Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 124-та тема

• 237 439
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
  • Балчик
Да се запиша в новата тема,че изпусках няколко поред. По случай седмицата на Масленицата палачинки от понеделник и тиганички от днес, малеби, тиквеник, домашни талиатели с подправки- изсуших ги, не съм ги варила, пандишпаново руло, лозови сармички, хлебчета. Рецепти тук- http://djemmasvetlana.blogspot.com//

Последна редакция: ср, 18 фев 2015, 20:32 от Джемма

# 46
  • Балчик
Овесени хлебчета, понички, шоколадова торта с маслен крем, козунаци, фалшив хайвер от грис, белтъчен крем, пелмени, шунка от риба. Ами като не съм се мяркала отдавна, имам много снимков материал.

Последна редакция: ср, 18 фев 2015, 20:50 от Джемма

# 47
  • сред люляците
Здравейте прекрасни кулинари   bouquet

Както винаги, тук е много, много вкусно.
Минавам и аз с нещо скромно:

Болярска пита със сирене

Кюфтенца с кисело зеле

Кокосов хляб със сладко от череши

# 48
  • Балчик
Баница тип кавърма, кисел, хлебчета за хот дог, чеснови хлебчета, хляб плетеница, пърленка, питка, пържен чернокоп и кюфтета от тиквички със сметанов сос.

# 49
Джема, много се радвам да те видя в темата Simple Smile

# 50
Джема,остави ме бездиханна,особено с ръжения хляб- ще пробвам твоя рецепта,макар,че не се рабираме много с тестото /аз и писах вече,че готвя,защото трябва да го правя,но мн ми харесва тази тема от форума/
Hope,благодаря ти за рецептата за банановите скадки Hug
при нас имахме бисквитки от маслено тесто със сурови какаови ядки и смляни белени бадеми. Вкусни са,но не ми се получават формите с масленото тесто- все пак,добре че не стана пак една голяма бисквита в тавата

# 51
Джемма, всичко е страхотно! Най- много ми харесаха сармичките, би ли споделила рецепта Simple Smile

От мен Зелеви сарми с кълцано месо

# 52
# 53
Курабийки Simple Smile

# 54
Лелееее колко чудесии сте натворили...  Hug При всички много вкусно  Heart Eyes Аз скромно с много вкусните картофки по Джейми Оливър и торта Наполеон

# 55
  • Балчик
Love`s Green Kitchen, нищо особено няма в сармичките. Плънката е от кайма, ориз, лук,черен пипер и чубрица. Навивам ги с долмер, варя ги в мултикукъра и ги поднасям с кисело мляко.

# 56
Здравейте, момичета и момчета кулинари,
Почти всеки ден съм в темата, но рядко пиша. И не че няма за какво, просто нямам навик да снимам това, което правя. Но вчера имах РД и направих тортичка за почерпка, която снимах.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202382808570029&l=94e995e1aa

# 57
  • Балчик
marcheF, да си жива и здрава! Какъв е кремът на тортата?

# 58
  • Плевен
Привет и от мен в най-вкусната тема!Записвам се с една скромна
салата с киноа и мариновано червено цвекло

# 59
Благодаря, Джемма!
Рецептата за крема взех от този блог: http://www.mycookingbookblog.com/maslen-krem-za-ukrasa-na-torti-i-sladkishi/
Кремът се получи малко като глазура, доста сладък,но в комбинация с блатовете беше добре. Ако го правя пак, мисля да го променя малко, ще видим. Simple Smile
Между пандишпановите блатове към крема добавих едро смлени орехи и сладко от ягоди.

Общи условия

Активация на акаунт