Сладкарничка за книги - тема 33

• 24 828
  • 735
  •   2
Отговори
# 330
  • София
Йее, имаме организатор, имаме и график  Joy.

Мери, в мен са "Мнима смърт" и "Пепеляшките". Първата е прочетена, втората я започнах онази вечер, но съм минала само 20 странички.

# 331
хахаха  Joy
Миж, кои две са у Вени?  Grinning

"Мнима смърт" и "Пепеляшките" Mr. Green

Аз се шегувах, наистина, по-натам ако можеш да ми я дадеш за прочит, ще съм ти много благодарна, Мери  Hug
"По-натам" в превод значи: след като Лейди Макбет умре   Laughing

# 332
  • София
"По-натам" в превод значи: след като Лейди Макбет умре   Laughing
Може пък да не се гътне. Шотландски боец, това онова  Whistling.

# 333
А, виж, добре че не съм взела Пепеляшките, чудех се между двете около 15 минути Grinning шегуваш, нешегуваш, ще препращаме  Laughing
Вени, ти както си на 20та страница, след 2 часа ще си я прочела  Naughty

Пък, който, когато каже, пращам му я  Peace Hug

# 334
  • София
Хич не ме мисли, Мери  Hug
Дръж я книжката; никой досега не я е поискал, а аз скоро не възнамерявам да я чета.
Ти ако бързаш твоите две у мен, казвай  Hug

# 335
  • София
А сега да ви видя, коя ми е любимата книга  Mr. Green

# 336
Кви са тия дайрета, бре, МаришShocked

# 337
  • София
 Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
лирическата героиня Мариша се Оля  hahaha
ама без дайрето нямате шанс да познаете...

# 338
  • на североизток от Рая
Здравейте! Записвам се при вас. Ще допиша,, сега хващам ред само.  Joy

Йееее, вредих се от първия път. Йееее!

Да ви кажа, че снощи ви оставих на 14-та страница, а днес ви намирам на 22-ра. И докато чета написаното, станаха 23.  Shocked

Само накратко:

Честита джаджа на Бъбли! Имаш строхотно момче, дай Боже всекму такова. И да се обичате и разбирате винаги, независимо от годините и новите промени в характерите ви.

Кали, обичам те! Преди да кажеш своята любима книга, си написала коя  е моята. Жест!  Heart Eyes

Мариетко, имала съм ранункулус, много го обичам, но го гледам само през топлия сезон, навън на терасата. Сега вътре, на тази топлина и светлина,...ми, не знам.

Миленце, ако ми пуснеш тест, ще се представя перфекшън, вЕрвай. Всичко изчетох от-до.  Grinning

Нара
, правилно ли запомних - четеш едновременно 4 книги?!  Shocked Ако е `да`, ти не ги четеш де факто.  Mr. Green

Тук съм. А пък докато чета пропуснатото, мамата един път ме `изхвърли` , после пък изчезна нета. Баси, човек с късмет съм.  Joy

Последна редакция: чт, 19 фев 2015, 14:49 от neli mar4

# 339
  • на североизток от Рая
Тъй, тъй, като дойда и вие се разбягвате, ама аз си пиша в нов пост.

Мижжжи, книгата на твоя мъж съм я заглеждала из сайтовете. И заради странното заглавие, зачетох резюме някъде. Беше ми привлякла вниманието, а сега ще чакам ти да кажеш дали  я бива. Кой ще я чете първи?

Аз нали си търся за устни някакво масло, подхранващо и влязох в ДМ като се прибирах от работа. Няма таквиз неща. Но пък имаше промоционални цени на продукти Нивеа и си взех балсам за устни SOS. Да видим дали ще има ефект, устните ми са напукани, изпръхнали, дори ме болят вече.

# 340
Честити придобивки, Нивеята не е лош балсама за устни и аз имам такъв праскова и съм доволна.
Много пишат тия момичета Нели, не работят ли Simple Smile
Аз по някое време изчезвам на кино и после на заведение,така че ако не се появя тази вечер да знаете че не е щото съм се подхлъзнала накрая на филма в киното Simple Smile

# 341
Мижжжи, книгата на твоя мъж съм я заглеждала из сайтовете. И заради странното заглавие, зачетох резюме някъде. Беше ми привлякла вниманието, а сега ще чакам ти да кажеш дали  я бива. Кой ще я чете първи?

Нелчо, за момента не е в моите творчески планове, май и на ММ не е  Grinning
Ако искаш мога другата седмица да ти я изпратя на теб?  Hug
Била доста свежа  Laughing

# 342
  • на североизток от Рая
 Оооо, Мижи, не не ми я пращай. И в моите планове не е.  Laughing Още твоята не съм прочела, на Маришкината не съм обърнала внимание, но той Кинг май ще остане по-назад, че не ми е кингово сега. И други имам. А и не искам сякаш да я чета, по принцип искам да чуя отзив за съдържанието й, дали си струва, или е от онези еднодневки, дето привличат публиката със заглавие, или пък картинка на корицата.

Гале, глей да не се лъзнеш, по-бавно да ходиш. Чу ли?!  Naughty

# 343
  • София
Нели, дано ти помогне това мазило. За мен никаква работа не вършат продуктите на Нивеа в това отношение... Аз когато имам такъв проблем, се мажа с едно мега гадно мазило, но ми решава проблема. Казва се "родопско чудо" (в аптеките се продава) и е на база свинска мас. Ужасно мирише. Но представлява маслен извлек от всевъзможни билки и цветя. Оправя устните с едно намазване, макс две.  Wink

Мариша, това да не би да е "Богът на дребните неща" на Арундати Рой? Сигурно не е, но ме подсети за тази прекрасна книга.  Heart Eyes

# 344
  • на североизток от Рая
Забравих да кажа на Вени и Мариетка да купят Гентамицин унгвент и да мажат децата. За мен това мазило е универсално и мажа навсякъде с него. Дори при хрема в носа си слагам, а и помага, не знам дали ми вярвате. На устните си слагам от него за през нощта,
Скрит текст:
като нямам работа с уста, де.
  Joy

Друго, което ползвам за напукани усти, а и за всевъзможни кожни проблеми, е Чаевец. Неотдавна пак ви надувах главите с него.

ПетеHug, бях години наред върл фен на Нивеа. Още обичам продуктите на марката. Понякога не мога да устоя, вземам, дори без нужда от тях.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт