ЕЛП 46 - ароматна

• 22 563
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
  • Казанлък of all places
Розе, какво купи?

# 286
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Да, Розе, какво?

# 287
  • Казанлък of all places
(Останалите - до 24 часа има време, може да се пазарува онлайн!)

# 288
  • Пазете Гор
От туй издателство, освен с друго, човек може да се сдобие и с пълното течение книги на Димитър Иванов. Всеядни хорица. Но ги разбирам, де - човекът си плаща. Аз също бих му продал буркан мед, или кофа ябълки, стига да си плати.

На бахчата произвеждам много лют лук. Дори и чистоумен сухоок лидер като гореспоменатия би ревнал с хълцане. От почва ли е, от от климат или от стопанин - не знам, но люти и в съседната стая. За отбелязване е, че след леко запържване започва даже да сладни.

Чопърът е изключтелно полезна кухненска вещ, с която открих някои нови начини за правене на ястия - сосове, пастет. В чопъра смилам и месо, и ядки, че и твърди миризливи сирена, когато се налага.

Хубав ден е днешният. Ползвам го обяснявам на децата и на мен си  какво е България. Удивително клиширано е всеобщото виждане по тоя въпрос и рядко надхвърля балкантуристкия стереотип за червените покривки и гледжосани калени грънци. Жалко е това, вън от тия дивотии има неща наистина за обичане.

Сях доматки, пипер - в малки сандъци, надписани и датирани като поменик. От цялото градинарство тоя ми е сред най-любимите моменти.

# 289
  • гр. София
Взехме си Еко, Еко, Ремарк и един Гьоте в оригинал Simple Smile

# 290
Честит празник, милимоинки!

Права си, Ване, много си права. В тази връзка намирам за много удачен подписа на Делфина фон У.

(\(\
(=':')
(,(")(")

# 291
Изцитирай го за забравилите, моля те.  Grinning

Кой Еко и кой Еко, Розе?

# 292
А бе, Зайко Космати, какви са тия маймуници, дето ги изпонавърташ накрая и що трябва да ни кажат?

Атти, ПарфюНний професОре, докладвам, че предколедно дадените от теб компетентни насоки, напътствия и най-вече линкове, бидоха ползУвани по осмомартенско направление - поръчахме онлайново Lanvin Eclat d Arpege (дано да съм го написала правилно по памет, че не ми се връща сега да го диря) и след празника ще ти кажа дали снахьонка го е харесала.

Със срам ще призная, че не знам кой е Димитър Иванов.

Издателство Сиела май не ми е "мое", като се замисля. Май най-много купувам от Колибри аз. Обаче ще си купя Лъжците, имам го в плана си.

# 293
Това е Зайко, Свеч, Зайко.  Mr. Green Опитай се да го погледнеш като цяло, не като сбор от символчета.

Една книга имам на "Сиела", подарък. Не мога да кажа, че ме е подтикнала да си купя и друго от тях. "Колибри" и аз имам много, и "Бард". Всъщност мислех, че само Бард издават Еко. Еко и Е. Л. Джеймс, яко!  hahaha

# 294
Благодаря ти, Пуц, чак сега се взрях и видях, че отгоре има бели ушички. Наистина много е идейно зайчето, добре че попитах.
Ето, сега пък не знам кой е Е. Л. Джеймс. Звучи като Д. Х. Лоурънс и Е. Л. Доктороу, но не ми е познат.

И Изток-Запад имат интересни книги, но нямат такива намаления като Колибри, та от тях по-малко си купувам.

# 295
Авторката на 50-тях нюанса.  Mr. Green

# 296
  • Казанлък of all places

# 297
 hahaha Какво друго да му трябва, зачудих се.

# 298
  • София
Браво, Свече, дано да се хареса на твоето снахиче  Hug (и дано да сте уцелили и сайта, че и там са едни подводни камъни...) Пиши непременно, като има впечатления.

# 299
Да, наистина, какво, примерно newsm78

Макар че, като се замисля, не мога вече на нищо много да се учудя. На нищо от човека. От природата все още не мога да се начудя.

Спомням си как се чудех преди години на пайнерските концерти, като дават кадри от тях по новините - препълнени, пращащи от хора стадиони, а в близост до въжета(!), които явно пазят любимците от народната любов - деца, деца, деца на всякакви възрасти, екзалтирани, крещящи, еуфорични, все едно преживяват най-голямото щастие на света, свидетели са на най-голямото чудо. Ръцете вдигнати, лицата зачервени и разкривени, някои разплакани даже - от вълнение и щастие, явно, крещят неистово с продрани гърла...Гледах и не вярвах нито на очите си, нито на ушите си.
Та как да се учудя сега, че почти всичкият млад народ е полудял по нискохудожествена книга за любов и секс, доколкото разбирам от вас...

Атти, ами сайтът е който е посочен от теб, дала си ми линк. Аз го помирисах в мола този парфюм и ми хареса, но 30 мл струват 170 лв., та затова онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт