Регресия

• 163 790
  • 807
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте!
Как да разбера дали мога да понеса регресия и дали съм готова за нея? Опасна ли е, да не получа преждевременна смърт?!

Просто искам да разбера кои аджеба са уроците, които трябва да науча в настоящия живот... защото за мен няма логика да се прераждаш, за да се учиш, а в същото време дори не знаеш за какво се учиш! Поне някакви мисии да ни бяха дадени и да знаехме ориентировъчно...
Искам да стана духовна личност, а в същото време осъзнавам, че някак си съм леко ограничена , което не е ок.
Много въпроси, и отговори , които не ги знам и чакат да бъдат научени...
От много време се опитвам да стана оптимистично настроена, а в същото време цялата ми същност е негативна и се боря със себе си... вече започнах да се отчайвам, как да премахна тези предубеждения и негативни мисли...

Та затова е и този въпрос, защото смятам, че регресията може би малко или много би ми помогнала!

# 421
Здравейте!
Как да разбера дали мога да понеса регресия и дали съм готова за нея? Опасна ли е, да не получа преждевременна смърт?!

Просто искам да разбера кои аджеба са уроците, които трябва да науча в настоящия живот... защото за мен няма логика да се прераждаш, за да се учиш, а в същото време дори не знаеш за какво се учиш! Поне някакви мисии да ни бяха дадени и да знаехме ориентировъчно...
Искам да стана духовна личност, а в същото време осъзнавам, че някак си съм леко ограничена , което не е ок.
Много въпроси, и отговори , които не ги знам и чакат да бъдат научени...
От много време се опитвам да стана оптимистично настроена, а в същото време цялата ми същност е негативна и се боря със себе си... вече започнах да се отчайвам, как да премахна тези предубеждения и негативни мисли...

Та затова е и този въпрос, защото смятам, че регресията може би малко или много би ми помогнала!
според мен не е опасна, макар, че ако някой иска да ти навреди...  Споко, никой няма интерес да си убие клиентите, ще се разчуе  и никой няма да ходи при него.
Ти знаеш какво трябва да учиш. Ако развиеш интуицията си, ще ти стане ясно и без регресия.  Като  се бориш със себе си оптимистичното  и песимистичното ще се отдалечават, по-скоро опитай се да се приемаш, да се обичаш, да си прощаваш.
Регресията ще ти отговори на тия въпроси защо си такава.

# 422
Искрено се позабавлявах и се посмях със сълзи в очите ! Благодаря ти , че ме развесели за това с клиентите. 🤣🤣Имах нужда !👌 Всичко хубаво ти желая ! ❗🌺

А кой регресионист бихте ми препоръчали? Във Варна съм, но може и онлайн ако има резултат...

# 423
  • София
Искрено се позабавлявах и се посмях със сълзи в очите ! Благодаря ти , че ме развесели за това с клиентите. 🤣🤣Имах нужда !👌 Всичко хубаво ти желая ! ❗🌺

А кой регресионист бихте ми препоръчали? Във Варна съм, но може и онлайн ако има резултат...

Може и изобщо да не си готова за регресия както не бях и аз. Simple Smile Ако нямаш конкретен въпрос ще влезнеш в регресия ще видиш каквото трябва и пак няма да разбереш какво е искала да ти каже. Аз започнах да ходя при Гери Доцева. Преди да навлезнем в регресия обаче имаме да поработим върху други неща. Можеш да и пишеш и да питаш, мисля, че прави и онлайн регресия ( но не съм сигурна на 100%).

# 424

Simple Smile Ако нямаш конкретен въпрос ще влезнеш в регресия ще видиш каквото трябва и пак няма да разбереш какво е искала да ти каже. Аз започнах да ходя при Гери Доцева. Преди да навлезнем в регресия обаче имаме да поработим върху други неща.
как няма да разбереш, тази Гери нали трябва да те води, т.е. нейната работа е да направи така, че ти да си отговориш на въпросите. После можете да коментирате записа.
Това ми звучи малко като зарибявка на клиенти за психо-сеанси.

# 425
Имате ли впечатление от регресиониста Петър Петров ?

Пепина, ти кой регресионист би ми препоръчала?

# 426
аз не съм ходила,  и като  не съм го изпитала лично, не мога да препоръчвам Simple Smile 
Слушала съм само клипове по интернет с регресии и това дава представа кой как работи. Според мен трябва да те 'грабне' с нещо водещия, за да му се довериш подсъзнателно. Може за теб да е добър един водещ, за мен друг.

# 427
  • София

Simple Smile Ако нямаш конкретен въпрос ще влезнеш в регресия ще видиш каквото трябва и пак няма да разбереш какво е искала да ти каже. Аз започнах да ходя при Гери Доцева. Преди да навлезнем в регресия обаче имаме да поработим върху други неща.
как няма да разбереш, тази Гери нали трябва да те води, т.е. нейната работа е да направи така, че ти да си отговориш на въпросите. После можете да коментирате записа.
Това ми звучи малко като зарибявка на клиенти за психо-сеанси.

Казвам какво ми е казала жената... Ако нямате конкретен въпрос и не си го задавате, а просто ви е интересно какво ще стане в живота ви няма смисъл да ходите.

# 428
А тази регресия , като жив филм ли е пред очите Ви или по - скоро е все едно сънуваш , но отворени очи ?
Или просто е все едно си спомняш,  така както всеки помни някои неща от детството си и му става приятно...

# 429

Много е добър, с добро образование, с много опит,  с лекота и такт провежда рвгресията.

# 430
  • В.Търново
Точно в тази тема, няколко страници назад има отговор на въпросите ви. Просто трябва малко назад да върнете да прочетете.

# 431

Пепина, ти кой регресионист би ми препоръчала?

Да,ходила съм няколко пъти при него на групова регресия.Потвърждавам,много спокоен,уравновесен,с лекота ти обяснява нещата и те въвежда в регресията.

# 432
Ходила съм веднъж при него на групова регресия, но нямах конкретен въпрос за живота си, беше по-скоро от любопитство и някакви хаотични мои размисли. Не успях да вляза в дълбока фаза, през цялото време чувах как жената на съседното килимче хърка. В крайна сметка видях 3 картини, които нямаха нищо общо помежду си. После го обсъдих с Петър и той каза, че съм видяла сцени от 3 различни живота. Все още, обаче, се чудя дали наистина са били минали животи или просто игра на фантазията ми, защото нищо не виждах и въображението все гледа да запълни с нещо съзнанието, когато последното търси...

# 433
каква жена на съседно килимче?? Колко човека едновеменно правите регресия?

# 434
каква жена на съседно килимче?? Колко човека едновеменно правите регресия?
Както споменах, аз бях на групова регресия. Бяхме около 20-тина души в залата.
Със сигурност при индивидуалната може да се постигне много повече, защото човек не се разсейва от такива неща.
Забравих да спомена, че колкото и да не ми се струваше реално, явно съм успяла да навляза в някаква степен на медитация, защото ми се струваше, че са минали не повече от 5 минути, а реално беше изминал почти цял час...

Общи условия

Активация на акаунт