Хотел ЦАРСКА БАНЯ, гр. Баня, обл. Пловдив

• 16 211
  • 20
  •   1
Отговори
Здравейте, тъй като не намирах отзиви за този хотел / Баня, Карловско/, реших да създам тази тема.
Линк към хотела
http://www.royalbath.bg

Моля за актуални мнения, ако някой го е посещавал... Simple Smile

# 1
Е, никой ли не е посещавал този хотел  ?!?????????? Simple Smile

# 2
Аз го посещавам редовно-кажи какво по-точно те интересува ? Simple Smile
Хотела е много хубав, с голям открит минерален басейн, хубава кухня, тихо и приятно.

# 3
  • Варна

Водата там е вълшебна ! Преди 12 год. ми беше първия минерален извор който чудодейно помогна гадния шип в дясната бедрена става да спре да ме боли адски.От тогава поне 5 - 6 пъти съм ползвал тази вода , но в други хотели , този съм го виждал отвън , изглежда добре.

# 4
Повдигам малко стара тема, за да попитам - някой ползвал ли го е през по-късните есенни месеци и въобще дали има закрит басейн? Пише, че външният е целогодишен, но отивам там за лечение и не ми се ще да се наказвам и с простуда. Калолечението и то се провежда на открито, така че ме интересува дали е подходящо да резервирам за края на септември-октомври там с цел лечение и профилактика.

# 5
Вътрешен басейн няма, но мисля, че и във външния няма да ви е студено през септември-октомври.Има и джакузи с много топла вода навън, ако искаш да се сгрееш допълнително  Peace Освен това и климата тук/живея наблизо/ е много мек и изобщо не е студено през септември и октомври. Не знам за какво лечение ви трябва хотела, но ако става въпрос за нещо по-сериозно, може да погледнете специализираната болница за рехабилитация: http://nkrehabilitation.bg/filiali/banya/
там може и по клинична пътека да се лекувате.  Peace

# 6
Относно санаториума в Баня,Карловско.Някой знае ли,какви са цените на процедурите за свободен прием?По телефона ми обясниха,че трябва да си платя на лекар,да ме прегледа и да ми назначи съответните процедури.Питайки за цена,ми обясниха,че на място ще ме уведомят.Аз живея на 300 км.от с.Баня и няма да ми излезе никак евтино да отида до там и да се окаже твърде скъпо!

# 7
Ето тук можеш да погледнеш ценовата листа за свободен прием: http://nkrehabilitation.bg/svoboden-priem/

# 8
Здравейте. Да изтупам малко темата от прахта. Относно външния басейн на хотела , някой пробвал ли го е през зимните месеци? Стои ли се или студува?

# 9
  • Трявна
В момента сме в хотела - не е неприятно за къпане в басейна - само днес следобед излезе един неприятен вятър-северняк...Това не попречи на дъщеря ми да прекара точно 2 часа в него с прибежки до топилото и обратно Simple Smile-въпрос на търпимост.Аз съм по-зиморничава и днес не ми беше особено комфортно заради вятъра,водата в басейна си е ок, но това не попречи на другите хора да си се къпят/дори броих и 5 деца във водата/.Цената през делничните дни е добра-48 лв. е стаята и има включена закуска и две безплатни процедури .А водата според наши познати била вълшебна...

# 10
Тоест  1 басейн голям и друг по-малък /топилото/  с още по-топла вода, така ли? Освен басейна какво друго има като сауна, парна баня и работят ли постоянно и допълнително ли се заплащат?  Хубава ли е храната в ресторанта и какви са цените?

# 11
  • Трявна
Басейнът е един голям с три части-обособена детска част,джакузи/голямо колкото детския участък/ и голяма част за плуване.Топилото е малко отделно басейнче с гореща вода https://www.royalbath.bg/uploads/gallery/_MG_6465.jpg - ето тук се вижда/ само,че са го снимали почти празно/Вътре в хотела има сауна,руска баня- на нея знам цената 10 лв. физиотерапия и масажи,луго и калолечение, масажи и вътрешно джакузи.От всичко изброено мога да кажа цените само на услугите , които сме ползвали-ултразвук е 7 лв. частичен масаж 15 лв.Храната в ресторанта не бих казала,че е върхът-закуската е стандартна-бъркани и варени  яйца,сирене,кашкавал,колбаси,мекички , зеленчуци и плодове...чай и сок-някакъв разтворим-кафето се плаща...За обяд-обедно меню...От трите вечери една не останахме в ресторанта...ходихме до Карлово/там се влюбихме в един ресторант-препоръчвам горещо- "Едно време"- се казва.../

# 12
Защото ние имаме резервация за 1 нощувка - сега на 07.01. и се чудя дали да не я откажем, заради времето . Много ниски температури дават точно за събота и може би няма да може да се ползват басейните ...Какво представлява точно руската баня?

# 13
"Едно време" е много приятно място! А в Баня няма ли къде да се вечеря освен в ресторанта на хотела? newsm78

# 14
Лятото ходих  хотела. Въобще не останах доволна. Хотелът е хубав, но обслужването беше под всякаква критика.Цените в ресторанта въобще не ляха ниски, а качеството и обслужването въобще не бяха адекватни на цените. Не бих отишла втори път в този хотел.

Общи условия

Активация на акаунт