Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLVI

• 94 204
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Откъде го свали, Жармен   bouquet ?

# 631
Замунда http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=182535&hit=1 , ти в България ли си вече ?

# 632
За момента да, ще свалям оттам. Благодаря Hug

# 633
Благодарности на Сиси ♥♥  за Romantics Anonymous. Много ми хареса.
Наскоро гледах Вреда (Damage) с Джереми Айрънс и Жулиет Бинош, може и да сте го обсъждали - хареса ми много.

# 634
She's Funny That Way, но честно казано с превъртане на места, не ме впечатли, но изчаках Тарантино накрая.. Laughing

И с The Ramen Girl не уцелих, не харесах играта на Бритъни Мърфи, макар че опитах.

Run, Fatboy, Run - препоръчвам, много свежо филмче! Peace

pep_si, радвам се! Hug

# 635
  • В Космоса
The Zero Theorem -  много шантав! Обичам Terry Gilliam  Heart Eyes. На някои ще им се стори глупав, безсмислен, а аз намерих толкова много неща върху които да се замисля.

# 636
И аз с един шантав - We'll Never Have Paris, нищо особено. Беше ми любопитно да видя Саймън Хелбърг в друга светлина, но не можах съвсем. Мелани Лински също не ме изненада с различност..

5 to 7 - този обаче ми хареса, особено френската актриса Беренис Марло, просто съвършена (помнех я и от Skyfall). Страхотно излъчване, изключително красива, може би и заради китайско-камбоджанските й корени. Филм за музата, за любовта, брака.. препоръчвам!

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 08:36 от Сиси ♥♥

# 637
  • София
The Zero Theorem -  много шантав! Обичам Terry Gilliam  Heart Eyes. На някои ще им се стори глупав, безсмислен, а аз намерих толкова много неща върху които да се замисля.

Акаша - и на мен много ми хареса!  Heart Eyes
Трудно ми да обясня защо и какво точно ме грабна, може би ако го гледам още веднъж, ще успея да си подредя мислите за него, но при всички положения успя да ме провокира и задържи истински вниманието.

# 638
  • В Космоса
Deetron, с теб май имаме много близки вкусове за филми. Grinning Hug

# 639
  • София
Deetron, с теб май имаме много близки вкусове за филми. Grinning Hug

Акаша  bouquet

Който харесва Boyhood и му се глeда нещо подобно, може да хвърли едно очо на скандинавския

Tumman veden paalla / Above Dark Waters - има го в зелката.

Явно съм имал завишени очаквания, но нещо не ми допадна. Филма е по-добър от Boyhood, но е издържан в същия стил и ритъм, и може би затова не успя да ме грабне. Но кой знае, на други хора може да им хареса доста, затова го споменавам в темата.

# 640
Гледах "Мадам Бовари" ....определено филмът е далеч по-интересен от книгата, която навремето четох с огромна досада. Добре е направен и мисля, че подборът на актьорите беше сполучлив. Тази Миа като цяло никак не ми е от най-любимите, но ролята й отива  Mr. Green

# 641
Testament Of Youth- изклЮчително красиви костЮми и типичната за британските исторически филми пасторална романтика, но дотам. ЛЮбовната история е насилена, драмата- вече досадна от толкова екранни интерпретации, Харингтън твърде неадекватен до приказната Викандер ... като цяло загуба на ценно време.

# 642
  • Once there was a Hushpuppy...
Testament Of Youth- изклЮчително красиви костЮми и типичната за британските исторически филми пасторална романтика, но дотам. ЛЮбовната история е насилена, драмата- вече досадна от толкова екранни интерпретации, Харингтън твърде неадекватен до приказната Викандер ... като цяло загуба на ценно време.

А, такаааа Tired Thinking
аз съм си го свалила с още куп препоръчани от всички тук филми Peace

Много трудно гледам напоследък.
Но, успях с тези:

I Origins - http://www.imdb.com/title/tt2884206/
много ми хареса, доста интересна идея за филм, оригинален ми се видя...и благодаря за препоръката. Присъединявам се Peace

Selma - http://www.imdb.com/title/tt1020072/
Признавам си, не помня какво коментирахте за него... Blush Обаче аз го гледах на около 4 пъти Blush не мога да обясня, сигурно се пренавих от чакане, сигурно не ми е бил момента за такъв филм, а обичам подобни...Не смея да кажа, че е лош, защото не е. В мен е причината вероятно, но беше същинска мъка.
А, най-впечатляващо за мен си остава актьорската игра на всички, много ми харесаха.
За препоръка - не знам какво да кажа Confused

Black Book - http://www.imdb.com/title/tt0389557/
ще ме извините, но не помня кое момиче го препоръча, искам да благодаря Hug
интересен е, динамичен, гледах го на един дъх. Препоръчвам го. Един друг поглед към 2та Св. война, чрез действията на съпротивата Peace

# 643

А, такаааа Tired Thinking
аз съм си го свалила с още куп препоръчани от всички тук филми Peace

И аз по препоръка го гледах, от историческите филми, така че явно има хора, на които е харесал Peace

# 644
  • София
Тъкмо се връщам от San Andreas - МЕГА клише.
Сценарият, доколкото имаше такъв, би могъл да напише всеки средно грамотен ученик, изгледал дузина филми. Добре, че през по-голяма част от времето зрелищно нещо падаше, тресеше се и се рушеше, в кратките мигове между екшън сцените героите си разменяха толкова болезнено банални реплики, че очите ми щяха да изхвърчат от въртене  Rolling Eyes
3-D е зле, вместо усещане за мащабност придаваше още по-голяма бутафорност на ефектите - вертолетът заприличваше на детска играчка, а Скалата ту беше невъзможно огромен, ту смешно малък.
Много обичам филми-катастрофи, но този сам по себе си е катастрофа  Confused

Общи условия

Активация на акаунт