ЕЛП 46 - ароматна

• 22 053
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
За протокола - аз май съм единственото дете, което не е можело да каже "ф". Майка ми казва, че се плашела да не се задуша като се мъча да го произнеса, защото съм се изчервявала, та чак засинявала според нея. С долната устничка съм покривала горната и съм започвала да се надувам, за да го кажа. (Дали има друг такъв идиот на света, а?) Майка толкова се притеснявала, че избягвала една съседка, чиято дъщеря носела красивото име Карамфилка, но й викали Фъфче. И аз докато кажа кака Ффффффъфффче, майка се притеснявала, че ще ми стане нещо.

Дядо Коледа е много тъпа комбинация от роднина и празник. Барем да беше Дядо Клаус или Дядо Николаус или Дядо Кольо или нещо такова. Дядо Коледа ми звучи като Дядо Великден. Това е някакъв тъп български превод и най-парадоксалното е, че всички са го приели на доверие и никой не се е замислил, че не става. Даже и като превод не го бива, освен като словосъчетание.

Обаче вижте сега с какво ще ви почерпя:

Чай и Захар

Ела при мене, за да не скучая!
- на захарната Бучка рече Чая.
- Но ако влезна във твойта бездна,
страхувам се, че ще изчезна! -
му каза Бучката. Подир което
се цопна и стопи в кафето...

Валери Петров

А бе, Добри, изгубих го бре! Ми то малко лесно се губи.

не е ли като бонбон, а? Малко и сладко и доставя голямо удоволствие.

# 646
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
с нищо?  Flutter

някой казвал ли ти е, че имаш много хубави ... очи?

# 647
А добрутро! Чакам аз да забележите, ама нъцки!

Благодаря ти сепак. Много му се радвам, за пръв път имам аватар. А вече две години съм мома-форумка.

# 648
  • гр. София
Аз още вчера го забелязах.  Simple Smile
Много е жълтоцветен и жизнерадостен.  Simple Smile

# 649
Благодаря, Розе. Исках да е слънчев, ведър и несериозен.

Отначало търсех някакъв усмихнат динозавър (предвид възрастта ми) или симпатична маймуна (предвид това, че не обичам да се взимам насериозно), после харесах една пандичка под цъфнало дърво - хареса ми настроението, което идваше от нея, обаче зърнах това жълтото и го турнах.

Момичетата в аватарната тема ми предложиха изумителни красоти, обаче не искам да подвеждам хората с грешни асоциации.

# 650
Наистина за пръв път имаш картинка. Мисля, че идеално ти отива.  Hug И мерси,ч е сподели чудесното стихотворение.  Heart Eyes Вече няма да рева пък.

"С червените ботушки" си я учиха по празниците в нашата градина, много съм доволна, признавам си.

Аз май забравих да докладвам, че след дъъъълго мълчание, това ми ти дете като почна да рецитира, немА спиране. Стихчетата, дето учили за Осми март, ама ние не успяхме да ги чуем в съответната празнична среда. Ей, душата ми се напълни! няколко дни по десетина пъти на лягане. Сега рецитира "Трите прасенца", докато ѝ ги чета и събира тухли за къщичка.  hahaha И вече може да си казва цялото име: Екатерина Сладка.  bowuu

Заповядайте на нощно хранене всички, мога и торта да спретна, да не се излагаме, я.  Mr. Green

# 651
Честит празник на собствениците на ЕЛП-джуниъри!   bouquet

Това не е ли феят на зъбките? В смисъл -
даже и да нямаш паднал, той ще ти го из-
вади?

hahaha Joy

Розе, защо с редакция? Ако не беше постът на Атти, нямаше да скролна назад и да видя, че си вмъкнала Кукурбита. Много забавна история с twist, но моето сърце принадлежи на онзи ренесансов шедьовър в седемстъпен анапест с Хор и twist  Laughing

Ло, като свършиш със Здрач, гугълни "Сбръч"  Mr. Green Ще ти хареса, а е кратко. Но първо се наздрачи!

Добри, Пуце  Grinning

Розе, като порасне още малко Оц, запознай го с дядо Прас.

Свечи, идеално ти отива аватара!

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 23:26 от hairy rabbit

# 652
  • n/a
Днес що пъти се сетих за Прас, а покрай това
и за един ни разговор с Ира, когато той мета-
морфизира в Праз  Hug.

Ники, непременно ще гугълна - чудна ново-
думка  Laughing (прочетох я от 5 пъти, не знам за-
що се появяваше само като "скролни" и се чу-
дих и маех - какво ли имаш предвид  Mr. Green)

Аватарът е много жизнерадостен. Приветствам!

# 653
  • гр. София

Розе, защо с редакция? Ако не беше постът на Атти, нямаше да скролна назад и да видя, че си вмъкнала Кукурбита. Друг път новопостирай, да не пропускаме. Много забавна история с twist, но моето сърце принадлежи на онзи ренесансов шедьовър в седемстъпен анапест с Хор и twist  Laughing

Ами защото се присетих няколко минути по-късно.  Laughing

Ще си кажеш ти колко силно си влюбена в Енрико, дребното кривокрако кьосе  Mr. Green

Пуцинка, очевидно не си знае цялото име, което е Екатерина Много Сладка  Heart Eyes

# 654
  • София
Лелеее, писали, написали, изпонаписали, та чак изпонаизписали света  ooooh! Hug

Това не е ли феят на зъбките? В смисъл -
даже и да нямаш паднал, той ще ти го из-
вади?

hahaha Joy
И аз МУХА!

Много забавна история с twist, но моето сърце принадлежи на онзи ренесансов шедьовър в седемстъпен анапест с Хор и twist  Laughing
Какво е това? Откъде се взема?

Яденето по тъмно и аз го мога. Ама само да ви кажа, че хората бележат върхове в тази област.

Свече, страхотен аватар, много пролетен и много ти отива, точно така те виждам и аз.

За Коледата - плюсено. И друг път май съм писала, че когато моят Философ беше малко Философче, наричаше госпожата си в детската градина госпожа Коледа (Колева се казваше).

Сега ще седя и ще чакам да видя кой ще настъпи шестиците.

# 655

Атти, Търсачката не ми дава шедьовъра на Роз за Енрико и онази хубавица, как-и-беше-името. Да не би да е изтрит!  Shocked Розе, ще трябва ти да го покажеш на Атти.

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 23:25 от hairy rabbit

# 656
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...

Обаче вижте сега с какво ще ви почерпя:

Чай и Захар

Ела при мене, за да не скучая!
- на захарната Бучка рече Чая.
- Но ако влезна във твойта бездна,
страхувам се, че ще изчезна! -
му каза Бучката. Подир което
се цопна и стопи в кафето...

Валери Петров

А бе, Добри, изгубих го бре! Ми то малко лесно се губи.

не е ли като бонбон, а? Малко и сладко и доставя голямо удоволствие.

и още един бАМбон  Laughing

таралежът е птица упорита,
без да го ритнеш - не излита,
но ритнеш ли го, тутакси ще разбереш,
че има си бодли малкият келеш.

малкият змей
е

Скрит текст:
втори за областта на европейското кенгуру  Blush

# 657
Добри, браво! Честито!   bouquet  Hug Каквато майката, такъв и синът!

Атти, намерих поста на Розето с комедията по заобиколни пътища и наистина е изтрит.

Аз скърбя. Липсва ми. Защото е чудесно написано, Розе, не защото съм влюбена в Енрико!

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 23:24 от hairy rabbit

# 658
  • София
Добри, браво на чадото! Ей така не знам защо много се радвам на детски математически постижения Simple Smile

Розу! Немедленно да ми доставиш онова с Енрико и неговия анапест, и другата му кватомусепада!

Зайчо, ненапразно английските думички за сън и мечта съвпадат  Laughing

# 659
Атти, не ми е мечта Mr. Green

Розе, и аз искам да прочета цялата творба наново!

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 23:23 от hairy rabbit

Общи условия

Активация на акаунт