Регресия

• 162 021
  • 807
  •   2
Отговори
# 195
  • София
Майка ми каза, че съм си изглеждала като сега, само че с тъмна рокля и шапка с воалетка, каквато е имала и Ева. Цялата обстановка е била като приятелско събиране. Нещо сме си говорили с Ева, а Адолф Хитлер ни е сипвал вино в чашите. Може и нищо да не значи, но просто този афинитет, който имам цял живот (съзнателен) към Райха...

# 196
Странно е ,да..Освен ,  да се подложиш на регресия.Ама,то ,си трябва смелост.Иначе,трябва да чакаш от някъде да изскочи някаква информация.

# 197
  • гр.Пловдив
Много ми е интересно дали има хора ,които са съжалили,че са се подложили на регресия?

# 198
  • в 1001-та нощ
Говорила съм с няколко човека, които много съжаляват и нежелаят да разказват, трудно им е да преживеят случилото се. Аз също винаги много съм искала, но тези отзиви доста ме респектират, защото познавам хората и им вярвам.

# 199
Момичета, мисля утре да отида за първи път на регресия, групова такава като за сефте. Малко ме е страх, не знам какво ще видя там, но дано е хубаво. Simple Smile

# 200
Стискам палци и да разкажеш после!

# 201
  • в 1001-та нощ
Успех, Алиса  Peace

# 202
Много се интересувам от регресия, много чета, но съм голямо шубе. Искам да отида на групова такава, но все не намирам сили да го направя. За сега съм го планувала за края на септември. Но ми е много интересно да ви чета. Видях, че днес при този Петър Петров има среща с духовните водачи. Това не ми е много ясно. Трябва ли първо да си се подложил на регресия или може направо да си направиш такава "среща"?

# 203
  • Sofia
Много се интересувам от регресия, много чета, но съм голямо шубе. Искам да отида на групова такава, но все не намирам сили да го направя. За сега съм го планувала за края на септември. Но ми е много интересно да ви чета. Видях, че днес при този Петър Петров има среща с духовните водачи. Това не ми е много ясно. Трябва ли първо да си се подложил на регресия или може направо да си направиш такава "среща"?

Едното НЕ пречи на другото.
Аз съм правила и двете.

Успех и няма нищо страшно, наистина  Peace

# 204
  • Варна
Момичета, можете ли да препоръчате някой от Варна?

# 205

Аз ще ходя при Ани от Варна. На лични мога да и пратя сайта й.

# 206
  • Варна

Може ли и на мен?
И аз​ се интересувам и следя темата.
В София има какви ли не интересни неща за правене. Курсове,практики и какво ли още не. Във Варна няма нищо!

# 207
  • Варна

Много ще съм благодарна

# 208
В сайта му пише, че за да се подложиш на такава регресия - среща с духовния водач, първо трябва да си провел поне една обикновена регресия. Това е причината да не отида днес.

# 209
Аха, значи ще отида по-натам.

Общи условия

Активация на акаунт