Не препоръчвам следните хотели в Стрелча и Пловдив

• 980
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте. Пиша ви, за да споделя негативния си опит от два хотела, а именно един в Пловдив и един в Стрелча. Хотела в Стрелча се казва "Бонита" на адрес: ул. "Бойчо Хаджиев", № 19. За него мога да кажа следното. Собствениците на хотела са много нахални и досадни с това, че първо постоянно се пазарят кога и колко да приготвят за ядене, както и кога да се ползва СПА-центъра, а именно когато повече хора го ползват, да го ползват наведнъж, а не по отделно, с цел да пестят пари за ток. При последния ми престой не беше въведена в експлоатация парната баня, а само двете сауни с душ кабините, та трябваше да им търпя строителните материали и отпадъци около сауните и душ кабините. Постоянно си измисляха несъстоятелни и неадекватни поводи поради които да остана за още някоя нощувка, както и да си поръчвам в ресторанта още храни и напитки. На джакузито трябваше аз да слагам и махам покривалото, все едно е мое. Опитаха се да ми влязат в личното пространство с всякакви лични въпроси при условие, че за първи път се виждаме. Из ресторанта обикаляше заек, който безпокоеше клиентите. С две думи селяндурска работа отвсякъде. А хотела в Пловдив се казва "Тракия" на адрес: "Иван Вазов", № 84. Там нещата бяха още по-зле, защото постоянно нямаше достатъчно топла вода, а парното беше много слабо при максимални температури навън не повече от 5-6 градуса. В стаите имаше климатик, но от хотела не даваха дистанционно управление, а без него нямаше как да се включи климатика, за да се отопли достатъчно добре стаята. В банята с тоалетна нямаше тоалетна хартия, като не дадоха при поискване. Някои електрически крушки бяха изгорели и не ги подмениха, при даден за това сигнал. Пода беше с неравен начупен балатум, а хигиената на много ниско ниво. Имайте предвид тези два хотела, а именно в Стрелча - "Бонита" и в Пловдив - "Тракия", като по възможност не ги посещавайте и ги отбягвайте, за да си спестите нерви и неприятни преживявания.

# 1
Извинявайте, но Вие не гледате ли рейтингите на хотелите? За Бонито е 7.4, а за Тракия - 6.2. това в Букинг, вероятно коментарите ще дадат още по-добра картинка.

# 2
............ Опитаха се да ми влязат в личното пространство с всякакви лични въпроси при условие, че за първи път се виждаме. Из ресторанта обикаляше заек, който безпокоеше клиентите. С две думи селяндурска работа отвсякъде.

Нямам съмнение, че някакъв заек ви е безпокоил в ресторанта. Сигурно ви е било много смущаващо на вас - нежната аристократична душа, търсила спа хотел на ниски цени и после останала неудовлетворена. Нямам съмнение, че сте израснали най-малкото във Версай без нито едно животно наоколо.
Ех, пусто да опустее, аристократ да попадне в дивата селения на един нищо неподозиращ заек .

# 3
Е, аз съм имала заек и мога да кажа, че разгонен мъжки заек да скача да се съвокупява с крака ти не е забавно Simple Smile Кой знае как ги е безпокоил. Или изненадващо нещо да се отърка в крака ти под масата.
Иначе да - такъв хотел, такова обслужване.

# 4
Не знам как някой може да се подиграва по този начин.
Не е нормално да има жив заек в ресторанта.
За тези в хладилниците няма претенции.
Какви аристократични души, каква Франция?
Едва ли не като се облачеш от небивалици, и трябва да ги се подиграват  - аристократ.
Не, напълно нормален човек, който иска нещо адекватно за парите си.

# 5
За животно в ресторанта направо бих се оплакала в РЗИ.
Не му е там мястото.
Другите забележки също са адекватни.

Съмнителното в случая е, че точният пич се е регистрирал специално за да се оплаче от хотелите.

# 6
Е, аз съм имала заек и мога да кажа, че разгонен мъжки заек да скача да се съвокупява с крака ти не е забавно Simple Smile Кой знае как ги е безпокоил. Или изненадващо нещо да се отърка в крака ти под масата.
Иначе да - такъв хотел, такова обслужване.

Аз лично се съмнявам в цялата история. Такива коментари липсват в букинг, но някой си прави профил тук и мята кал анонимно.Според мен темата не е за тук и силно се съмнявам заек да си обикаля свободно в ресторанта.
Но пък ако се покаже автора, нека уточни заекът мъжки ли беше или женски?

Общи условия

Активация на акаунт