Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLVI

• 94 377
  • 722
  •   1
Отговори
# 390
  • в морето до колене
lulumba, ама това е фенски вот, че и за капак "хормонален", както го нарича Джой. Не вярвах, че и ти ще се вържеш на такова нЯщо...
Като погледнеш разбивката и видиш, че девойките на възраст до 18 години са гласували с твърдо 10 - повече не ти трябва.  Mr. Green

Иначе първата част я гледах на кино аз.  Laughing
Това ми беше първият 3D филм в живота.

Но за тази няма да се прежаля.

# 391
  • В светлината на слънцето
Не ти и трябва, Мяч. Mr. Green

# 392
Кате, и аз гледах "Тор" през уикенда, по-точно към 40 минути от него. Болеше ме главата и още повече ме заболя от ярките кадри, силните звуци и тъпата история, затова се отказах. Хванах няколко минутки Хидълстън, та съм доволна  bowuu, а също хванах сцената, заради която се бях зарекла да не гледам филма (но какво ли не правя в името на любовта) - тази, в която снимат Тор за Фейсбук.

# 393
Кате, и аз гледах "Тор" през уикенда, по-точно към 40 минути от него. Болеше ме главата и още повече ме заболя от ярките кадри, силните звуци и тъпата история, затова се отказах. Хванах няколко минутки Хидълстън, та съм доволна  bowuu, а също хванах сцената, заради която се бях зарекла да не гледам филма (но какво ли не правя в името на любовта) - тази, в която снимат Тор за Фейсбук.
Значи и ти си имаш пораснал тинейджър вкъщи  Laughing Разбирам те отлично.
Като каза Тор и ме подсети, това със снимката за ФБ не ми е понятно, явно е втора част. Та за нея като спомена, преди време гледах с моя пораснал тинейджър първа част, за да изпробваме 3D-то на новия ни телевизор. И нали се сещаш, пак с увиснало чене, някъде видял, че рекламират втората или не знам коя там част нашият Laughing , та се почна едно подканване всеки ден да проверявам дали го има по торентите (той не ги разбира как стават тия неща, та на мен мрънкаше). Все му казвах, че още го няма, докато един ден просто забрави и спря да пита.  Flutter (сега като го написах ми стана гузно, скоро има РД и ще го изненадам с втора част  Heart Eyes )
То и аз понякога се случи да харесам някой по-юношески филм, но при него няма пропуск. Добре поне, че рядко гледа де, можеше да е по-зле Grinning

# 394
  • Belgium
И аз харесвам Тор (чисто хормонално разбира се)  Grinning

В залата едно време като го гледах имаше основно въздишащи жени, разделени на два лагера - Тор и Локи  Laughing

И всъщност има не само втора, но и трета част, която се снима и ще излезе 2017: http://www.imdb.com/title/tt3501632/?=nm_flmg_act_1

# 395
Скрит текст:
Значи и ти си имаш пораснал тинейджър вкъщи  Laughing Разбирам те отлично.
Като каза Тор и ме подсети, това със снимката за ФБ не ми е понятно, явно е втора част. Та за нея като спомена, преди време гледах с моя пораснал тинейджър първа част, за да изпробваме 3D-то на новия ни телевизор. И нали се сещаш, пак с увиснало чене, някъде видял, че рекламират втората или не знам коя там част нашият Laughing , та се почна едно подканване всеки ден да проверявам дали го има по торентите (той не ги разбира как стават тия неща, та на мен мрънкаше). Все му казвах, че още го няма, докато един ден просто забрави и спря да пита.  Flutter (сега като го написах ми стана гузно, скоро има РД и ще го изненадам с втора част  Heart Eyes )
То и аз понякога се случи да харесам някой по-юношески филм, но при него няма пропуск. Добре поне, че рядко гледа де, можеше да е по-зле Grinning

"Тор за Фейсбук" е в първата част, която дадоха в събота, мисля. От 2011 г. Ето я сцената, много е кратка:
https://www.youtube.com/watch?v=spehebnWs7g
А дали не говорим за различни филми?  Thinking

Аз понеже се интересувам от митология, този филм го приемам като издевателство и само скърцам със зъби  Close. О друга страна, добре, че са порасналите тийнейджъри вкъщи, та и аз да съм в крак с блокбъстърите, макар и със закъснение от 4 години в случая.  Wink Самата аз не съм и не се чувствам много голяма, но "Тор" не мога да харесам и това е!

А тези филми си имат и добри страни, дават поле за изява на добри актьори, които щяха да са по-малко известни, ако не бяха участвали в тях. Примерно, ако не беше "Тор" и всичките му продължения, може би нямаше да има тема за Том Хидълстън в трийсетарската поредица и аз нямаше да чета "Кориолан" сега в подготовка да гледам постановката.

Преди това обаче ще гледам Only lovers left alive. Това вече е филм, който съм сигурна, че ще ми хареса.

# 396
 Laughing Същият бил. Забравила съм го, как не ме е срам!  Blush
А иначе, да - имат си и своите плюсове такива филмчета, лошото е само ако се консумират често. Най-малкото разнообразяват менюто, далеч съм от хората, които отделят твърде много енергия, за да анаризират колко са безсмислени. А и за всеки влак си има пътници. И възрастова група горе-долу. Ето - аз съм израснала със 90-арско кино, просто това е имало по телевизията! Не мога да се отрека от толкова заглавия, оставили хубави спомени в детството/юношеството ми. Имам и периоди, когато имам нужда и от анимация дори, но рядко.  Ей в момента не искам и да погледна!
Малко се отвлякох, иначе по въпроса за Тор - даже и заради хубавеца не бих гледала втора част. Първата ми е енаф, както се казва на чист български.  Flutter

П.П. За да не съм капо съвсем, по темата ще препоръчам Копенхаген. Присъединявам се към харесалите го, дано не се повтарям, но видях една много приятна младежка история за едно американско момче, пристигнало в Копенхаген, за да разплита обърканите си корени и с мисията да предаде едно писмо. Филм с една особено приятна атмосфера. И за странните възли, в които понякога ни заплита любовта. Страхотен град, много ми хареса, прииска ми се да ида там  Heart Eyes

П.П.П. Songes, Тъкмо се наканих да тегля Only lovers... , но добре, че видях, че е хорър  Shocked Пас съм.

# 397
Ето - аз съм израснала със 90-арско кино, просто това е имало по телевизията! Не мога да се отрека от толкова заглавия, оставили хубави спомени в детството/юношеството ми.
И аз.  Grinning

Only lovers... не ми изглежда като онзи тип хорър, от който и аз бягам. В трейлъра пият кръвчица много стилно, от кристални чашки. Не ще да има много насилие, по-скоро изглежда романтичен.
п.п. А сега четох в IMDB, че няма сцени с директно насилие и нищо particularly intense.
Дай му шанс, после ще го обсъдим.  Hug

# 398
Only lovers... не е хорър, или поне не е това, което за мен побира определението. За вампири е, но не е блудкаво клише. Няма остри зъби впити във вратове и диамантени кожи. Доста интелигентно поднесена история. Някои го определиха като мега скучен и не чак толкова добър. Но това вече, както всички знаем, е лично усещане. На мен ми хареса много. Саундтракът е убиец. Но Джим никога не разочарова.

# 399
  • Belgium
Определено Only Lovers не е хорър - тежък вампирски декаднас e, Тилда е чудна  Heart Eyes

# 400
Elegenatly wasted вампири. Прекрасни!

# 401
  • в морето до колене
То не е много коректно да се самоцитира човек, ама съм фен (не на вАмпирите по принцип, но на този филм в частност - ДА!), така че ще ви покажа, какво съм си мислила, след като го гледах на Киномания през 2013... може да помогна на някой да се реши да гледа.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=743335.msg26780441#msg26780441

Иначе, за да съм поне малко коректна, тук в тази тема имаше и такива мнения за него - "глупав, притенциозен и далеч от каквато и да е историческа действителност (за каквато претендира)"
Аз определено не разбрах, за каква историческа достоверност претендира филмът.

# 402
Не помня дали писах след като го гледах. Не се разбирам с търсачката тук. Любопитно ми е, но сигурно съм казала нещо подбно на горното.  Simple Smile

# 403
Предполагам, че филма е хубав. Даже имам доста доверие на преценката на всички ви. Но наистина имам проблеми със страха. И ме е страх от вампири. Пас.
Някой да препоръча хубав приключенски филм, нещо по действителен случай? Нещо такова ми се върти в главата за тая вечер.   bouquet

# 404
  • Once there was a Hushpuppy...
Кате, ти гледа ли Wild?
Вече има субтитри за него, че бая ги почахме Rolling Eyes
Аз още не съм, но напоследък не ми се гледа.

Попаднах по ТВ1000 на Малки жени, не го бях гледала, а като видях и годината му си казах, че по-добре, че сега го гледам за пръв път.
Може би, то не може би, ами със сигурност щях да го възприема различно от сега. Много ми хареса, изключително приятен и в същото време засягащ трудни въпроси и моменти от живота на младите.
В тази връзка, на мен много ми се гледат такива филми, подобни на него. Не знам как точно да ги определя, сякаш от края на 19 и началото на 20 век. В тези филми се потапям в една човешка наивност и липса на комуникации, по които явно изпитвам понякога носталгия и много ме увличат.Също и любовта в тези филми е представена, така, че ме кара да се вълнувам Peace

Общи условия

Активация на акаунт