SUPERNATURAL :-*

• 23 180
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
  • Вестерос
Честит празник! Аз много си го харесвам, както и баба Марта. Любимите ми празници са. След тях е Великден , обожавам да боядисвам яйца и накрая Коледа. Hug

# 256
Импала ,страхотни са  Heart Eyes

Честит празник и от мен !  Hug

# 257
Честит Ден на Освобождението! bg
Ивекс,
Скрит текст:
Ние сме навън от 2007 г. Отбелязваме всички по-големи български празници, спазваме някои традиции. Важни са ни, българи сме си Peace . Със сигурност синът ни ще говори и български, но по-нататък.
Първите години изобщо не пътувахме до България и много ни липсваше всичко - на първо място близките (и досега е така Confused ), после страната, природата, родния град. На мен ми липсваше дори родната улица - "Неофит Рилски", но тя си е най-хубавата в града сепак Mr. Green . После носталгията се поуталожи или по-скоро свикнахме тук, всичко постепенно се подреди, ежедневието ни увлече в руслото си.
По някаква причина сме взели това трудно решение, както и мноого други българи. Именно тя е важната, заради нея си заслужава всичко.
Голямо Hug от мен.

Последна редакция: вт, 03 мар 2015, 13:27 от Impala

# 258
Импалке
Скрит текст:
от две  години живея тук, свикнала съм, но си ми липсва всичко - родителите, приятелите, места, ако щеш. ММ е свикнал той е отраснал тук и на него му е все тая. Вкъщи говорим само на български, но и на английски понякога за да може малката да свикне, за да и е по-лесно когато тръгне на ясла. Благодаря и съжалявам за спама, кофти ми стана.  Cry

# 259
Разбирам те Hug .
Скрит текст:
При нас общуването е основно по Интернет, но нищо, ни-що не може да замени живия контакт. Когато сме на гости или имаме гости тук, постоянно се "лепя" по близките си като гербова марка Joy , "посинвам" ги от прегръдки и цунки. Не ме интересува колко инфантилно може да изглежда отстрани, на мен ми е важно Naughty .
Именно заради проклетото социализиране малкият не говори все още български. Трудно решение беше, но преценихме, че така трябва. Предполагам, че бихме отнесли "интересни" коментари от някоЙ хора Sunglasses ...

Нова снимка на падалечетата:

# 260
Много са сладки малките.  Heart Eyes
Скрит текст:
Коментарите винаги ги има, но хич да не ти пука. Вие най-добре знаете кое е правилно и кое не за вашето дете и как да постъпите в дадена ситуация. Повечето приятели на ММ съответно и мои вече не са българи, но има няколко с които поддържаме контакти и си ходим на гости. Бебка вече почна да говори, но понякога като каже някое изречение половината е на английски.

# 261
Ау,сладури  Heart Eyes

# 262
Ивекс,
Скрит текст:
Живи и здрави, всичко друго се нарежда Hug .

Плюс за Лисата Laughing .

# 263
Импала  Hug
Мани я Лисата тя мина вече в друг отбор.  Joy

# 264
Охоо ,благодаря Импала !  smile3544 smile3544 smile3544

Възглавничките за мачкане вместо Дийн,нали  Mr. Green

А,Ивекс,сърдя се пък вече  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 265
Сърди се.   Crossing Arms
Ма като си е така.  Joy

# 266
Сърди се.   Crossing Arms
Ма като си е така.  Joy

А не е така,лисата може да мъкне две дини под 1 мишница  Whistling  hahaha

# 267
Възглавниците са, за да не си удариш д-то при падането. От друга страна, така добре съм ги подредила, че може да си ги ползвате за други цели Flutter .

# 268
Възглавниците са, за да не си ударих д-то при падането. От друга страна, така добре съм ги подредила, че може да си ги ползвате за други цели Flutter .
Blush Blush Blush
 Hug

# 269
  • # супернатурална #
Питате ли за мен  Laughing
Не съм ви чела от старата тема  Shocked не съм гледала поне 3 серии  Shocked Shocked, случиха се едни неприятности...Трябва ми време за сериите, за вас, но не намирам. Целунете момчетата от мен, i be back  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт