Котлен камък на сифона на банята

• 1 575
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, ИМАМ ПРОБЛЕМ, котката ми е научена на пика на сифона на банята в резултат, на което сифона (който е кръгъл) вече е запушен на 50% с варовик, който сякаш е като "циментиран" - втвърден. Моля Ви за съвет как, с какво да го почистя.
Вината е моя, че го допуснах заради котката, а и заради факта че по-навреме не съм го чистила, но  трябва да го отстраня, защото вече проблем за водата която се оттича.

# 1
  • София
С по-твьрда отвертка

# 2
... а отронилите се парчета няма ли да запишат канала, има вероятност да попаднат вътре?

# 3
  • София
Нали канала има приливник.По големите парчета ще ги извадите.

# 4
Здравейте, ИМАМ ПРОБЛЕМ, котката ми е научена на пика на сифона на банята в резултат, на което сифона (който е кръгъл) вече е запушен на 50% с варовик, който сякаш е като "циментиран" - втвърден. Моля Ви за съвет как, с какво да го почистя.
Вината е моя, че го допуснах заради котката, а и заради факта че по-навреме не съм го чистила, но  трябва да го отстраня, защото вече проблем за водата която се оттича.

Полирапид купи. Можеш да посипеш  сода хлебна и с оцет да залееш. Не вярвам от варовик да се е запушила, сипи и каналин.

# 5
Полей канала само с бял оцет 6%, няколко пъти и ще се отпуши.

Общи условия

Активация на акаунт