„Завръщане”/ Sila /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 7

• 116 245
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
Таянч Айайдън / Абай / със сигурност си е правил пластика на ушите, защото накрая на сериала изглежда по друг начин.
На тази снимка пък е от преди 2 години  - рекламни за филма в който игра с Нургюл и Езги Ас. Казваше се нещо "Любов в червено", ако не сте го гледали - гледайте го.

ехе, то съвсем различен е станал, даже леко симпатичен
Привет,момичета Hug Heart Eyes
Извинявайте ,че се намесвам ,ама аз направо се уплаших като го видях преди 2-3 серии Shocked...а наскоро гледах и "Любовта е червена" и там беше съвсем друг... bowuu и много ми хареса като визия... bowuu

# 361
Сила - новата господарка на домa  и сърцето на агата.
Сцената от началото не я коментирам, два реда сълзи и сополи, пукнататаглава на агата и въргалянето в прахоляка- после все едно, че пран с ариел и вездесъщия бял чаршаф накрая всеки доволен.,..особено маман Кефсер

Последна редакция: ср, 18 фев 2015, 22:26 от Slawena

# 362
Сила - новата господарка на домa  и сърцето на агата.
Сцената от началото не я коментирам, два реда сълзи и сополи, пукнататаглава на агата и въргалянето в прахоляка- после все едно, че пран с ариел и вездесъщия бял чаршаф накрая всеки доволен.,..особено маман Кефсер
Joy Joy Joy
Добре, че е чаровен и мил Агата та повечето дами му прощават, че ако беше някой спечен, грозен и груб турчин като браТчеда Laughing едва ли реакциите щяха да са такива, и Съла щеше да буди повече симпатии отколкото сега.
Добре, че показаха това деяние на Боран, че в противен случай какъвто е благ по характер и любящ съпруг, ще трябва ангелски крилца да му сложим. Joy
Аз напълно я разбирам за всяка нейна постъпка и изречена дума до този момент.

# 363
В VOYO ИЗЛИЗА, ЧЕ 13 ЕПИЗОД Е КАЧЕН. НЯМАМ РЕГИСТРАЦИЯ И ЗАТОВА ЩЕ ПОМОЛЯ НЯКОЙ ДА ПОГЛЕДНЕ. БЛАГОДАРЯ!

дано да имаме днес късмет, ако трябва ще чакам до 12 часа. Вчера по това време някаде го пуснахте в дата бг нет
оххх и аз, и аз ще чакам Praynig Praynig Praynig Сега изгледах 12 епизод - УНИКАЛЕН БЕШЕ ! Нямам търпение за следващите серии.   

# 364

Добре, че е чаровен и мил Агата та повечето дами му прощават, че ако беше някой спечен, грозен и груб турчин като браТчеда Laughing .....

Баш така си е

Ама тази Сила как не помисли за сърцето на милата си свеки, чак с гълъбите щеше да литне  и с това Феруз ага ooooh!

Ама и бат' Боран направо е върха, май е гледал онази реклама за традисиите, дето не са онова което бяха
ха....сега ръка за ръка с господарката ред ще въвеждат  #Crazy

За братчеда отивам отсега да си лъскам казана и точа тризъбеца
 Twisted Evil

# 365
В VOYO ИЗЛИЗА, ЧЕ 13 ЕПИЗОД Е КАЧЕН. НЯМАМ РЕГИСТРАЦИЯ И ЗАТОВА ЩЕ ПОМОЛЯ НЯКОЙ ДА ПОГЛЕДНЕ. БЛАГОДАРЯ!

дано да имаме днес късмет, ако трябва ще чакам до 12 часа. Вчера по това време някаде го пуснахте в дата бг нет
оххх и аз, и аз ще чакам Praynig Praynig Praynig Сега изгледах 12 епизод - УНИКАЛЕН БЕШЕ ! Нямам търпение за следващите серии.   
следващите две седмици ще имате нужда от това

# 366

Уникален агата, а тя пак мълчи, после на закуска пак някакви индикации и нищо друго. Да го побърка ли този красавец иска. А той горкия все повече след нея ще тича

# 367
Скрит текст:
поне разбрах откъде идва пендара в косата и разбирам защо толкова често си го слага. Бяха много сладки, когато той и подари кулието "Отива ли ми? ", " Да, много" , "харесва ли ти?" " Да много"  и преди това -ям патладжани всякак , а той веднага и аз. Колко пъти направи крачка към нея той тука. Даже и в началото като я доведе на вилата, пак - защо според теб, а дежурния отговор -не разполагаме с живота си. Ах, Боран, ах , Съла, Съла.

# 368

Направо не ми говори, ще почнем още от тази вечер, ако ни качат серията  Laughing Да взема да наблегна повече на виното, че да не страдам много Simple Smile)))

# 369

оооо , аз и днес на 12 еп. се разчувствах , уф представям си по нататък какво ще е  .

# 370
Нали до там я докарах, че със свекъра сериала гледаме и обсъждаме ooooh!, кръстил си ги е Сиска и Борето гл герои Grinning

Агата не спи при момата
После честна ли била жената?
Награби я пред кревата
И сега боли го главата.
Коя от вас бг мами
Ще му превърже рани....

Леканощ, дами!

# 371
Скрит текст:
поне разбрах откъде идва пендара в косата и разбирам защо толкова често си го слага. Бяха много сладки, когато той и подари кулието "Отива ли ми? ", " Да, много" , "харесва ли ти?" " Да много"  и преди това -ям патладжани всякак , а той веднага и аз. Колко пъти направи крачка към нея той тука. Даже и в началото като я доведе на вилата, пак - защо според теб, а дежурния отговор -не разполагаме с живота си. Ах, Боран, ах , Съла, Съла.
Скрит текст:
Дааа, това с бижуто и на мен най-после ми стана ясно Simple Smile Човека какви жертви прави за нея, а тя бягааа Sad(( Каква рокля й купи, в разрез с традициитее - гол гръб-голямо деколтеее, как ще бягаш беее - ах Сълааа, ах, ах, ахххх

# 372
Скрит текст:
Скрит текст:
Ха, сега гледах един клип и както подозирах имат две деца. Момченцето ясно , но имат и моминченце . Големи сладури

# 373
 55 И стихове почнаха да се пишат за Съла и Боран
Агата като типичен балкански субект,со кротце, со благо и со малко кютек си взе полагаемото. С думите си Съла определено нямаше за цел да го успокои, а само наливаше масло в размътената му от алкохола глава. Особено с определението, че Емре е единственият. Тогава вече на агата му падна тотално пердето от ревност и определено беше сигурен, че вече е била с друг преди него. Изненадата на сутринта....
Няма оправдание за постъпката му, но ще трябва доста да се потруди за да получи прошката на Съла - с гълъбите няма да стане

# 374
Ох, момичетааа,
Скрит текст:
някой има ли спомен кои бяха момичетата, които превеждаха преди около 1001 нощ - аз бях с друг профил и после си забравих потребителско и всичко, та не мога да видя  в стари постове за съжаление Sad Да помолим момичетата да се смилят над нас, да ни преведат някоя и друга серийка, аз ще помагам с каквото мога - но не ззнам с какво мога да бъда полезна. АЗ се побърках, не издържам .....

Общи условия

Активация на акаунт