Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~111

• 36 170
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Дилара като дойде и Джихан взе да обелва очите  Grinning

# 31
Озан иска да става Дилара казва че има нещо да им съобщава.
Не знаела как но имало нещо важно, баща ви е в болницата, какво му е ,каква болница, не се притеснявайте добре е , казвай майко какво му е , в баща ви стрялаха, кой стрелял какво искат от баща ни.
Озкан запали защо не е казала още снощи Джансу и тя се ядоса , повтарят че той е техен баща трябвало още снощи да им каже. Дилара не ги пуска в болницата, Озан и Джансу тръгнаха.
Дерия иска да изпрати до работата Гюл за да не я нападне Озкан, Гюл я пита как ще се справиш с Озкан, ще се справя, брех мъжа ти трябва да го е страх от теб.
Ести Озкан чака с букет, Гюл го гони щяла да викне полицията, за какво е полиция се аз искам само да се видя  жена си.
Аз знам какъв ти е проблема чакаш оня , но Джихан Гюрпънар вече не може да ти помогне него вече го няма снощи го застреляха, ти си моя само моя си.
Гюл не е на себе си , Дерия я успокоява, звъни на Джансу чу ли мама татко е прострелян сега отивам при него в болницата, жив ли е дъще разбира се че е жив, сега влизам в болницата после ще ти се обадя.
Джихан се е събудил говори им, Озан пита кой го е направил,
Рахми пита къде е майка им, идвала.
Дерия и Гюл се питат кой го е застрелял , не знаели, но се съмняват в Озкан. Гюл не вярва но Дерия се съмнява.
Няколко дена ще е в болница красавчика Джихан и ще го изпишат всичко е ок.
Идат и аристократките и двете не могат да се преструват че чак толкова им пука за Джихан, Дилара се мазни но Джихан я стрелна с поглед.
Джихан се престори чезаспива да му се махнат от главата.
Озан пита дядо си кой го е направил, не му било времето пред баща му да го коментират.
Гюл нещо не се справя с работата .
Не я свърта притеснена е.
Озан нещо ги обвинява всичките , но не разбрах в какво, та чак го карат да млъкне.

# 32
Ох, вече органически не я понасям Дилара, а имам чувството, че тази серия само нея показват. Хванала се за бизнеса и виси в болницата сякаш незнае, че Джихан не иска да я вижда. Бизнеса излезе по-силен от гордостта .

# 33
Оппа среща на високо равнище.
Какво правиш ти тук, аз исках само да го видя, каква си ти че искаш да го видиш, той е баща на дъщеря ми, ти май не си ме разбрала в твоя живот няма нито дъщеря ни.то Джихан, не се приближавай повече до тях разбра ли ме.
Видя ли татко тук е дошла тази жев.на не мога да разбера какво иска тук откъде е разбрала че е тук.
Джансу- аз и казах, как си могла .
Баси изтрещалата Дилара чак на заспалия Джихан държи сметка защо е дошла тази жена.
Джандан се интересува от Джихан добре ли е , но оная кобра в акъла и е само Гюлсерен.
иска ограничителна заповед за Гюл да не приближава Джансу.
Гюл плаче на майка си как всички са си отишлш от нея останала и една Джансу но и тя не е до нея, не знаела какво да прави.
Джансу чака Гюл в работата ,телефона изключен , тръгна си.

# 34
Тази вечер само Озкан и Кериман ли ще гледаме да се надвикват  #Crazy #Crazy #Crazy

# 35
Гюл разказва за случката на Дерия и най вече че Хазал а я изгледала с омраза, от бебе я отгледала а сега с омраза я гледа.
Озкан с любовната депресия не иска ни да яде ни да пие.
Кери иска пара , долари, евро ха ха
Озкан и каза да спре да лъже с нейните борчове , нямал пари да се оправя.
Озкан не иска пари от Дилара , кера му каза добре дошла Гюлсерен номер две.
Озкан реши че Хазал не го иска, но той има родна дъщеря щял нея да си вземе . Кера се разкряка да не си го и помисля , той каза че обича Гюл и че ще събере семейството си.
Търнси Гюлсерен мама ,не иска да влиза .

# 36
Озкан казва на Кериман, че когато се върне Хазал, тя трябва да отиде да живее на друго място....То за това са тези крясъци....
Джихан се събуди...Добре ни е момчето  Peace

# 37
Джихан какво каза, че не знае кой го е прострелял ли  newsm78

# 38
Тия двамата Рахми и Диларка не мога да разбера защо дремят в болницата ,Джихан не ги иска и двамата, Дилара си прати Рахме,тя щяла да остане.
Рах си тръгва Джихан му благодари, Дилара иска да го храни той отказа.
Солмаз звъни, той пита кой е ,не било важно отговаря Ди.
Солмаз щеше да бяга ама се отказа.
Алпер отрича всичко на разпита, питат го къде е оръжието , есте той нищо не знае.
Чакат Джихан да даде показание и щели да видят дали казва истината.
Йълдъръм пита да влезнат ли полицаите , Дилара не дава Джихан дава,
питат го видял ли е кой го е застрелял , видял е но не го познава , не издаде Алпер. Питат го за кавгата му с Алпер, той каза че не е имало кавга , той му е ортак. Питат го дали би могъл да е стрелял в него, Дхихан каза никога.
Джансу и Гюл си разменят инфо, Гюл пита кой е стрелял в баща и, не знаели.

# 39
Хазал иска да вечеря, Рахми я наруга че баща и е в болница а тя за вечеря питала.
Другите деца питат за баща им, бомба бил ял пил и всичко е ок.
Хазал не разбира в какво и е вината та всички се държат така с нея.
Какво Йълдъръм скакво, нищо нищо няма, аз тръгвам,  искам да ти кажа да се оправяш.

# 40
Джихан не издаде Алпер,но сигурно ще иска нещо в замяна или от него или от Дилара!Ще видим!  Peace

# 41
Нерви значи правилно съм разбрала, че Джихан отрече Алпер да е стрелял по него - благодаря за подробностите...
А Дилара изобщо Разбра ли, че Алпер е прострелял Джихан  newsm78 newsm78
Хазал плаче, че никой не я приема в къщата, но тя сама си го прави...
Но пък как да я упреквам - Джихан й е роден баща, но тя никога не е живяла с него....Озкан не й е роден баща, но се води като такъв, но Хазал не е живяла и с него...Тя не знае какво е едно дете да има баща.....
Дядо Рахми също не приема Хазал, макар, че е от неговата кръв...Тя все начумерена, все нещо не й е угодно....

# 42
Джихан не издаде Алпер,но сигурно ще иска нещо в замяна или от него или от Дилара!Ще видим!  Peace
Най-вероятно от Дилара - предполагам развод....

# 43
Джихан не издаде Алпер,но сигурно ще иска нещо в замяна или от него или от Дилара!Ще видим!  Peace
аз мисля че го направи не за да иска нещо, а за да даде урок на Дилара,
а и заради това че е вуйчо на децата му все пак

# 44

Общи условия

Активация на акаунт