Любители на Котки Тема 92

• 41 301
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Ноа е хремав, киха, нослето свири ..яде по малко,няма разсройство.., но не е нашето лудо коте..
Подозирам, че е настинал, защото вчера беше си обърнал купата с вода и целите краченца и тумбаче бяха мокри
В обедната ще го водя на ветеринар, а бяхме само преди седмица за обезпаразитяване  ooooh!

Ауу какъв чуден черен пух  Heart Eyes

# 706
Здравейте! Бързо оздравяване на сладураната Кити  Hug Heart Eyes и много целувки на красавиците Златина и Вики Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes :love Скоро не съм качвала снимки.
Скрит текст:

# 707
Как си е полегнала на възглавничката hahaha Много интересно носленце има с тази черна чертичка. Как може котките да са толкова сладки?!

# 708
Това полегналото на възглавничката не е Лана , а другото ни коте Grinning Имаме две. Едното е  женско, добричко, слабичко и фино, а другото е мъжко, голямо, дебело и не много добричко Mr. Green

# 709
По-късно ще пратя данък.
Да дам един ъпдейт на Оливър и мяукането.
Имаме нова играчка (от тези с пръчките, с които човек ги разиграва)
и редовно взема капсули, но този път ги давам вечер.
След уморителни игри, излизаме на терасата за разходка и капсула вече
2 дена спим нощем!  newsm18

# 710
  • София
Сладки ВИКИ, КИТИ и котетaтa на NeliD Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Едното е ЛАНА, а другото?
Hunny_bunny, честито! Hug

# 711
Здравейте! Има ли евтини пипети против бълхи, от които сте доволни? Бихте ли ми предложили и нещо друго лесно приложимо и ефикасно?

# 712
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Здравейте! Има ли евтини пипети против бълхи, от които сте доволни? Бихте ли ми предложили и нещо друго лесно приложимо и ефикасно?
Да, аз съм доволна от Fypryst. Peace

# 713
По-късно ще пратя данък.
Да дам един ъпдейт на Оливър и мяукането.
Имаме нова играчка (от тези с пръчките, с които човек ги разиграва)
и редовно взема капсули, но този път ги давам вечер.
След уморителни игри, излизаме на терасата за разходка и капсула вече
2 дена спим нощем!  newsm18

Айде честито. Laughing

# 714
  • София

Аз ползвам при нужда (когато водим двете ни котки на село за по-дълго) това:

http://zoomagazin.eu/bg/kategorii/pestigon-26504/norbrook-pestig … ti-za-kotki-33071

Вчера купих 4 броя от магазина им в Люлин (2 за нас, 2 за комшийката на село), доволна съм - състава е Фипронил, като на всички останали такива (по-скъпите Фронтлайн, Адвокейт).

# 715
Привет от нас. Не знам дали някой ще види поста ми, но да се оплача. Кари не яде. Вчера близна лъжичка кис.мляко, днес абсолютно нищо Sad депресирана е много. Мисля , че не само от болка...лошото е че не е пила капка вода... да,факт че вчера и онзи ден яде кис мляко,което си е воднисто...но пък толкова малко... Sad
Не помирисва месните късчета, накиснах й гранулки-нищо Sad(( днес и мляко не яде...не знам какво да правя, дали да я мъча насила, съвсем да я депресирам...ама пие антибиотици и не искам да я зоболи и коремче

# 716
  • София
ros4enka, ако няколко дни не е пила водичка, смятам, че е най-добре да й даваш в ъгълчето на устата с пипета или спринцовка. Какво казва вета? Стискам палци бързо да се оправи!  Hug

# 717
Може би е добре да и дадеш нещо мъничко напр. със спринцовка. Ако яде кисело мляко от там си набавя вода и няма страшно. Миличката тя. Пробвай малко пастетче да и дадеш от твоя пръст - да си близне.

# 718
Мерси  Grinning Още мяукаме, ама по-малко в специални случаи.
Трябва да го занимаваме постоянно, за да мълчи.

# 719
Благодаря ви  Hug
нищо не взима и стиска устичка, все мисли, че хапче ще й даваме Sad
Ще опитам със спринцовчица утре. Вет каза , че е депресирана и възпалението е мн сериозно. Каза меки хранички-то такива и даваме. Ако и утре нищо не яде, ще я заведем. Лошото е,че остава баш сега три дни само с татко и той въобще няма да се справи да я храни и да дава антибиотика... направо съм се ошашкала

Общи условия

Активация на акаунт