, като го гледам ми се ще да се гушна до него и да не мръдна, ще ми даде ли?

# 203
  • На края на вселената!
Видях невероятна красота, ако някой търси да си вземе котенце
https://www.facebook.com/LetsAdoptBulgaria/photos/a.179218182111 … 990655689/?type=1

# 204
# 205
  • София
Вижте каква красавица:

Търсят ѝ стопаните, а ако не ги намерят ще се търсят осиновители. От Варна е, а снимката е линк към обявата.

# 206
  • София
Вижте каква красавица:

Търсят ѝ стопаните, а ако не ги намерят ще се търсят осиновители. От Варна е, а снимката е линк към обявата.

Танче, това не е ли същата котка?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206478508025495&se … 528612&type=1

Явно не е, защото:
"Загубихме котарака си в село Константиново, na 24.02 през нощта! Казва се Каспър! Молим всеки, който има информация за него да се свърже с нас на телефони: 0893767755 и 0898539069."

# 207
  • София
Каспър би трябвало да е момче, а намерената котанка е момиче. И е синеока.  Wink

# 208
  • Варна
Певецът на Хъни  и моята Мила може да направят дует.  Sunglasses
На другите две рядко им чуваме гласеца, обаче Мила пее за трите.

Подрязох ноктите на 3 броя котки.  Crazy Най-лесно се даде Мага:
Скрит текст:

# 209
  • София
Скрит текст:
Певецът на Хъни  и моята Мила може да направят дует.  Sunglasses
На другите две рядко им чуваме гласеца, обаче Мила пее за трите.

Подрязох ноктите на 3 броя котки.  Crazy Най-лесно се даде Мага:
Скрит текст:
Heart Eyes Hug
Майка-героиня си!!!

Танче, усетих се и се редактирах.

Общи условия

Активация на акаунт