Предстои ми замразен трансфер, да поговорим-тема 2

• 116 799
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета, на мен ми предстои замразен трансфер този цикъл.Преди малко се обадих на лекаря си,че цикълът ме е дошъл и тъй като му казах, че искам този път да е без подтискане на овулация и ми каза да пия Клостилбегит до 9 ден и да отида на преглед. Чудя се дали той не ме разбра правилно по телефона и дали не си помисли, че искам инвитро на естествен цикъл.
Някой  пил ли е това лекарство преди зет?

# 151
Нана, не сте се разбрали май, обади му се пак. Клостилът не само няма да те подготви за ЗЕТ, но изтънява и лигавицата. Явно е решил, че искате да съберете още ембриончета.

# 152
Нана, не сте се разбрали май, обади му се пак. Клостилът не само няма да те подготви за ЗЕТ, но изтънява и лигавицата. Явно е решил, че искате да съберете още ембриончета.

Инка, да точно му се обадих.
Разбрал е какво точно искам и според него с костилбегилът ще е сигурен,че така  ще имам узряла яйцеклетка и ще настъпи овулация за да направим трансфера, нищо не спомена, че лигавицата изтънява.

# 153
  • София
Благодаря, момичета! ЗЕТ беше моята процедура, от сърце ви желая и при вас да е така!

Нана, при мен също имаше вариант с клостил, лекарката каза или подтискаме овулацията и пия естрофем, или целим такава и тъй като аз нямам спонтанна, трябва да пия клостилбегит. В крайна сметка се спряхме на естрофема и ЗЕТ без овулация.

# 154
  • Варна
Честито Frida даде кураж на всички да сте живи и здрави и двете 1crib 1stroller

# 155
Може ли да се транспортират ембриони от един град до друг?благодаря предварително Hug

# 156
  • UK
Може ли да се транспортират ембриони от един град до друг?благодаря предварително Hug

Попитайте в съответната клиника Peace
Иначе бях чела за такова местене на ембриони, не се препоръчва особено, предвид условията на замразяване и размразяване на същите в различните клиники Peace

# 157
Привет дами Simple Smile
Запис и от мен в темата.
След успешна лека стимулация с клостилбегит миналия месец и извадени (и замразени 3 дневни ембриони), вчера бях на преглед и д-ра установи, че фоликулите са се пукнали, лигавицата е добра и ще правим ЗЕТ.
Много се вълнувам. Питах д-ра кога ще бъде трансфера, но той каза само, че ще ми се обадят. И сега тръпна в очакване но се чудя дали ще е петък, събота или неделя (ако се прави е неделя ЕТ де).
Успех на всички момичета и се надявам съвсем скоро темата да се напълни с "хвалби".

Фрида, честита ти радост! С пожелания ледената принцеса да расте здрава, щастлива и орисана с много късмет   bouquet

# 158
Привет и от мен,
Записвам се да следя темата, тъй като след неуспешна процедура имаме 2 замразени ембриончета на 5-ти ден. Мен по-спецално ме интересуват условията/цените на ЗЕТ в клиниката, която посещавам, но не намерих такава тема. Все пак мисля,ч е ще ми е от полза и тази тема.

Truly blessed, успех! Simple Smile

# 159
mpettrova , успех и на теб  Peace

в коя клиника си? кога предвиждате трансфера?

# 160
Честито Frida* 
Моят трансфер се отложи пак миналия месец и сега чакам всеки момент да ми дойде и да започнем отново подготовката.
Искам да ви попитам, ако ми дойде вечерта, в такъв случай кой ден се води за втори. Примерно ако тази вечер ми дойде, утре ли ще ми е втори ден, в който трябва да започна да пия естрофема или вдругиден?
И още един въпрос. Понеже ми изписаха ваг. глобули и антибиотик за 6 дни. Аз ги започнах вчера, но ако ми дойде мога ли и трябва ли да продължа глобулите по време на цикъла, до края на 6-те дни, за които са ми изписани или трябва да спра да си ги слагам?
Благодаря предварително  Flowers Bouquet

# 161
Ригина,

В болницата са ми казвали, че ако ти дойде в късният следобяд/вечерта, следващият ден се брои за първи. Желая ти успех този път и дано има трансфер!  Praynig
До колкото за лекарствата, мисля че е най-правилно да се посъветваш с доки.

# 162
ако ми дойде вечерта, в такъв случай кой ден се води за втори. Примерно ако тази вечер ми дойде, утре ли ще ми е втори ден, в който трябва да започна да пия естрофема или вдругиден?
И още един въпрос - трябва ли да продължа глобулите по време на цикъла, до края на 6-те дни, за които са ми изписани или трябва да спра да си ги слагам?
Ако ти е дошло снощи вечерта, днес се брои за ден 1, демек от утре почваш естрофема.
Бях чела, че когато МЦ дойде след 14-1600, за ден 1 се брои следващия ден.

За глобулите - най-добре питай д-ра. Принципно аз съм продължавала с антибиотик и глобули и по време на цикъл, но много зависи за какво са изписани, пречат ли си с естрофема и т.н.

Стискам палци скоро да се похвалиш със записан час за ЕТ Simple Smile

# 163
Благодаря ви дами  Hug
Успех и нас вас!

# 164
  • Варна
Момичета надеждите ми умряха днес!!!Чхг падна...Нз кога ми беше по гадно мин.път когато беше отрицателен теста или сега когато беше + и после надолу....

Общи условия

Активация на акаунт