SUPERNATURAL :-*

• 23 085
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Тая пък! 
Само за това мисли.  Joy Joy

# 601
Тая пък! 
Само за това мисли.  Joy Joy
Само в петък  Joy

# 602
Не мисля така, но щом казваш.  Joy

# 603
Не мисля така, но щом казваш.  Joy
Hug
  hahaha

# 604
# 605
# 606
  • # супернатурална #
Малко по темата извън темата  Grinning
Занимавала съм се и се занимавам професионално с човешки тежки съдби. Имала съм и имам лични болки и тъга. Доброволно, в свободното си време, с чуждото нещастие и аз не бих могла. Може би, ако професията ми беше друга, ако имах повече свободно време или финанси...А може би пак не. Това отличава великите от обикновените. Ние сме от вторите  Grinning Дали великите стават такива заради заряда, който носят и който е в пъти повече, или пък славата носи подобно ... не задължение, но ... усещане, че имайки ресурса, трябва да се употреби в полза на тези, които нямат...не знам. Факт е, че в този голям човек бие голямо сърце и за това аз го обичам и уважавам още повече. Колкото до СПН, аз съм споделяла тук, че и мен ме извади от нещо като дупка. Не точно и не само сериала, а по-скоро общуването в темата. Имах си всичко, а усещах някаква лична неудовлетвореност. Просто ми е липсвало хоби и щипката лудост, която намирам тук.
Айде стига сериозни работи, давайте снимките.

# 607
Галеееееееееее  Hug Hug Hug

# 608
Ударно включване Гале  Hug, липсваше ни.
Не съм се замисляла досега, но докато четях поста ти мисля, че и на мен ми е хоби.  Wink А за темата съм с две ръце.  Hug
За снимките да качи онази, оф как и беше ника............ ooooh! Rolling Eyes Лисицо-Клечко-Мамина, нещо такова.  Hug Wink

# 609
Ах,Ивекс,ах  Hug hahaha

# 610
# 611
Айде давам :манипи  Blush

# 612
Абе манип, ама гащите на кой ли са?  Blush Joy

# 613
Абе манип, ама гащите на кой ли са?  Blush Joy
Не знам,ама трябва да се изперат - старателно  Blush

# 614
Няма грижи веднага отивам.   animal037