„Завръщане”/ Sila /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 7

• 116 236
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Добро утро .
Момичета признавам си , че съм поглеждала сериите напред и имам въпрос - снощи ли трябваше да е костенурката на пътя и на нея и прилоша. И ако е така означава ли че режат сериите.
А той Боранчо хем не я иска и спи на пода, хем после обезумял от ревност  Heart Eyes
Момичета моля ви от душа и сърце, който го е гледал сериала на ЛС да ми разкаже основното че ще се побъркам. Нямам почти никакво време да гледам напред а докато свърши по телевизията сигурно ще съм се побъркала от нетърпение.  newsm51
Страхотни сте всички, радвам се че ви открих, сутринта не успявам да изчета всичко. Поздравления за момичетата със стихотворенията, евалла ви. Не знам какво да напиша , че вие вече всичко сте написали но като се сетя за маман свеки как се понесе със всичките си кила и фусти още ми е смешно. Joy

Мацки, моля ви,ако казвате разказвате неща в аванс нека да са в скрити текстове или на ЛС,разбирам,че има нетърпеливки като Силистра,но пък аз например не съм го гледала и го следя кротко по БТВ всяка вечер,нямам време да гледам напред серии,а и не ми е интересно да научавам всичко толкова бързо Sad

спокойно в този пост няма нищо издаващо, костенура е минал в 3еп видяла си го и никой няма намерение да ви разваля удоволствието да си гледате търпеливо Simple Smile

# 406
Скрит текст:
И аз изгледах 13 епизод, нямам нерви вече. Горкият ми ага, кой ще го утешава сега...Че и аз съм далеч. Окончателно вече съм на негова страна, то бива любов, голяма и искрена, ама като неговата...дай боже всекиму

# 407
Кой ги избира дрехите на Съла? Ужасни са! ooooh! Уфф...черен чорапогащник с рокля, малко над глезена. Свеки ли се е развихрила? Mr. Green

# 408
Агата снощи леко ме разочарова.Не трябваше да постъпва така.Вярно е ,че Съла си го търсеше но нищо не оправдава насилието
Самият той беше ужасен от себе си.Преживя го даже по зле и от самата Съла

Съла с един поглед разбра ,че сестрата на Абай е влюбена в съпругът и.Още един повод за ревност

# 409
  • Разград
Кой ги избира дрехите на Съла? Ужасни са! ooooh! Уфф...черен чорапогащник с рокля, малко над глезена. Свеки ли се е развихрила? Mr. Green

Скоро ще и сменят стайлинга.

# 410
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте и от мен. За снощната серия:

Боран постъпи така от ревност, страх и яд. Ревност от Емре, която си призна на другата сутрин и подозрения, че те са имали връзка, страх за Съла, защото той и каза, че за това, че е разговаряла с чужд мъж, има хора които могат да я убият и яд че не зачита думите му...
Разочарованието и сълзите на Съла, бяха според мен, не толкова заради насилствения акт, а заради това, че той беше много пиян и първата интимност между тях беше плод на алкохол и гняв (т.е. просто секс), а не на любов...
Разкаянието беше дълбоко, а чуството на вина ще бъде дълго, както ми се струва. Но Съла, почуствайки се Господарка в истинския смисъл и разбирайки какъв е реда, бързо взе да командори. Мен лично ме издразни ролята на сватовница в която се изживя, а и по-късно. Тя, която иска  да зачитат волята и, как бързо реши да се намеси в съдбата Гюлсин. На нея това и е проблема, че не се замисля защо Боран и отказва някои неща, че може да има причини за това и прави всичко както тя си реши. А и Боран като пудел на каишка, как само отиде...  Добре че поне Съла е схватлива и бързо разбра какво става...
В постовете назад има негативни изказвания за Гюлсин. Не разбирам защо, поне до този момент. Това че не е красива? По-нататък се разбира и как е пострадала. На мен ми е жал за нея. Каква и е вината, че се е влюбила в Боран? Тя няма ли право на чуства? Какво от това, че мълаливо страда? За нея е тежко - веднъж е преживяла сватбата на Боран с Гезда и втори път със Съла...

Както някой беше писал по-назад, сега всички ох и ах са за това че Боран Ага изглежда по този начин. Но я си предствете че беше така:

снимкта е от серияла Hayat Devam Ediyor (2011)

пп Slawena, както и друг път съм казвала, обожавам чуството ти за хумор ... Hug

# 411
Дааа.. скоро все по красиви ще станат и двамата. На Боран като му наметнат един балтон под колената- чист бизнесмен Laughing..... Пък и прическата ще му променят.  Laughing
А Съла с едни рокли, с едни прически, грим......

# 412
  • Варна
А според мен вместо да мълчи като някакъв ръб, агата можеше просто да каже на Съла, че сестрата на Абай е влюбена в друг и да спести неудобството на всички. Нейният ентусиазъм да стане Ханъм ага е разбираем, особено като разбра от Айше, че е по-високопоставена от "кралицата-майка".
Обаче видяхте ли каква секси цепка има буля ви Кевсер отзад на полата? Аз се облещих като я видях докато търчеше нагоре по стълбите да докладва на свекъра за чаршафа. Simple Smile
И с тия стълби по конаците и по улиците вече съм сигурна, че в тоя район на света ревматизмът не съществува.

# 413
Цитат
И с тия стълби по конаците и по улиците вече съм сигурна, че в тоя район на света ревматизмът не съществува.

И фитнес не им трябва.Даже се чудя откъде е това тегло у свекървата при наличието на толкова стълби Joy Joy

# 414
Така, изгледах 13та серия с буца в гърлото
Скрит текст:
Ах  Бораааан, ах, ах...Ах долен , мръсен, скапан Емреее, аххххх. Направо не ми се гледа следващата серия като знам каква мъка ще е, горкия - толкова отдаден на любовта си, толкова искрен, чист, такъв копнеж - а Съла мълчи, та мълчи  ooooh! Човека й казва "обичам те" - тя мълчи, "с теб съм щастлив, нищо друго не ми трябва" - пак мълчи, "ще остареем заедно" - пак тишина, кон й купи - бяга, билет й купи......, ах Сълаааа, скъса му сърцетоооо. Не, не, чака ни тежък период момичетааа, ужас
Hug ще мине и това чедо  Simple Smile не бой се любовта не умира
Мерси Нерваковааа, ще минеее, но до тогаваааа ахххх,ахххх
Скрит текст:
И аз изгледах 13 епизод, нямам нерви вече. Горкият ми ага, кой ще го утешава сега...Че и аз съм далеч. Окончателно вече съм на негова страна, то бива любов, голяма и искрена, ама като неговата...дай боже всекиму
И аз далеч  Laughing И аз изцяло на негова Simple Smile

# 415
Нямам търпение да ги видя и двамата в друга обстановка  Flutter С по-различни дрехи, грим  Heart Eyes
Сестрата на Абай малко нагличка ми се видя, изгледа Съла доста злобно  Naughty Но е разбираемо и аз да бях...  Grinning

# 416
Здравейте и от мен. За снощната серия:

Скрит текст:
Боран постъпи така от ревност, страх и яд. Ревност от Емре, която си призна на другата сутрин и подозрения, че те са имали връзка, страх за Съла, защото той и каза, че за това, че е разговаряла с чужд мъж, има хора които могат да я убият и яд че не зачита думите му...
Разочарованието и сълзите на Съла, бяха според мен, не толкова заради насилствения акт, а заради това, че той беше много пиян и първата интимност между тях беше плод на алкохол и гняв (т.е. просто секс), а не на любов...
Разкаянието беше дълбоко, а чуството на вина ще бъде дълго, както ми се струва. Но Съла, почуствайки се Господарка в истинския смисъл и разбирайки какъв е реда, бързо взе да командори. Мен лично ме издразни ролята на сватовница в която се изживя, а и по-късно. Тя, която иска  да зачитат волята и, как бързо реши да се намеси в съдбата Гюлсин. На нея това и е проблема, че не се замисля защо Боран и отказва някои неща, че може да има причини за това и прави всичко както тя си реши. А и Боран като пудел на каишка, как само отиде...  Добре че поне Съла е схватлива и бързо разбра какво става...
В постовете назад има негативни изказвания за Гюлсин. Не разбирам защо, поне до този момент. Това че не е красива? По-нататък се разбира и как е пострадала. На мен ми е жал за нея. Каква и е вината, че се е влюбила в Боран? Тя няма ли право на чуства? Какво от това, че мълаливо страда? За нея е тежко - веднъж е преживяла сватбата на Боран с Гезда и втори път със Съла...

Както някой беше писал по-назад, сега всички ох и ах са за това че Боран Ага изглежда по този начин. Но я си предствете че беше така:

пп Slawena, както и друг път съм казвала, обожавам чуството ти за хумор ... Hug

Напълно подкрепям.

А Боран как слиза по тези стълби все едно не стъпва по тях,а се носи във въздуха. За мъж висок над 1.90см. МАА владее тялото си до съвършенство. В повечето случаи високите мъже не умеят да танцуват, а още в първата серия видяхме незавидни танцови умения у Боран ага.

# 417

Гледам сериала Съла точно заради МАА
затова не мога и не искам да си представям ако беше това горе,
защото изобщо нямаше да го гледам този сериал, та камо ли да коментирам.

# 418
Защо, аз не разбирам какво му е на човека?!  Joy
Да ви кажа тези сериали много лъжат - ако всички Аги и въобще всички там изглеждаха и се държаха като МАА нямаше да има момичета омъжени насила и впоследствие убити заради бягство... И какво ли не още.  Sad

# 419
Защо, аз не разбирам какво му е на човека?!  Joy
Да ви кажа тези сериали много лъжат - ако всички Аги и въобще всички там изглеждаха и се държаха като МАА нямаше да има момичета омъжени насила и впоследствие убити заради бягство... И какво ли не още.  Sad
от ясно по ясно е ,
ама действителността е достатъчно грозна покрай нас
затова бягаме в сериалите  Wink

Общи условия

Активация на акаунт