SUPERNATURAL :-*

• 23 121
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Убавец. Дори с брада ми харесва.
За баланс Wink :

Joy

# 106
Да,с брадата е  Heart Eyes

Нещо се разхвърля Джар  Mr. Green  Heart Eyes

# 107
Малкия напредва доста добре със СПН.
Стана сега за лекции  Joy и вика: Како ще гледам аз една серия и тръгвам. Та си направихме кафенце и сядам да гледам S05E01. ММ ни смята за изперкали, сърдита съм.  Crossing Arms

# 108
Дааа... Приятна гледка е разкършващият се Джаред.
Мисля, че съм споделяла тук, че изпитвам лек ужас от стриптизьори Crazy . Аз Shocked ?! Останах си с един почти провален рожден ден и задръстена Joy ! Пфу.
Обаче! Джаред бих го гледала. Дженсън също показа заложби на една скорошна конвенция Whistling .

Ивекс,
Чудесен нов фен си имаме значи. Браво Wink ! В почти изцяло женското ни фенско войнство мъжете са кът, аз много ги ценя Flutter .

# 109
Страшно се е запалил малкия. Даже ми е смешен като тръгне след брат си да обсъжда сериала и ММ само го реже милият. Още една седмица ще е при нас и с него ще си гледам и аз.
Скрит текст:
Каква рима само.  Joy
Импалке  Joy На моминското ми парти изпаднах в ужас, когато се позвъни на вратата и като отворих шока беше на лице. Двама пожарникари с палки.  Joy Бях  #Crazy.

# 110
Ах,вий,всичко ще си кажете  Joy

# 111
Аз позорно избягах от младежа и изобщо от партито. Слава богу, че не беше изненада за мой празник - "излагацията" щеше да е пълна Joy .

Със съпруга ми и девер ми гледахме и коментирахме тримата заедно сериала, докато живееше при нас. Ех, хубави времена бяха Heart Eyes .

# 112
Много е забавно наистина.
Шока беше още по-голям, защото и майка ми беше там. Тя като видя направо  #Shocked
Идеята е дошла от една приятелка на нея и дай само такива да ги измисля. Аз стоях като гръмната, а майка излезе.  Joy Иначе се забавлявахме.

# 113
  • София
 Joy Joy Уникални сте просто  hahaha Иначе и аз доволно позаплакнах оче  Crazy

# 114
Представете си - само за момент и със затворени очи Wink - ако беше Той Whistling :

Аз щях да бягам като Умната кокошка (ако допуснем, че вуще би ме подгонил, де Joy ).

# 115
# 116
Закопахте ме,от 30 мин се мъча да работя  hahaha hahaha hahaha

# 117
Кво са праиш са?
Я си признай като видя поста на Импалка с танцуващия Дженсън гътна ли се?  Joy

# 118
Ето за още поне половин час Mr. Green :

# 119
Леле давам 100 долара да видя как Лиса цунка екрана на монитора сега.  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт