С мартенички да се украсим, здрави МАЙски рожби да родим! - Тема 12

• 36 848
  • 703
  •   1
Отговори
# 660
Браво Ники и на теб и аз имам същата нощница но  мече ми я подариха Как улучиха че съм фенка не знам само още една ще купя.
А днес ако имах и по-голям бюджет щяхме да сме готови с пазара .Сега кошарката да дойде  сме я поръчали а количката в края  на месеца  днес я избрахме и матрак и почти всичко сме харесали само да чакаме пари да има . Crazy Crazy Crazy

# 661
Непременно ли трябва да е нощница  Thinking
Аз и зиме, и лете спя с пиажами с дълъг ръкав и с дълги крачоли, иначе ми е все студено.
задължително нощници в родилното щото сутрин визитация даже като влязат в стаята трябва да си със събути гащи не да те чакат тепърва че се цупят!с пижама хич няма да ти е удобно!

# 662
Аз да питам има ли мами дето ще раждат в майчин дом?

# 663
  • В градината...
Ясно, заради кърменето, но пък има пижами с копчета.
Аз гащи няма за какво да смъквам, достатъчно смъквах, докато правехме инвитро  Joy Joy
С пижама даже мисля е по-удобно при секцио, не надигаш дълги нощници.

# 664
Ясно, заради кърменето, но пък има пижами с копчета.
Аз гащи няма за какво да смъквам, достатъчно смъквах, докато правехме инвитро  Joy Joy
С пижама даже мисля е по-удобно при секцио, не надигаш дълги нощници.
не заради кърменето заради визитациите сутрин!и за секцио пък съвсем не дават пижами заради шевовете

# 665
  • София
ахам, със секцио бях предния път и задължително искаха нощница. Бях си купила някакви смотани китайски, щото по принцип не нося нощници. Ама си ме беше срам да ги нося, после за парцали ги използвах. Но този път си взех 2 български по 16 лв подобни на тия, в повечето магазини за пижами/нощници има от този род.

Татяна, много сладки покупки, със здраве да си ги носи бебка Simple Smile

# 666
Перу и при секцио ще искат да ти следят лохиите освен разреза  Wink

# 667
  • В градината...
Тъй ли  Thinking
Ей, толкоз години умишлено съм избягвала темата и нищо не съм чела по въпроса, като знаех, че никога няма да стана мама, та да не ме боли  Tired

# 668
http://bazar.bg/обява–9631068/нощници-за-бременни-с-къс-ръкав
Предполагам че за тези нощници става въпрос  Hug

# 669
  • София
Аз смятам там да е Simple Smile
Скоро ще стане ясно дали ще е нормално раждане или секцио.

# 670
А има ли някоя мама която ще ражда в шейново в софия?

# 671
Аз смятам там да е Simple Smile
Скоро ще стане ясно дали ще е нормално раждане или секцио.
a кога ти е термина?аз също съм там и първия път бях там туко виж се засечем!трябва да поддържаме връзка хихи ако има и други мами казвайте!

# 672
Тъй ли  Thinking
Ей, толкоз години умишлено съм избягвала темата и нищо не съм чела по въпроса, като знаех, че никога няма да стана мама, та да не ме боли  Tired
това е най сладката болка!аз раждах норм без упойка без обезболяващи акушерката ме гонеше из родилното да ми бие бусколизини!по едно време ме молеше да викам да давам индикации че дишам защото на контракция захапвам нощницата и никъв звук тя ми вика ако е някой др на твойте години да е опищял света и да е поискал упойка 1000 пъти.предизвикваха ми го в 8 системата я пуснаха в 15:40 родих!раждането беше 3 минути 4 напъна!

# 673
Тези нощнички са уникално удобни,бях си купила за болницата когато ми правиха лапароскопиите, не съм раждала още ,но мисля и аз да си взема от тях отново!!!
Аз да попитам някоя мама има ли , която да мисли да ражда в болница Надежда в София?

# 674
  • София
Gabs90, термина ми е 29 април, но ако е секцио ще бъде десетина дни по-рано.
Кажи при теб как беше първото раждане - с избор на екип или не, доволна ли остана от лекарите и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт