SUPERNATURAL :-*

• 23 089
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Скрит текст:
Дийн с тортата.  Joy Какъв лакомник е само. Коул ме кефи, готин е, да се появява по-често. Не беше лоша серията. Сами не се отказва. Жалко, че ги нямаше Кас и Краули.
+1  Peace

rock on  Mr. Green

# 586
Много готина тениска.  Heart Eyes

# 587
Да,гъзарче ни е той - мамин златен  Heart Eyes

# 588
Не ми остана време за епизода днес (щото градинарствах Heart Eyes ). Разбирам, че е хубав, че ви е харесал. Радвам си и нямам търпение и аз да го изгледам.
Замислих се обаче за кампанията на Джаред. Посветил се е да насочи вниманието към проблеми, за които наистина не се говори много или сякаш се пренебрегват. Но може би за всичко е така - не разбираме добре, не си даваме сметка за даден проблем, ако не сме лично засегнати или го нямаме в обкръжението си. Мисля, че всеки от нас е имал трудни моменти, не се е чувствал добре в кожата или света си. Не мога да си представя обаче това да е продължително или дори постоянно състояние Confused . А никой не знае какво изпитание ще му се стовари. Колкото и егоистично да прозвучи, мисля, че не бих имала силата, енергията и времето да помагам, да бъда опора на не близък, непознат човек. Макар че може би съм имала такива отношения. Вече не Peace . Затова още веднъж, поздравления за голямото сърце на Джаред   bouquet .

# 589
Импала ,напълно се съгласявам с всичко написано от теб !   bouquet

Поздравления и от мен за Джаред   bouquet

# 590
Това е вярно.  В обществото в което живеем днес, проблемите се пренебрегват и експонират.
Не можеш да си дадеш сметка за това, ако не ти се случи лично на теб и тогава ще са малко хората, които ще подадат ръка.
Съгласна съм с Импала, аз също не мисля, че бих имала времето и всичко останало да се съсредоточа в проблема на непознат човек, случвало ми се е моя близка приятелка да изпадне в такова състояние. Бога ми, не се отделях от нея, за приятелите си съм готова на всичко, но за истинските, които се броят на пръстите на едната ръка.
Смятам, че повечето хора са вгълбени в ежедневието и проблемите си, бутат за да изкарат насъщният, пренебрегват личните си състояния и рано или късно попадат в "черна дупка" от която, ако нямаш помощ трудно излизаш. Случвало ми се е да съм отчаяна, да не ми харесва животът ми на даден етап, но се впримчвам в това и се опитвам да изплувам. Аз съм вечната оптимистка смятам, че за всеки проблем има решение и винаги търся правилното според мен и да сгреша, поне ще се уча от грешките си. Кой е безгрешен в днешно време?
Браво на Джаред.   bouquet

# 591
Ивекс ,много точно казано  Hug

Импала ,като каза градинарство си те представих ...с градина ,цветя и кучета около теб  Hug

hahaha

# 592
Ивекс Heart Eyes   bouquet
И за мен търсенето, респ. даването на утеха и опора в рамките на близките хора (семейство, приятели) е на първо място. Затова много силно впечатление ми е правило по конвенциите, когато някоя почитателка каже, че е преодоляла депресия, някакъв психичен проблем благодарение на сериала или самите актьори. Те отговарят с "Радвам се, че си тук / с нас" или "Ние сме семейство". Много емоционално става. Аз не бих направила това, не бих товарила с историята си. От друга страна сигурно е чудесно да разбереш, че труда ти помага на хората, макар да е в развлекателната индустрия. Защото в същността си Supernatural е сериал, история за семейството, за най-близките и ценни човешки отношения. Е, семейство, от което са останали само двамата братя, но "Family don't end with blood" Peace .
Хм, не знам защо се отплеснах в тази посока... Извинете. Дайте снимките Joy !
PS. Лиса, благодаря  bouquet . Градинарстването ми беше на закрито - разсадих разните едногодишни цветя в саксийки и до няколко седмици ще ги пресадя навън. На двора е доста безцветно в момента, но в очакване - има вече развиващи се пъпчици по разните храсти. Нямам търпение най-вече за глициниите и розата.
Иначе вкъщи посред зима ме радват орхидеите - страст са ми. Ще оспамя яко, но ето снимки: тук, тук, тук, тук, тук и тук Heart Eyes
(По-късно ще редактирам и махна поне това - не му е мястото тук Laughing )

# 593
Страхотни са   bouquet

# 594
Много са красиви.   bouquet
У дома няма нито едно цвете, имахме една палма, но умря и ММ я изхвърли.
Не ме бива с цветята, а и не полагам кой знае какви усилия.
Даже не обичам да ми подаряват цветя по разни поводи.  Peace
Отново съм съгласна с теб относно СПН и аз съм чела подобни коментари. В интерес на истината отначало ми се струваха как да се изразя "шантави", но като се замислиш точно в героите от който и да е сериал или друг телевизионен формат може да откриеш себе си, с една дума да се видиш отстрани. Също мисля, че има доза истина в тези неща и не ги отхвърлям.  Peace

# 595
  • Вестерос
Обожавам ги орхидеите. Не съм се престрашила да си взема още, мисля си, че ще ги уморя

# 596
Давай, после идваш в моя клуб.  Joy

# 597
  • Вестерос
 Blush

# 598
 Hug
Факт е, че не ме бива с цветята, затова обичам да им се любувам отдалече. Mr. Green

# 599
Ще ме разнежите с цветята и при мен не виреят много  hahaha

Дайте сега разголен Дженсън  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт