Как да разбера дали мога да понеса регресия и дали съм готова за нея? Опасна ли е, да не получа преждевременна смърт?!
Просто искам да разбера кои аджеба са уроците, които трябва да науча в настоящия живот... защото за мен няма логика да се прераждаш, за да се учиш, а в същото време дори не знаеш за какво се учиш! Поне някакви мисии да ни бяха дадени и да знаехме ориентировъчно...
Искам да стана духовна личност, а в същото време осъзнавам, че някак си съм леко ограничена , което не е ок.
Много въпроси, и отговори , които не ги знам и чакат да бъдат научени...
От много време се опитвам да стана оптимистично настроена, а в същото време цялата ми същност е негативна и се боря със себе си... вече започнах да се отчайвам, как да премахна тези предубеждения и негативни мисли...
Та затова е и този въпрос, защото смятам, че регресията може би малко или много би ми помогнала!
Ако нямаш конкретен въпрос ще влезнеш в регресия ще видиш каквото трябва и пак няма да разбереш какво е искала да ти каже. Аз започнах да ходя при Гери Доцева. Преди да навлезнем в регресия обаче имаме да поработим върху други неща. Можеш да и пишеш и да питаш, мисля, че прави и онлайн регресия ( но не съм сигурна на 100%).