КРУИЗИ /тема 5/

• 78 666
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Били сме на Тенерифе за Нова година 2008/2009г. и температурите бяха около 24-25 градуса. Определено април ще става за плаж на Канарите. Те са островите на вечната пролет. Целогодишно температурите варират в границите между 20 и 27-28 градуса. Океанската вода ми се видя доста хладна, но доста хора се къпеха.

# 151
lyuba84, хубав круиз ... честито... И ние сме били на Мадейра през декември и беше много топло, спомням си, че бяхме по къс ръкав.... Но взехме корабна екскурзия, за да разгледаме острова и Фуншал, спуснахме се с кабинковия лифт, страхотна гледка от високото... Имат много стръмни брегове, малки плажчета, до някои се ходи с лифт, това ми беше много странно... Имаше и една статуя като тази на Христос  в Рио де Жанейро.. Абе много красиво е там, ти сама ще видиш... Peace
Аз си чакам оферти за круиз на last minute, но за есента, че другия месец ще ходим по Ирландия и Париж...  Как ще ми стигне отпуската, просто не знам... Shocked #Crazy

# 152
  • Пловдив
Тези колички се казват тобогани и са голяма атракция. От летището в Лас Палмас до круизня терминал-спирка Санта Каталина,последна, има рейс. Струва 2.90 е. Спирката е на втория етаж на летището, 200м.,вдясно след един паркинг. Пиша,щото трудно я намерихме и питХме 10 човека. Има ма всеки час, май в без 15.  Peace

# 153
Тръгнах да резервирам през icruise.com ,стигнах до вкарване на данните от кредитната картата и не става и не става Confused  Накрая отбелязах някаква друга държава  истана- дали има проблем ?

# 154
  • sofia
Не вярвам да е проблем, нали ще си получат парите. Какво хареса?

# 155
Cruise Line: MSC Cruises
Cruise Ship: MSC Divina
Departure Date: Saturday, June 6, 2015
Departure Port: Civitavecchia (Rome), Italy
Length of cruise: 7 days
Category: Interior Stateroom - Fantastica Experience I2
Stateroom Number: 11027
Deck: Iride Deck

Dining Preference: Late Dining (Available)
Dining Table Size:
Smoking Preference: Non-smoking
Bed Preference:

Total Fare: $1,478.00 USD
Total Taxes/Fees: $74.90 USD
Total Fare: $1,552.90 USD
Final Payment Date: February 26, 2015 11:59 PM

Rate Details: Exp 2/15/15
Itinerary
Departure Port   Date   Arrival Time   Departure Time
Civitavecchia, Italy    06-06-2015    12:00 AM    07:00 PM
La Spezia, Italy    06-07-2015    08:00 AM    11:59 PM
La Spezia, Italy    06-08-2015    12:01 AM    02:00 AM
Cannes, France    06-08-2015    10:30 AM    07:00 PM
Palma de Mallorca, Spain    06-09-2015    02:00 PM    11:59 PM
Palma de Mallorca, Spain    06-10-2015    12:01 AM    12:30 AM
Barcelona, Spain    06-10-2015    09:00 AM    06:00 PM
AT SEA    06-11-2015       
Naples, Italy    06-12-2015    08:00 AM    07:00 PM
Civitavecchia, Italy    06-13-2015    07:00 AM    12:00 AM

Това Sunglasses
Интресно как ще дръпнат капарото от картата ,след като не ми искат кода за транзакции Thinking

# 156
росии Цената наистина е по-добра от тези тук, пиши после как е протекла резервацията и как пращат документите и ще почвам да го следя този сайт Wink

# 157
  • sofia
Звучи супер.
Ние отново имаме спирка в Барселона, за трети път Simple Smile
Този път ще посетим Олимпийския порт, плажа и Саграда вътре ( ще взема онлайн билети, че имаше опашка предния път, огромна)
За Ла Специя какво избрахте? Гарата е близко и препоръчвам този транспорт.

# 158
Да !!! Нашите агенции ми оферират с 300 лв отгоре и то за кабина Белла ,не Фантазия ! И при нашите агенции Фантазия освен закуска в леглото не предлага друго, а от тази агенция в този тип каюта има бонус 12 ваучера за питиета Sunglasses   Досега ми звъня агента на агенцията от Флорида,аз му пиша че съм на работа и не мога да говоря,той обаче звъни,шепна, той мисли връзката лоша,10 пъти звъня- цирк голям  Joy  Защото не ми даваше да платя с карта от Бг и аз отбелязах някакви острови Laughing и не ми дава че  е платено Confused Че пича от Флорида/много сладкодумен,само едвам му хванах скорострелната реч/ оправи нещата и изтеглиха капарото Sunglasses Сайта ми го предложи- естествено Блед Hug
Документите по пощата каза Гари Wink
lyuba84,давай информация за Барселона Sunglasses Ние на Камп ноу държим да отидем, дали има хоп он автобуси с тази спирка ? До Ла Специя не съм стигнала още,сега за Рим чертая схеми как да го обиколим за 1 ден newsm78  Еййй,много съм щастлива -бях се побъркала в чудене откъде да резервирам Rolling Eyes
Блед,Блед,Блед,прегръщам теееее Hug Hug Hug

# 159
  • sofia
Роси, Барса имат бус, но метрото е лесно и за 13€ ще обикаляте цял ден, ходили сме до там 23€ е входа. За достъпа от кораба съм писала, 3€. Пиши ако не е ясно.
Рим тръгваш от Колизеума и обикаляш до Испанските стъпала. Ще ти пиша по-късно подробно

# 160
  • Бургас
http://www.city-sightseeing.com/tours/spain/barcelona.htm в линка са откритите автобуси, с които ние предпочитаме да обикаляме, избрала съм Барселона, но обърни внимание по надолу в страницата - в червената, синята или зелената линия на обиколките къде се намира стадиона и за там вземете билети.
На пристанището в Барселона имаш нужда от транспорт от кораба до входа на пристанището, там където спря нашия кораб не можеше пеша - далече беше. Времето на пристигане на кораба и тръгване беше много малко, поне при нас. Огледай ги и промоциите. Grinning

# 161
  • Пловдив
В Барселона има и шатъл  от самото пристанище, струва 2 евро, спира точно, където спират и другите автобуси, няма смисъл да се плаща 9 евро на калпак за същото. Разстоянието е 800 метра. Разбира се, някои кораби спират и съвсем до Колумб, но не помня кои бяха.  Peace За Рим може много да се види за ден. Ние слезнахме на спирка Сан пиетро и започнахме обиколката от Ватикана през Моста на Ангелите и надолу . Беше ни второ ходене в Рим и спокойни разходки правихме и пак минахме през Пантеона, Испанските стълби, фонтана дьо Треви, пиаца Навона, Колизеума... Да имате пред вид,че фонтана пред  испанските стълби е непоправимо счупен на места, резултат от вандалски актове на ултраси от Холандия след мач миналата седмица. #2gunfire А фонтана дьо Треви беше  в ремонт и не беше хич впечатляващ октомври месец, дано го пуснат до вашия круиз. Peace

# 162
  • sofia
Синия автобус е 3€ в двете посоки и 2€ в едната.
Относно Рим от Термини метрото до Колизеума, Арката,, Форуна,Пиаца Венеция,Пантеона, пиаца Навона, площад Испания, метрото и на Термини.
Влака за Чевитавекия тръгва от последния коловоз, та си оставете 10мин за ходене ( бързо)

Последна редакция: пт, 27 фев 2015, 09:54 от lyuba84

# 163
  • София
Да !!! Нашите агенции ми оферират с 300 лв отгоре и то за кабина Белла ,не Фантазия !.....

В януарската промоция цената за тази дата беше 619 евро на човек във Фантазия в нашите агенции. Малко над 200 лв. е била по-ниска цената от тази, на която си купила от този сайт при днешния курс на долара.

# 164
yav4e_mrav4e ,да,но без пристанищни такси
Благодаря ви съветите за Рим Hug  Моите програми обикновено са гонене на рекорди по бързо ходене Blush Дотук плана за Рим е- пристигане към 21.30 в хотела и старт- пешеходна разходка до Колизеума,Виктор Емануел,испанските стъпки ,мостта на Ангелите,и някое питие в Трастевере Sunglasses На другия ден рано/ако изобщо ни е останало време за сън/ да сме от първите във Ватикана/ ще запазя онлайн/ и после Треви/чак есента ще е готов фонтана/Навона евентуално и Пантеона... Така си го мисля аз,докъде ще ни стигнат силите и времето- вече друг въпрос,иска ми се и някое лежерно кафе или пица поне половин час ,ама... в момента смятам в гугълмапс разстоянията newsm78
За Ватикана- ще имаме ли време за градините,колко време отнемат? В 15.00 трябва да сме се качили на влака за Чивитавекия
Някой ходил ли е на тур на Олимпико и как се стига дотам? Гледах,гледах ,ама не видях да имат турове
И последно да попитам за уточнения -слизам на гарата в Чивитвекия,замъкваме се до началото на пристанището и после? Някой беше споменал че има шатъли до корабите,но не разбрах подробности
Извинявам се за безкрайните въпроси Blush Hug

Общи условия

Активация на акаунт