SUPERNATURAL :-*

• 23 054
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Много сладка наистина и роклята е  Heart Eyes

# 61
  • София
Убавец с китара,  ммммм  Heart Eyes

# 62
Убавец с китара,  ммммм  Heart Eyes
Heart Eyes

Скрит текст:
smile3544

За Импалка  Blush

# 63
Брата на ММ е на гости и гледам с него, че той е доста назад и като нямам какво да правя зяпам и аз.
Преди малко гледахме S04E06 умрях си от смях с Дийн и котката отново.  hahaha

# 64
Брата на ММ е на гости и гледам с него, че той е доста назад и като нямам какво да правя зяпам и аз.
Преди малко гледахме S04E06 умрях си от смях с Дийн и котката отново.  hahaha
С котката е култово  hahaha hahaha hahaha

# 65
Благодаря за Сам-в-мен кадъра, Лиса Heart Eyes . Благодаря и за гифчето в скрития текст - *хлъц!* smile3544

Джаред се вихри:

И да не продължи с актьорската кариера след края на сериала, гладен няма да остане Mr. Green Joy .

Последна редакция: пн, 23 фев 2015, 14:39 от Impala

# 66
Определено.  Mr. Green

# 67
# 68
Мили мои, най-накрая стигнах до гифчопада Embarassed .
Започвам със Сам.
И в този епизод малкият Уинчестър беше основно за красота:

От сцените с реплики много ми хареса във финалната братска Heart Eyes :

Продължавам да чакам да го задействат, че до края на сезона не остава много Peace .

# 69
Така или иначе 10.14 беше епизод за Дийн:

Сцената с Каин беше и важна, съдържателна, и красива, не само заради Дийн/Дженсън - не разбирам от заснемане, светлина, но имаше 'нещо' в нея Heart Eyes :

# 70
  • София
Благодаря, Импалка  Hug
Някой спомена шесто чувство при Сами за брат му. Не мисля, че нужно да имаш шесто чувство, за да разбереш, че е в беда - погледът му, когато казва "May be" , е достатъчно ясен. Просто това гифче ти го разяснява дори въобще да не си гледал епизода...

Последна редакция: пн, 23 фев 2015, 20:50 от kitty_ls

# 71
Мисля, че 'шесто чувство' беше използвано като усет, досещане, че има нещо. А то че има е ясно на всички - и ти си права Hug - ама нали драма да има Laughing . Много пъти досега е било: 'Добре ли си?' 'Добре съм', следващият епизод пак 'Добре ли си?' 'Добре съм.' и после ooooh! ... Мъжка му работа. Или по-скоро телевизионна Wink . Явно това е начин да ни покажат братската любов и загриженост, а пропускат други (няма да мрънка за Сам този път, представете си, че съм Mr. Green ).

'Гифчетата за мен' ще са тези - може би първата един-вид-гушканка за сезона:

Heart Eyes

Последна редакция: вт, 24 фев 2015, 02:20 от Impala

# 72
  • Buffyworld
Страхотни гифчета ! Благодаря !  Hug

# 73
Завършвам с Каин и Кас за Бебето:

PS. Видях, че съм се отплеснала за гифчета от 10.10 "The Hunter Games" и 10.13 "Halt & Catch Fire". Искате ли да пусна все пак или бих натоварила излишно темата Rolling Eyes ? Или красоти от конвенциите ще е по-добре?

Последна редакция: вт, 24 фев 2015, 12:14 от Impala

# 74
 smile3544 smile3544 smile3544

Много ме глезиш напоследък, Импалке, ще започна всеки ден да искам по нещо и за мен. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт