моите цъфтят без да им приказвам, честно да си кажа не им обръщам мн внимание, но цъфтят- не се спират.П.П sweet_maniche честит празник и от мен
моите цъфтят без да им приказвам, честно да си кажа не им обръщам мн внимание, но цъфтят- не се спират.

Налей и на ФЕЙЩИЦАТА. И тя го обича 

. Това е да си мама-тревожиш се в повечето случаи неоснователно 

Аз никога не съм имала орхидеи. Имах много цветя, но като си взехме котката и се наложи да ги махна. Трябваше да избирам те или тя. Сега, въпреки че не живее вече при нас, все още не съм си сложила саксийки. Преди 3 месеца ми подариха едно, което цъфти в червено като на dundi, не знам как се казва, но успях да го умора. Имам и един бамбук, ама него не го броя много за цвете.

.
Я лягай и си почивай. Изгони лошите мисли. Я виж колко положителна енергия ти изпращаме. От мен и много
. Мисли позитивно!
Давай рецептата, та за няколко дни да смъкна това, дето съм го трупала с години
Имам едни лозунги, като напр.: От хубав човек трябва да има по много! Хубава жена е дебелата жена! Ти не ги чети, че са дезорганизиращи.
Действай и успех 

Сигурно вече с нетърпение си чака рождения ден. Така както пишеш, здрава подготовка е настанала, но ти ще се справиш, това са приятни ангажименти.
И когато не се получава чак толкова добре, вината обикновено е в котката. Дано вече да е позагубила интерес, че не ми се иска да я наказвам.
Сподели идеята си за диета, ще ми бъде интересно.