„Завръщане”/ Sila /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 7

• 116 239
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Нали до там я докарах, че със свекъра сериала гледаме и обсъждаме ooooh!, кръстил си ги е Сиска и Борето гл герои Grinning

Агата не спи при момата
После честна ли била жената?
Награби я пред кревата
И сега боли го главата.
Коя от вас бг мами
Ще му превърже рани....

Леканощ, дами!
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
ама ако не беше честна....май щеше да има опяване за Емре още

# 376
Като ще е размазване - пълно да е, както си трябва, нищо че останах без серия
Реших да се размажа както си знам и си доставих удоволствието с това по-долу.
Ако ви хареса, бих била щастлива също  Peace

http://vbox7.com/play:ab161fb079

# 377
Агата не спи при момата
После честна ли била жената?
Награби я пред кревата
И сега боли го главата.
Коя от вас бг мами
Ще му превърже рани....

Леканощ, дами!
Мноооого си добрааа Славенаааа  Grinning

# 378
Няма оправдание за постъпката му, но ще трябва доста да се потруди за да получи прошката на Съла - с гълъбите няма да стане
Peace няма да стане само с една розичка  Wink 

# 379
  • Варна

За Боран няма две мнения като гледам. Как само са успели да изградят толкова добре неговия образ и как само си играе ролята. АА дано повече такива мъже и тук б БГ.
И двамата са мн готини,но Боран е ноемр 1

# 380
Като ще е размазване - пълно да е, както си трябва, нищо че останах без серия
Реших да се размажа както си знам и си доставих удоволствието с това по-долу.
Ако ви хареса, бих била щастлива също  Peace

http://vbox7.com/play:ab161fb079
страхотно, то това не е за спокойни сънища, от това сън не може да те хване

# 381
аз все пак периодично проверявам в дата, но още няма епизод

# 382
аз все пак периодично проверявам в дата, но още няма епизод
аз го правя на всеки 2 минути, но тази вечер май ще си останем без Боран ......

# 383
Няма оправдание за постъпката му, но ще трябва доста да се потруди за да получи прошката на Съла - с гълъбите няма да стане
Peace няма да стане само с една розичка  Wink  
Тя пак лесно му прости. Ако беше изнасилена(пак казвам, не го приех в прекия смисъл на думата) от някой гнусен, мазен и отблъскващ извратеняк, който и е противен(да не дава Госопод Praynig на никоя жена) едва ли щеше да има прошка за подобно деяние.
Тя е влюбена в него и доказателство за това е ревността й, която се породи, затова и по-лесно преглътна обидата, и унижението.
Ако знаеше, че Боран, ще стигне дотам, че да и посегне без нейно желание едва ли би го предизвикала с думите, които изрече.
Олееееее, какво направи с Вас Агата та пощуряхте? Joy

# 384
Peace няма да стане само с една розичка  Wink 
Тя пак лесно му прости. Ако беше изнасилена(пак казвам, не го приех в прекия смисъл на думата) от някой гнусен, мазен и отблъскващ извратеняк, който и е противен(да не дава Госопод Praynig на никоя жена) едва ли щеше да има прошка за подобно деяние.
Тя е влюбена в него и доказателство за това е ревността й, която се породи, затова и по-лесно преглътна обидата, и унижението.
Ако знаеше, че Боран, ще стигне дотам, че да и посегне без нейно желание едва ли би го предизвикала с думите, които изрече.
ние тук примираме за следваща серия, а тези твойте двамата /Емир и неговата / не ги е срам, ще се изядат направо

# 385
Бях изтръпнала още когато братовчеда я намери и я качи в колата... Много се радвам, че сценаристите пощадиха и Съла, и нас... Надявам се нататък да не се случи нещо подобно  Praynig
Агата е страхотен. Просто каквото и да кажа ще е малко, затова...  Blush 

# 386
Бях изтръпнала още когато братовчеда я намери и я качи в колата... Много се радвам, че сценаристите пощадиха и Съла, и нас... Надявам се нататък да не се случи нещо подобно  Praynig
Агата е страхотен. Просто каквото и да кажа ще е малко, затова...  Blush 
Ооо, да и аз, бях сигурна, че братовчеда ще и посегне, добре наистина, че ни пощадиха
Емре нещо не ми допада в последните серии, които гледам (11та де), струва ми се, че ще създава неприятности....

# 387
Е, хайде, лека нощ от мен. Боран ага пак ще ме навести в съня ми, а пък дано утре като стана да ме зарадва и с 13 епизод, нищо че ще е тъжен и заедно ще си плачем.

# 388
И моите клепачи натежаха, ще си лягам, дано наистина сутринта да има изненада за нас, нищо, че ще плачем Simple Smile Лека нощ, да сънувате Боран цяла нощ Simple Smile

# 389
еее момичета вие такмо се предадохте и са го качили епизода

Общи условия

Активация на акаунт