„Завръщане”/ Sila /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 7

• 116 266
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Оф, голяма шматка тая Гюлсин

# 331
И за двамата ми е криво. Rolling Eyes
Тя не очакваше, че той, ще стигне до тук, а той не очакваше да види това, което видя на сутринта в леглото...... и последвалото му разкаяние. Confused
Димана, явно много те е развълнувал сериала и в частност Агата, и Съла щом пишеш стихове за тях, браво. smile3501
Аз бях навремето като теб но оттогава музата в мен изпадна в кома.

Neidjal, благодаря ти!  Наистина двамата Боран и Съла много  са ме развълнували, защото са хубави, добре пресъздават любовта си и най-вече сблъсъкът на двата свята, от които произхождат.
Давай да я вадим от кома вече! Peace
Скрит текст:
Музата  ти от кой сериал или двойка ти е била будна?

# 332
Айде пак Агата виновен - защо позволил да отидат - тя искаше да се прави на господарка - каза ОТИВАМЕ!- сега "защо позволи"

# 333
На мен пък тоалета на Съла като годежарка много ми хареса - има нещо аристократично в него....наистина го харесвам.

И на мен ми харесва! Точно си го казала, наистина е аристократично за изтока!  bouquet

# 334
тази как само му се усмихваше на Боран... на Съла веднага и стана ясно, защо не иска да се омъжва.
Боран каквото и да направи, постъпката му си остава ужасна... Не трябваше така, това не е начин да покажеш, че една жена е твоя... Жената се печели не със сила

Peace

# 335
Хайдееее, Съла се вживя в ролята на жена на агата- започва да твори простотии.... сега и проблема с водата ще реши...

# 336
Тоя чичото и той е долен, колкото сина си - ако не беше той да подкрепя противния Джихан, той нямаше да смее да прави така

# 337
  • Разград

# 338
Не разбрах, защо сестрата на Абай не може/ не иска да се омъжва?

# 339
Защото обича агата

# 340
Жестока песен.

https://www.youtube.com/watch?v=3w6p2MCdR8w

Скрит текст:
когато тя бягаше съъ сълзи на очи към летището, а той се разделяше с Йезда на скалата

# 341
Защото обича агата

Благодаря!

# 342
Забелязахте ли как скочи Съла като Айше каза, че агата е в опасност?   Flutter 
Жеста с гълъбчето беше страхотен Heart Eyes  къса ми се сърцето за него, не знае какво да направи  Cry 

# 343
Скрит текст:
И за двамата ми е криво. Rolling Eyes
Тя не очакваше, че той, ще стигне до тук, а той не очакваше да види това, което видя на сутринта в леглото...... и последвалото му разкаяние. Confused
Димана, явно много те е развълнувал сериала и в частност Агата, и Съла щом пишеш стихове за тях, браво. smile3501
Аз бях навремето като теб но оттогава музата в мен изпадна в кома.

Neidjal, благодаря ти!  Наистина двамата Боран и Съла много  са ме развълнували, защото са хубави, добре пресъздават любовта си и най-вече сблъсъкът на двата свята, от които произхождат.
Давай да я вадим от кома вече! Peace
Скрит текст:
Музата  ти от кой сериал или двойка ти е била будна?

Скрит текст:
Да я вадим но не се събужда. Joy
Пишех за ФЕмир, тези, които са ми на подписите и ава а сериалът се казва Огледален Свят. Излъчваха го преди Кузей/Гюней по бТВ а аз навремето го следях онлайн.
И на мен ми се стори, че Агата имаше сълза на бузата когато молеше за прошка Съла навръщане от домът на родителите й.
Нормално е да му е обидена а той да се чуди по какъв начин да изкупи вината си.

# 344
Ей този Джихан голяма гадюха.

Общи условия

Активация на акаунт