Нови придобивки в гардероба - 41

• 113 179
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
Лу   bouquet

Сега ги намерих във facebook. Имат много хубави неща

# 196
  • Belgium
Не си ли ходила?

Ако имаш време, отскочи там са няколко магазинчета едно до друго, винаги има интересни находки. Самото ровене в различните ръчно направени аксеоари мен ми е много любимо  Laughing

Но имат и някои доста боклучави неща, така че си трябва подбиране.

# 197
  • София
Дънки -

Скрит текст:

Дънки 2 -

Скрит текст:

# 198
# 199
# 200
  • Belgium

Търсиш по-бюджетна алтернатива на Майкъл Корс ли?

# 201
# 202
  • Belgium
Погледни тези, ако не държиш на връзките:

http://www.ebay.co.uk/itm/Pointy-Toe-Flat-Oxford-Evening-Womens- … p;talgo=undefined

# 203
  • София
В алито търсила ли си? Ако още няма, вярвам работят по въпроса Laughing

# 204
  • София

+
още едно сако в кафяво, лен. Но не намирам снимка. Rolling Eyes

# 205
Отново съм на вълна бяло Heart Eyes

панталон

сако

топ

топ 2

топ 3

аксесоар

и малко червено

кецове

# 206

Топ 2 да споделиш от къде е Heart Eyes

# 207
и топ 3 ако може да споделиш от къде е  Heart Eyes

# 208
Здравейте, момичета, пише ви една обувко-зависима. Grinning Как да ви кажа, обичам да си купувам обувки. Моят човек ми казва понякога, че мислел, че в предишния ми живот съм била стоножка. Ами какво да правя, като ми се носят все нови и нови обувки.  SadНе че нямам, ама се изкушавам, като гледам какви красоти има по витрините... Mr. Green а и цените падат, макар че майка ми казва да не купувам от тези модерните, лачените, защото запарвали и правели гъбички. макар да знам,че е права, пак ще си купя, иска ми се и сега ми е времето, нали така? Сега нося балеринки, но нещо ме болят краката от тях, не знам защо. Изморявам се повече, като ходя или като стоя права. Имате ли идея? Embarassed

# 209
  • София
Здравейте, момичета, пише ви една обувко-зависима. Grinning Как да ви кажа, обичам да си купувам обувки. Моят човек ми казва понякога, че мислел, че в предишния ми живот съм била стоножка. Ами какво да правя, като ми се носят все нови и нови обувки.  SadНе че нямам, ама се изкушавам, като гледам какви красоти има по витрините... Mr. Green а и цените падат, макар че майка ми казва да не купувам от тези модерните, лачените, защото запарвали и правели гъбички. макар да знам,че е права, пак ще си купя, иска ми се и сега ми е времето, нали така? Сега нося балеринки, но нещо ме болят краката от тях, не знам защо. Изморявам се повече, като ходя или като стоя права. Имате ли идея? Embarassed

Първото, което ми хрумва е, че подметките на балеринките са много тънки\меки... Може това да е причината.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт