Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLVI

• 94 376
  • 722
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Deetron, има отзиви за Big Eyes - аз съм писала, мисля и Тина и още няколко момичета. Назад в темите са  Peace

Лу - да, да права си, извинявам се - сега видях. Имам да уча още как се работи с търсачката  Simple Smile

# 421
# 422
  • София
Най-сетне гледах Locke (2013) и много, ама много ми хареса.
http://www.imdb.com/title/tt2692904/?=rvi_tt
На 40 години съм и това е най-тъпия филм,който съм гледала през живота си...Спрете да го хвалите,защото ще подведете още някой да си загуби времето в гледане на поредната боза...

# 423
  • София
Е, няма как да спрем да споделяме и да хвалим филмите, които са ни харесали, но пък не съм видяла някой вързан с вериги пред екрана да ги гледа. Това, че на теб не ти е харесал не го прави боза, нищо че си на цели 40 години.
Dееtron добре го е написал - не е за всеки.

# 424
  • В Космоса
На 40 години съм и това е най-тъпия филм,който съм гледала през живота си...Спрете да го хвалите,защото ще подведете още някой да си загуби времето в гледане на поредната боза...

Laughing

Последно гледах Little Fish. Явно съм го изтеглила заради Кейт, но не бях съвсем очарована. Средна работа. Малко странен ми идваше на моменти, самото заснемане, мудните действия...

# 425
Simple Smile)))) За Locke се разбрахме, че е "странен". Ако пишем "не е за всеки" се започват сръдните "ма що, кво, тъпи ли сме". Омагьосаният кръг. Трябва някакво мото на темата да си измислим "Аз имам правото да препоръчам филм, ти преценяваш на собствена отговорност дали да го изгледаш".  Laughing Laughing

# 426

Понеже (клише номер едно:) "хората сме различни", ще си позволя моя скромен коментар тук (клише номер две:) "някои просто гледат, други виждат". За теб боза, за мен гениален филм, направен с два лева бюджет и огромния талант на един актьор. Респект.

# 427
Изтеглих го още щом писахте за него тук и чака ред . Тази вечер няма вече да чака и го пускам. Провокирахте ме.
 Най -обичам някой да каже,че нещо не става и веднага го гледам Grinning

# 428
  • София
А, не! Гледаш го само след изрично подписана декларация пред нотариус, че си го пуснала на собствена отговорност.  Laughing

# 429
А, не! Гледаш го само след изрично подписана декларация пред нотариус, че си го пуснала на собствена отговорност.  Laughing

Аз обичам да съм винаги контра -за мен не важи Grinning

# 430
  • Berlin
То след толкова хвалби и аз съм го номинирала за гледане. Знам, че има припадащи само като се спомене Том Харди, така че нямам никакви очаквания, ама пусто любопитство.  Grinning

Гледах ex machina, хареса ми, много тъжен. Бях забравила трейлъра очаквах малко по-друг край, но този поне засега според теориите е нормалният, така че го приемам.

# 431
  • Once there was a Hushpuppy...

В интерес на истината и аз заставам зад мнението, че не е за всеки Лок Peace Но, това не значи, че тези "всеки" са тъпи или не разбират , както казва и Тина.
Аз го харесах филма страшно много и го препоръчах. Първо, защото харесвам мъжа и актьора Том Харди Heart Eyes и второ, филм с един единствен участник е така безупречно измислен, изигран и режисиран, че за мен беше приковаващ Peace Вълнуваща и интересна житейска история.

# 432
  • Варна/Лондон
Aз също рядко харесвам филми, които са силно препоръчвани тук(като ''Морето в мен''например:)), но Locke е от филмите, които ще помня. Харесвам Харди като актьор и даже и не бях чела коментарите тук, гледах го по собствена''препоръка''. Към средата осъзнах, че целият филм ще е
Скрит текст:
само със него, в колата
и нищо не можеше да ме накара да не го догледам. Уникален, страхотен Харди! И аз съм на 40, ако има значение.Simple Smile

# 433
Току- що изгледах филма / Locke (2013) http://www.imdb.com/title/tt2692904/ / - страхотен е - това мога да кажа.
  Не и Том Харди също.
  И наскоро навърших 41  Laughing - това пък има ли значение.
 Изгледах го на един дъх  дето се казва ....... и не заспах / доста често заспивам дори на хубави филм  Joy

# 434
  • В царството на игрите:)
Гледам все набори или около сме тука:)))
Аз гледах този филм "Ain't Them Bodies Saints", но нещо не ме грабна..Гледах го на пресекулки и нещо мъчен ми беше! Но май филма си е "за всеки" - не знам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт