Любители на Котки Тема 92

• 41 500
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Хи,хи, Майче Laughing
Изкарах ги на конвейр този път. Сама. Обикновено някой ми асистира и ги държи. Най-трудно ми е с ноктите на Женка-натискам възглавничката, за да изскочи нокътя, обаче туфичките пречат да го фиксирам бързо. Какви са тези косми отдолу на лапката бе! И тя с тихо гласче мяка да бързам.  Crazy
Златинчето много да я слушаш, ей!  Heart Eyes

Коте, набеляза ли коте? Flutter

# 211
Ами значи моята е само гласовита , щото апетита й е завиден  Laughing

Тука една гимнастичка да покажа , ще извинявате за качеството на снимката, но съчетанието й беше в доста бързо темпо и завърши с тупване на земята  Joy

# 212
  • Варна

Тука една гимнастичка да покажа , ще извинявате за качеството на снимката, но съчетанието й беше в доста бързо темпо и завърши с тупване на земята  Joy

tooth Страхотен кадър.  Heart Eyes

# 213
  • София

hahaha hahaha hahaha

# 214
  • София

Този пингвин съм го пропуснала. Пингвин, с пингвина. hahaha

Стейси, слушам я аз моята. Wink. Тя никога не е обичала да й режа ноктите, така че жертвах мебелите. Е, това ако не е любов здраве му кажи. Hug

Ами значи моята е само гласовита , щото апетита й е завиден  Laughing

Тука една гимнастичка да покажа , ще извинявате за качеството на снимката, но съчетанието й беше в доста бързо темпо и завърши с тупване на земята  Joy

Shocked  Как е постигнала такава поза. #Crazy
Апетита си "отива" последен. Wink

# 215

Нинджа smile3501

# 216
  • Варна
Майче, Златинчето не се ли закача по разни тъкани с острите ноктета?
На Женя това е причината да ги подрязвам. Виждала съм да виси на покривка и да се опитва да се освободи.
На Мила-да не нарани Магито.
А на Магито-да не наранява мен, че все е навряна отгоре ми и боцка.

# 217
Ми няма,  събота ще ида до Къщата с котките в квартала да видя заложена ли е реколтата.. Анимал Хоуп имат само големи 8м+,  а детето мечтае за бебе коте
Набелязах един улучник на около 5-6м, уж социализиран- идва да делим обяда, но за хващане и дума не може да става

Последна редакция: чт, 26 фев 2015, 20:17 от KOTE

# 218
Хъни Бъни, преди кастрацията имал ли е разгонване? Ако да, то тогава е възможно да е остатъчни хормони. Нашият тъкмо се беше разгонил, предупредиха ни за остатъчни хормони, изчезвали гадовете след около 3месеца (ама що толкова се мотаят не знам). При нашия за месец мина всичко. Но той по принцип не е от мяукащите пухита, по-скоро мряка. А да, щях да забравя, като го гледам ми се ще да се гушна до него и да не мръдна, ще ми даде ли?

Не беше напълно разгонен, но май се беше запътил. Около месец преди кастрацията беше непоносим(не че сега е). Голямо мяукане и тичане във входа. Затова и го заведохме.

Adelinda, а много ли е опасно това? Ако изчакам малко преди да го водя може ли да му навреди?

Jack Почне ли да се провиква повече от обикновено - време й е. Те стават и по-гальовни. Отъркват се във всичко и всички. А в крайна фаза започва дупенето на всичко и всички.  Mr. Green

Benita описа точно нашия свинчо.  hahaha Това като онази реклама на Гурме Голд.  Grinning

# 219
  • Sofia
Джак ръсела Крис го взеха и сега с Мариан е едно гушкане, едно мъркане вече е неговото време.
А Крис ни изкара два дни акъла  и ни притесни, защото обикновено давам на Мариан, на котарака, кокалите от пилешкото бутче. И преди два дни му ги дадох, но той да вземе да свали големия кокъл и кученцето Крис да му го вземе. Докато му го взема го нагълта целия. На 3 месеца е джак ръсел. Пилешкото го варих в тенджера под налягане, ако има значение. И от тогава до сега е акал нормално. Вече дъщерята си го прибра и в къщи е спокойствие.

# 220
  • София
Майче, Златинчето не се ли закача по разни тъкани с острите ноктета?
На Женя това е причината да ги подрязвам. Виждала съм да виси на покривка и да се опитва да се освободи.
На Мила-да не нарани Магито.
А на Магито-да не наранява мен, че все е навряна отгоре ми и боцка.

Стейси, не само че се закача по разни тъкани, а и в момент, когато не съм облечена с блуза с дълги ръкави и поло яка ме издрасква доста. Преди бях писала как ме дращи по вратът (абе, това как се пише??? все пак не съм завършила в Б-я) и хората си мислят, че е смучка , защото става синьо. Винаги от лявата страна. Да не говорим как си забива ноктите в гърба ми като спя, или ако съм без "покривало" в горната част на тялото , как виси захванала кожата ми.
Моите дрехи също са издрани. Разни коприни, на памуците по-малко личи, ама си личи. Даже и на синтетика имам дупки, бримки. Както и да е.
Котката на родителите ми никога не вади нокти. Има си там точиларник за нокти или там както се казва. Но, моята не ги отразява. Умре да дЕре по мебели. А се страхува, ако аз режа й ноктите. Странно ми е, защото всичко друго ми позволява. newsm78 Така, че с ММ решихме, да си дращи животното, а междувременно той да изкарва повече парички за нова мебелировка. Wink
Писала съм и за това как някакъв ненормален вет. ми предложи да й изтръгне ноктите. Луд човек.
Така че, оставихме Котка да върши калпазанщините си. bowuu
Както знаеш, спреш ли да обръщаш внимание на нещо, то вече не е проблем. Wink
 Hug Heart Eyes    

Тези снимки пускала ли съм ги? newsm78
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 26 фев 2015, 21:08 от MayyaI

# 221
Майче, аз ги помня   bouquet

# 222
  • София
ОЛЕЛЕ! По Тери Пратчет.
Не е склероза, ама както една приятелка наскоро каза, "толкова си разсеяна, че ми приличаш на влюбена". Embarassed

# 223
ОЛЕЛЕ! По Тери Пратчет.
Не е склероза, ама както една приятелка наскоро каза, "толкова си разсеяна, че ми приличаш на влюбена". Embarassed

100% си!  Grinning

# 224
  • София
Hunny_bunny, ама тя говореше за "чужд" мъж, не за моя. Wink

Общи условия

Активация на акаунт